YLE Teema

 

Uusi Kino

Erikoisia tapauksia (S)

Julkaistu torstaina 19.07.2012 2 kommenttia 96 suositusta

lauantai 29.12. klo 10.10

Onko Erikoisia tapauksia dokumentti? Onko se fiktiota? Määritelmiä kaihtavan unenomaisen elokuvamatkan pääosissa ovat raitiovaunu sekä matkan varrella tavatut erikoiset tapaukset. Se on Helsinki-kuvaus vailla vertaa.

Kanerva Cederströmin ohjaama ja käsikirjoittama, vuonna 2009 valmistunut Erikoisia tapauksia kertoo niistä hetkistä, jolloin arkiseen kaupunkilaisen elämään astuu sattuma. Se keskittyy ihmisiin, jotka ovat nähneet tai kokeneet Erikoisen Sattuman, tapauksen joka hetkeksi on muuttanut heidän arkipäivänsä saduksi tai runoksi.

"Olin raitiovaunussa menossa keskustaan tanssitunnille, kun Kisahallin pysäkiltä kyytiin astui koira. Se oli liikkeellä yksin, ilman isäntää, se jäi raitiovaunun keskivälikköön seisomaan. Katsoin koiraa, se ei katsellut keneenkään, se vain matkusti tovin ja jäi sitten Kansallismuseon pysäkillä pois."

Erikoisia tapauksia näyttää arjen ei-arkisen puolen: absurdin, lonksuvan, surumielisen ja koomisen. Se kertoo aikalaistarinoita niistä kaupunkilaisen elämän hetkistä, jolloin tosi ja taru kohtaavat - ja ovat hetken aikaa yhtä.

Lisätietoa ohjelmasta

Erikoisia tapauksia (Suomi 2009). Ohjaus: Kanerva Cederström. Tuotanto: Elokuvayhtiö Aamu

Suosittele96 Suosittelee

Lähetä linkki

Kommentit

Anonyymi

There are advantages to taking advantage of sail boat charters. A sail boat can accommodate your dreams as well as your pocket book. A charter is less expensive than owning a boat, involves less maintenance on your part - the owners usually take care of these matters, and provides a unique experience.2013 Bridesmaid Dresses
2013 Flower Girl Dresses
2013 Prom Dresses
Blue Prom Dresses
Long Evening Dresses
Sail boat charters also come with options. The experienced sailor can charter a vessel without a crew. The less experienced sailor can choose a crewed sail boat. A sail boat charter is also an excellent way for a neophyte to try different types of sailboats. In this way, he or she can discover the boat best suited for personal usage.There are, however, a number of factors to consider when considering hiring a sailboat charter. Of primary concern is the size of the group. In sail boat charters size does matter. A yacht or schooner holds more people than a bare boat catamaran. It also requires more crew to sail it.

Wtf

Ei kyllä aukea tämän pätkän funktio normikatsojalle???

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook