Millon äänestys loppuu??

Päivää vaan kaikille. Tietääkös kukaan milloin tää kuvien äänestäminen loppuu?

Jaa-a.

Kaikki kuvat taidan olla kohta arvostellut ja kommentteja heitellyt. Paljon hienoja kuvia joukossa. Kuvien lähettäminenhän on nähtävästi loppunut jo. Ylläpito voisi varmaan kertoa mitenkä olivat homman suunnitelleet?

Infoa kiitos..

teidän kannalta homma vois vaikka loppuakkin...ootte molemmat akitiivisempien jäsenten joukossa... Mitenkäs on, millon äänestys loppuu?

Kuvakilpailun äänestysaikaa vielä viikko

simo1982 esitti aiheellisen kysymyksen!

Joten tässä vastaus: kuvakilpailussa äänestysaikaa on maanantaihin 15.8. klo 9.00 saakka. Ja vaikka osallistumisaika on jo loppunut, uusia kuvia ropsahtelee vielä kilpailugalleriaan, sillä sähköpostin kautta tulleita kuvia emme ole vielä ehtineet purkaa kuin puoliksi.

Kaikkia sähköpostin kautta tulleita kuvia emme myöskään ehdi näille sivuille julkaista, mutta kaikki potentiaaliset ihan varmasti!

Nyt ei muuta kuin äänestämään!

Kysymys YLE:n ralliradio tiimille

Milloinkas loppuu se aktiivisimpien käyttäjien "kilpailu"? Maanantaina 15.8.2005 samaan aikaan kuin myös loppuu kuvien äänestäminen ja kommentointi?

Aktiivisuudella kaksi sarjaa

Urheilukisan tyyliin palkitaan kolme parasta eli tässä yhteisössä aktiivisinta. Mutta palkintosarjoja on kaksi. Ensiksi palkitaan ne kolme aktiivisinta, jotka ahkeroivat rallin loppuun eli sunnuntaihin klo 16 saakka. Toisessa sarjassa palkitaan kokonaisajan aktiivisimmat eli aktiivisuusjakso ma 15.8. kello 9 saakka.

entäpäs?

Niin mitenkäs on ne aktiivisimmat postaajat, joista on ollut teidän sähköpostissa mainintaa. olikos ne jossan kisassa mukana vai onko mennyt jotain ohitseni?