YLE Teema

 

Ontto kruunu: Henrik IV, I osa (16)

Julkaistu perjantaina 15.11.2013 7 kommenttia 58 suositusta

sunnuntaina 8.12. klo 21.00

Rikhard II:n vihamies Bolingbroke on nyt itse kuningas Henrik IV. Henrik on koko olemukseltaan kuninkaallinen, ylpeä mutta varautunut kruunupää. Hän uskoo tuovansa rauhan valtakuntaan, mutta saa aikaan vain syvenevän juovan saarta asuttavien aatelissukujen välille.

Henrikin suureksi pettymykseksi hänen kruununperijänsä prinssi Hal on kääntänyt selkänsä hovin politikoinnille ja viettää mieluummin huoletonta hulivilielämää hulttiomaisen Falstaffin varjohovissa. Mutta kun valtakunta on vaarassa, poika kutsutaan isänsä eteen ja hänet haastetaan toimimaan kuninkaan hyväksi. Kasvaako nuori prinssi Hal isänsä mittoihin?

Nimiosassa nähdään Jeremy Irons.

Toinen osa nähdään lauantaina 14.12. ja sarjan päättävä Henrik V sunnuntaina 15.12.

Suosittele58 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Shakespeare

Teeman teatterisyksy huipentuu joulukuussa kahden viikon mittaiseen kunnianosoitukseen William Shakespearelle.

Ontto kruunu: Henrik IV, II osa (16)

Falstaff on joutunut Harryn epäsuosioon, mutta prinssi viettää yhä aikaansa kyseenalaisessa seurassa. Kenen lauluja hovissa lauletaan, kun kuninkaan elämä päättyy ja prinssi Hal kruunataan valtaistuimelle?

Kommentit

Anonyymi

Onko eilen lauantaina nähty osa Areenassa?

Richard 2

Ilmeisesti jaksot eivät tule Areenaan. Itseltäni meni ohi toinen jakso. Jos Areenaan ei ole tulossa, niin olisiko uusintoja tulossa? Mahdottoman mielenkiintoinen spektaakkeli!

Anonyymi

Voi ei, eikö tätä tule Areenalta? Unohdin katsoa :(

Anonyymi

Olisi kiva,jos YLE laittaisi KAIKKI ohjelmansa Areenaan, kun sellainen on mahdollista. Mitä hyötyä on netti-tv:stä, jos sieltä ei voi nähdä kaikkea. Esim. maaseudulla lähetykset usein pätkivät huonojen säiden takia, mikä estää myös tallennuksen ja sitä kautta katsomisen. Myös vuorotyöt yms. estävät usein sen ainoan lähetyksen näkemisen. LAITTAKAA SIIS KAIKKI MATERIAALI NETTIIN, EDES VIIKOKSI, KIITOS!!!

Yle Teema

Areenaan tätä ei saatu, mistä olemme kovin pahoillamme. Yritämme kyllä parhaamme mukaan saada nettioikeudet kaikkiin ohjelmiin, mutta joskus se vain ei onnistu.

Tv-uusinnan sen sijaan voimme luvata!

Anonyymi

Olisikon vielä ollut mahdollista kerta, MIKSI tätä ei saatu Areenaan?

Anonyymi

Hei! Pystyisittekö koska näyttämään tätä uusintana? Haluaisin kovasti nähdä tämän, mutta kuulin tästä itse vähän liian myöhään.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook