YLE Teema

 

Perjantain Kino

Ei minua kukaan rakasta (S)

Julkaistu perjantaina 01.06.2012 0 kommenttia 178 suositusta

perjantai 5.10. klo 22.30

Ranskalaisen Stéphane Brizén vuonna 2005 ohjaama Ei minua kukaan rakasta on elämänmakuinen, erilainen rakkauselokuva yksinäisestä ulosottomiehestä, joka menee lääkärin määräyksestä tangotunnille ja kohtaa siellä viehättävän nuoren naisen. Pääosia näyttelvät Patrick Chesnais, Anne Consigny ja Georges Wilson.

Jean-Claude on viisikymppinen ulosottomies. Hän elää yksin. Työkseen hän häätää kaikkensa menettäneitä ihmisiä kodeistaan ja viikonloppuisin käy tapaamassa hapanta isäänsä vanhainkodissa. Kun Jean-Claude sairastuu, lääkäri kehottaa häntä harrastamaan liikuntaa, ja hän menee tangokurssille. Kurssilla hän tapaa nuoren naisen, ja ikäerosta ja naisen kihlauksesta huolimatta heidän välilleen syttyy vastustamaton veto.

Lisätietoa ohjelmasta

Ei minua kukaan rakasta (Je ne suis pas là pour être aimé), Ranska 2005. O: Stéphane Brizé. N: Patrick Chesnais, Anne Consigny, Georges Wilson.

Suosittele178 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Matkaaja (12)

Amerikkalainen insinööri palaa sodanjälkeiseen Eurooppaan kohtaamaan menneisyytensä. Volker Schlöndorffin ohjaaman elokuvan pääosissa ovat Sam Shepard, Julie Delpy ja Barbara Sukowa.

Elokuvan tarina

Mark Cousinsin 15-osainen dokumenttisarja kertoo elokuvataiteen kehityksestä 1800-luvun lopulta 2000-luvulle asti. Persoonallinen tutkimusmatka ulottuu 12 vuosikymmenelle ja kuudelle mantereelle, Japanista Dakariin, Hollywoodista Hongkongiin ja Mélièsistä Avatariin.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook