YLE Teema

 

Kino Into

Ihmissusi Amazonilla (K15)

Julkaistu torstaina 03.06.2010 0 kommenttia 212 suositusta

Parodisessa kauhuelokuvassa viidakossa juhlivia nuoria väijyvät ihmissudet ja hullut tiedemiehet, ja mitäpä olisi Amazon ilman amatsoneja.

maanantai 2.8. klo 23.00

Ivan Cardoson parodisoiva kauhukomedia Ihmissusi Amazonilla (Um Lobisomem na Amazônia, 2005) kertoo tyttöporukkaa saalistavasta ihmissudesta Amazonin sademetsissä. Elokuva päättää Teemalla esitettyjen brasilialaisten halpiskauhuelokuvien sarjan.

Natasha on 20-vuotias tyttö, joka päättää yhdessä neljän kaverinsa kanssa patikoida Amazonin sademetsissä sijaitsevaan paikalliseen kylään, jossa pidetään vahvasti spiritualistinen Santo Daime – seremonia. Nuoriso oli varannut oppaan johdattamaan heidät perille, mutta paikalle ilmaantuukin salaperäinen Jean Pierre, joka väittää olevansa tilatun oppaan ystävä. Viisikko uskoo selityksen, ja retki voi alkaa.

Pimeän tullen ryhmä päättää yöpyä pahaenteisellä paikalla. Nuotion äärellä istuessaan nuoret päättävät kokeilla oppaan tekemää Saint Daimen teetä, jolla on vahvat sivuvaikutukset. Yöllä kuitenkin huomataan, että kaikki ei olekaan hallusinaatiota, eikä retkeltä hengissä selviäminen ole itsestäänselvyys.

Lisätietoa ohjelmasta

Ihmisusi Amazonilla (Um Lobisomem na Amazõnia/Brasilia 2005, 77min) Ohjaus: Ivan Cardoso.
Kesto: 76 min

Löydä lisää:

kauhuelokuvat
Suosittele212 Suosittelee

Lähetä linkki

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook