Saksan MM-ralli

Vaikka Saksan MM-rallin alkuun onkin vielä pari viikkoa niin päätin avata uuden aiheen kyseiselle rallille. Joten otetaas jonkin laisia keskustelu aiheita...

Jatkaako Peogeot 307 voittokulkuaan myös Saksassa? Menestyykö Loeb samaan malliin? Mikä on Mikko Hirvosen tilanne? Kuinka menestyy asfalttispesialisti Roman Kresta?

Vaikea sanoa, mutta toivottavasti Marcukselle ei käy samoin kuin viimevuonna. Ja toki toivon menestystä kaikille suomalaisille.

Saksa

Taitaa Saksan rallin pääpaikkana olla taas Trier? Todella hienoa seutua. Saksan vanhin kaupunki, sijaitsee Mosel joen varrella. Uskoisin, että puitteet ovat hyvät rallin järjestämiselle.

Toivottavasti 307 pärjää yhtä hyvin kuin Suomessa. Valitettavan heikostihan se on kuitenkin näyttänyt kulkevan muissa ralleissa. Noh, jos Marcus pääsisi ensimmäistä mutkaa pidemmälle...

Loebin uskon olevan vahvoilla. Jos auto toimii niin uskoisin hänestä voittajaa.

Olisi mukava lähteä katsomaan, miten suomalaiset Saksan maalla pärjäävät varsinkin kun paikka on tuttu. Harmi vain, ettei pääse.

Toivoisin Mikolle

Toivoisin Mikolle tallipaikkaa tulevissakin ralleissa. hyvin Mikko suoriutui täällä ja miksi ei muuallakin. Onko mikossa meidän uusi "kankkunen"?