Perjantain killeri 20:00

Onko tuonne toivoakaan päästä omalla autolla? Ajellaan 300km päästä töiden jälkeen Jyväskylään ja ei viitsisi alkaa etsimään keskustasta parkkiautolle. Yritettäisiin ehtiä Killeriin, mutta mietityttää kannattaako sinne omalla autolla edes yrittää, jos koko aika menee autojonossa seisoen ja parkkipaikkaa venaillen. Kokemuksia?

Taitaapa olla, että kun

Taitaapa olla, että kun ajelee Killeriä kohti, sieltä opastetaan parkkipaikoille. P-alueilta on vaihtelevan mittainen kävelymatka Killerille, joten ihan viime tippaan ei kannata jättää.

Katsojaopas

Tuosta kyseisestä opuksesta löytyy mm. kaikki keskustan parkkitalot. Matkakeskukselta (jonka yhteydessä on parkkihalli) lähtee non-stop kuljetukset Killerille ja takaisin alkaen klo 17.30 ja meno-paluu kustantaa 5,50€. Tuonne Killerille ei ole mitään asiaa omalla autolla, eikä siinä lähistöllä ole oikein mitään pysäköintiä, lähin vissiin tuo Kortepohjan ostoskeskuksen parkkipaikka, josta saa kyllä kävellä pari kilometriä.

Juuri tuon nonstop bussin

Juuri tuon nonstop bussin totesin viime vuonna erittäin hyväksi.. Ja ei sieltä Jyväskylästä ihan heti kyllä ole parkkipaikat loppumassa :)

Enemmän parkkitilaa kuin autoja

Äkkiseltään tulee Jyväskylän keskustasta mieleen noita parkkihalleja ainakin Anttila, Matkakeskus, tori, Kolmikulma, oikeustalo... olikohan vielä muitakin.

Hippoksella on muuten aika paljon lääniä, jos tuonne Killerille meinaa mennä, saa tosin sieltäkin kävellä aika pitkästi ja ylämäkeen. =)

Non-stop kuljetukset on varmaan aika ruuhkaisia, mut fillarin jälkeen paras keino mennä Killerille.

Non-stop

Joo kyllä voin mieki vielä todeta. Että non-stop on paras vaihto ehto. Siinä on vain kaikin puolin hyvää.. Saa kuljettaja hengähtää ja ei tarvii ruuhkaan työntää lisäämään ruuhkaa..