Rallipassit!

Näistä rannekkeista ei ole edes matkamuistoiksi, huvipuistokamaa. Kaulanauha & kortti takaisin.

Oikeassa olet!

Samaa mieltä kanssasi... pettymys oli suuri kun lippupaketin avasi ja sieltä tälläinen läpyskä tipahti. Sitäpaitsi kaulanauha-systeemi oli paljon käytännöllisempi!

Toisaalta taas nämä

Toisaalta taas nämä tämän vuotiset ei katoa helposti. Helpottaa aamu lähtöjäkin kun ei tarvi etsiskellä passeja erikseen ja varmistella niiden mukana oloa.

erittäin totta

Kaulanauha lappunen oli PALJON parempi. toivottavasti ens vuonna roikkuis taas semmonen kaulassa.

Joo!

Siis tää oli mun mielestä naurettavan typerä tempaus!
Tervetuloa Särkäneimeen!

Kaula nauha ja kortti takaisin!

Peseydy nyt tuollaisen kanssa

Rannekkeen keksijä voisi yrittää itse pitää sitä neljä päivää käyden välillä suihkussa, uimassa ja saunassa. Luulisin hänen tulevan toisiin aatoksiin sellaisen jälkeen.

Passit kaulaan!

Itsekin etsiskelin Rally Pass paketista passia hetken aikaa. Sitten kun tajusin sen olevan ranneke hämmästyin tosissani.

Onneksi ranneke ei mennyt pilalle vedestä. Siitähän se riemu olisi ratkennut. Kyllä kaulassa roikkuva passi oli minunkin mielestäni parempi. Saisi jatkoa keräilylle ;). Rannekkeesta sellaista plussaa ettei se katoa helposti.

passit takaisin

pettymys oli suuri kun pakettia availin, ei voinut muuta kuin ihmetellä ja laitta saman tien palautetta eteenpäin.

kenellä ranneke kestää kenellä ei, itsellä alkoi hajoamisen merkkejä olemaan jo lauantaina, ei taida tälläsiä olla tarkoitettu ihan neljäpäivää kestäviksi, harvoin huvipuisto rannekkeita käytetään kauemmin kuin yhden päivän...

ehkä rannekkeen voisi vielä ymmärtää, mutta kun kaikilla muilla on edellen passit kaulassa, paitsi meillä, maksavilla katsojilla... voisivat sitten kaikki siirtyä rannekkeisiin, eikös tämä ole jotain rotuerottelua?!?

Ei rannekkeessa mitään vikaa ole, päinvastoin

Itse pidän rannekkeesta enemmän kuin passista. Myönnettäköön, että passi oli "coolimpi", mutta ranneke on huomattavasti kätevämpi. Kerran napsauttaa sen kiinni torstaina ja ottaa sitten pois sunnuntai-iltana. Ranneke on aina mukana eikä sen olemassaoloa edes huomaa.

Ei ranneke millään lailla haitannut saunomista tai muutakaan toimintaa viikonloppuna eikä mennyt siitä miksikään. Lisäksi ranneke on selkeästi halvempi valmistaa kuin passi kaulanauhoineen ja on varmaankin yksi syy siihen, miksi passin hinta ei noussut viime vuodesta vaan oli sama 45 euroa.

Rahako ratkaisee?

Ei ole taidettu katsojilta kysyä yhtään mitään mielipidettä tälläkään kertaa. Veikkaisin että rahan vuoksi vaihdettu halvempaan, rumempaan ja likasempaan vaihtoehtoon.

Olisikohan aika lopettaa rallien järjestäminen kokonaan Suomessa jos tärkeintä on vain raha eikä katsojien ja kuljettajien viihtyvyys?
En edes viitsi aloittaa listaa siitä missä näkyy että raha ratkaisee.

Huvipuistotunnelman tekee - ralliranneke.

ranneke rasittaa

Kun ei ole paljon festareilla pyörinyt ja kellokaan ei ole ollut ranteessa moneen vuoteen, niin tuollainen ranneke todella häiritsee äkkiseltään. Kun on herkät ranteet, niin ei tarvinnut nukkua pariin ensimmäiseen yöhön, koske ei saanut unta rannekkeen painaessa. Lauantaina siihen oli jo tottunut, mutta toivottavasti ensi vuonna on palattu perinteiseen passiin. Ja onhan tuo ihan selkeästi rotuerottelua, kun tavallisilla katsojilla on rannekkeet ja VIPeillä passit kaulassa. Miten ois kaikille kaulapannat ensi vuodelle!

Naarettava Ranneke!

Eihän toi meinannu ketehen sopia! Eikä mullakaa nyt nii iso ranne oo. Sen Mahosen pitäs ite kokeilla sopisko se omahan kätehen ennenku jakeloo niitä etiä päin!

Aina kaikki valittaa...

Ihan hyvä ratkaisu... Ei huku!! Älkää aina valittako, se on meidän syntiä, ikinä ei oo asiat hyvin. Eipä tuo turvavyökään aluksi ollut kaikkien mieleen ;)