YLE Teema

 

Kino Into

Seksijahti (K15)

Julkaistu tiistaina 15.06.2010 0 kommenttia 189 suositusta

Jengijohtaja vihaa puoliverisiä rotukysymystä käsittelevässä rokkaavassa nuorisofilmissä.

maanantai 29.11. klo 22.50

Kulttitähti Meiko Kajin esittämän Makon johtama naisjengi ja ultracoolin Baronin (Tatsuya Fuji) kundiporukka ovat verisiä kilpailijoita. Baron vihaa puoliverisiä ja mustia traumaattisen lapsuuskokemuksen vuoksi. Tilanne kärjistyy, kun kaupunkiin ilmestyy sisartaan etsivä salaperäinen Kazuma (Yasuoka). Nuori kulkumies pääsee Makon suosioon, mutta saa Baronin vihat niskoilleen.

Ärhäkkä jengidraama valottaa Japanissa pinnalla alla kuplivia kansallisuus- ja rotukysymyksiä. 1970-luvulla tabu-aihetta käsiteltiin ainoastaan independent-elokuvissa, joten Nikkatsun suurelle yleisölle suuntaama Seksijahti on harvinainen ja rohkea poikkeus, varsinkin kun ihonvärien sekoittuminen nähdään elokuvassa positiivisessa valossa.

Mukana on myös aikansa suosituimpiin kuulunut naisryhmä ja hittitehdas Golden Half, jonka kaikilla viidellä jäsenellä on japanilainen äiti, mutta amerikkalainen isä.

Lisätietoa ohjelmasta

Alkuperäinen nimi: Sex Hunter/Noraneko rokku: Sekkusu hanta, Japani 1970, 85 min. Ohjaus: Yasuharu Hasebe. Pääosassa: Meiko Kaji.

Suosittele189 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Mekaaninen elukka (K15)

Keskenään kilpailevat jengit taistelevat huumelastista Jokohamassa. Meiko Kaji esittää naisjengin johtajaa.

Beat '71 (K15)

Poliisien ja hippien yhteenottoon päättyvä nihilistinen japanilainen moottoripyöräjengitarina. Musiikista vastaa kulttibändi The Mops.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook