Onko Loeb mestari?

Itse toivon että tilanne muuttuisi vielä jännittäväksi. Pientä epäonnea lööpille ja Marcukselle voittoja.

Loebilla on kuitenkin

Loebilla on kuitenkin turvallinen pistejohto. Uskoisin voiton menevän helposti Loebille, kun auto näyttää toimivan ja kuski on huippua.

Loeb - mestari

Kyllähän se vahvasti alkaa siltä näyttämään että Loeb on maailmanmestari. Marcuksella on eroa muistaakseni 27 pistettä ja kun kuusi (6) rallia on jäljellä mestaruuden voittaminen voi olla aika kiven takana. Tilannehan on verrattavissa Formula 1:n pistetilanteeseen...

Tosin kuluneella kaudella Loeb on ollut kyllä enemmän kuin vakuuttava eikä Citroenissa ole pahemmin ollut luotettavuusongelmia ja lisäksi Loeb on kuskina todella varma joten ei liene Marcuksella enää mahdollisuuksia. Jos Marcus voittaa mestaruuden kauden päätteeksi nosta kyllä hattua Marcuksen suoritukselle oikein kunnolla. Peogeotilla on toki vielä hyvät mahdollisuudet merkkimestaruuteen ja se on mielestäni ainoa tavoite johon Peogeot voi tähdätä. Molemmat kuskit vaan varmasti pisteille ja mieluiten 5:n joukkoon niin eiköhän se merkkimestaruus tule sieltä. Duval on niin epävarma kuski ettei hän saa kovinkaan paljoa pisteitä kasaan ja jos hän ajaa varman päälle silloinkin hän on toivottoman hidas.