YLE Teema

 

Lumottu Mary (12)

Julkaistu tiistaina 23.11.2010 0 kommenttia 240 suositusta

maanantai 16.9. klo 22.00

Stephen Poliakoffin Arvoitusten talon jatko-osassa menneisyys keriytyy yhä enemmän auki. Eräänä päivänä suuren talon ovelle kolkutetaan, ja Joe kohtaa arvokkaan vanhan naisen, joka kertoo haluavansa katsella ympärilleen. Nainen on käynyt talossa nuorena neitinä.

Nainen vajoaa muistoihinsa ja aikaan, jolloin hän kohtasi talossa miehen, joka otti hänet täydellisesti valtaansa. Miten se tapahtui ja mitä siitä seurasi? Joe päättää vihdoin selvittää, mitä talossa on tapahtunut.

Vuonna 2007 valmistuneen tv-draaman pääosissa ovat Arvoitusten talosta tuttu Danny Lee Wynter sekä vanhaa ja nuorta Marya esittävät Maggie Smith ja Ruth Wilson. Lumottu Mary on BBC:n ja HBO:n yhteistuotanto.

Lisätietoa ohjelmasta

Lumottu Mary (Capturing Mary). Käsikirjoitus & ohjaus: Stephen Poliakoff. Pääosissa: Maggie Smith, David Williams, Ruth Wilson, Danny Lee Wynter, Gemma Arterton ja Michael Byers. T: BBC/HBO, 2007.

Lisätietoa ohjemasta BBC:n sivuilla (englanniksi).

Suosittele240 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Arvoitusten talo (12)

Stephen Poliakoffin arvoituksellinen tv-elokuva kahden erilaisen miehen omalaatuisesta suhteesta ja vanhan arvorakennuksen kätkemistä salaisuuksista. Pääosassa Michael Gambon.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook