YLE Teema

 

Keskiviikon Kino

Bloomin veijariveljekset (12)

Julkaistu perjantaina 14.12.2012 0 kommenttia 76 suositusta

keskiviikko 24.4. klo 21.45

Rian Johnsonin ohjaama veijarikomedia kertoo Bloomin veljeksistä, jotka muodostavat maailman taitavimman herrasmieshuijaritiimin. Isoveli Stephen on täydellisyyttä hipovien juonten kruunaamaton kuningas. Nuorempi Bloom saa yleensä houkutuslinnun roolin, mutta hän haluaisi päästä eroon huijauskierteestä. Huijaritiimiin kuuluu myös vähäpuheinen mutta sähäkkä räjähdeasiantuntija Bang-Bang.

Stephen suostuttelee Bloomin viimeiseen keikkaan, jossa rahat huijataan nuorelta perijättäreltä Penelopelta. Hän on yksinäinen outolintu, joka käyttää miljoonansa turhanpäiväisiin harrastuksiin. Vihjaus seikkailusta saa Penelopen hylkäämään tomuisen perintökartanonsa ja lähtemään mukaan jälittämään arvokasta antiikkiesinettä. Bloomin veljesten maailmassa mikään ei kuitenkaan ole sitä miltä näyttää, ja sekä huijareille että huijatuille on luvassa yllättyksiä. Stephenin suunnitelma muuttuu oikeaksi seikkailuksi, eivätkä vanhat metkut toimi enää entiseen tapaan.

Äkkiväärällä huumorilla väritettyä veijaritarinaa Bloomin veljeksistä kuljettaa nuori ja karismaattinen näyttelijänelikko Rachel Weisz, Adrien Brody, Mark Ruffalo ja Rinko Kikuchi.

Elokuva on esitetty edellisen kerran Teemalla joulupäivänä 2012.

Lisätietoa ohjelmasta

Bloomin veijariveljekset (The Brothers Bloom), USA 2008. O: Rian Johnson. N: Mark Ruffalo, Adrien Brody, Rachel Weisz, Ricky Jay, Rinko Kikuchi, Robbie Coltrane.

Suosittele76 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Luokka (S)

Vahva kertomus lähiökoulusta, jonka arkeen koulun ulkopuolisen yhteisön konfliktit alkavat vaikuttaa. Laurent Cantet'n elokuva voitti Cannesin festivaalin pääpalkinnon vuonna 2008 ensimmäisenä ranskalaiselokuvana yli 20 vuoteen.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook