YLE Teema

 

You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

Seksin maailma (16)

Julkaistu keskiviikkona 05.01.2011 3 kommenttia 229 suositusta

maanantai 23.4. klo 22.55

Ranskalainen faktasarja sukeltaa seksin ja sukupuolisen nautinnon maailmaan. Sarja kertoo eri maiden ja kulttuurien eroista ja erikoisuuksista. Miten nautintoa tavoitellaan tai partneria haetaan? Seksi ja porno ovat niin tabuja kuin liiketoimintaa.

 

1/4 Nautintoa etsimässä
Ympäri maailmaa ihmiset ovat keksineet outoja rituaaleja seksuaalisen nautinnon saavuttamiseksi. Auttaako seminaari intialaisia parantamaan rakastelutaitojaan? Entä millaisia ovat japanilaiset seksinuket?

Maailma on pienentynyt myös seksin osalta, ja erilaiset eroottiset tavat oat kulkeutuneet eri puolille maailmaa. Hindukulttuurista tuttu tantrinen seksuaalisuus on tuttu myös Ranskan Bordeaux’ssa. Norsunluurannikolla mielihyvää tuottaa myös seksistä puhuminen, joten ystävykset vaihtelevat keskenään petivinkkejä. Japanissa tuotetaan ”aitoakin aidompia” seksinukkeja, ja maassa on myös nautintoklubeja, joissa jokainen halu saa täyttymyksensä. Ensimmäisessä jaksossa pohditaan, mikä ihmisiä kiihottaa ja mikä inhottaa.

2/4 Kumppanin etsintä
Kun tapaaminen flirtin kautta johtaa seksileikkeihin, on kokemus joillekin yhtä nautintoa, toisille kumppanin etsintä voi olla tuskallista. Mutta tähänkin on opastusta tarjolla.

3/4 Seksiniksejä
Kuinka rakkaus löytyy ja halu saadaan heräämään? Vastauksia on maailma pullollaan, Japanissa on tarjolla kilpikonnakeittoa lemmenrohdoksi ja USA:ssa ollaan valmiita jopa kirurgisiin toimenpiteisiin.

4/4 Vaihtoehtoja
Kamasutran kirjoittamisen aikoihin Intiassa pidettiin erotisismia taiteena, nykyisin voidaan monessa maassa puhua seksistä liiketoimintana. Entä mistä Japanin sadomasokismi juontaa juurensa?


Lisätietoa ohjelmasta

Seksin maailma (Sex in the World). O: Raphaele Benisty. T: Ladybird Films, Ranska. (16)

Löydä lisää:

seksi, seksuaalisuus
Suosittele229 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Paljastuksia pakaroista (12)

Mikä pakaroissa viehättää ja kuinka niihin on suhtauduttu eri aikakausina ja eri kulttuureissa? Miten niitä on kuvattu taiteessa tai mainoksissa? Matka pakaroiden maailmaan luotaa myös oman aikamme tabuja ja fantasioita.

Hävystä häpeämättä

Millaisia myyttejä naisen ulkoisiin sukupuolielimiin liittyy ja kuinka ne vaikuttavat naisen minäkuvaan? Aihetta pohtivat seksivalistajien ja terveysalan ammattilaisten lisäksi naisia kuvaava valokuvaaja ja tavalliset naiset.

Kommentit

ruiskaunokki

liian paljon,ja liian aikaisin näytäntöjä näistä kyseisistä aiheista,saisivat olla kortilla katsottavia ohjelmia.

njau

Seksi on iloinen ja normaali asia, eikä sitä saisi sensuroida. Olen iloinen, että televisiossa näytetään näinkin paljon näin avomielisiä ohjelmia seksiin liittyen. Sex-positive on paras asenne seksiin :)

Anonyymi

Kyllä käytännön harjoittelu on se paras. Jossain pitää olla paljon vikaa jos pitää TV:stä opetella miten pannaan...

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook