YLE Teema

 

Perjantain Kino

Suudelma vain (16)

Julkaistu maanantaina 12.03.2012 0 kommenttia 132 suositusta

perjantai 23.3. klo 21.30

Ilkikurinen musta komedia Manhattanilla asuvien pariskuntien sotkuisista rakkaussuhteista, jotka yksi suudelma uhkaa viedä katastrofiin. Pääosia näyttelevät Marisa Tomei, Kyra Sedgwick, Ron Eldard, Marley Shelton ja Taye Diggs.

On kaksi pariskuntaa, Halley ja Dag ja Peter ja Rebecca. Dag ja Peter ovat parhaita kaveruksia keskenään. Käy kuitenkin niin, että Dag ja Rebecca pettävät yhdessä puolisoitaan – yhden suudelman johdattamina. Tämän seurauksena koko porukka päätyy sotkuisiin petos- ja rakkaussuhteisiin.

Kun päähenkilöitä alkaa joutua kiihtyvää tahtia sairaalaan, elokuva kelaakin juonen taaksepäin - siihen suudelmaan, mistä kaikki alkoi mennä pieleen. Löytyykö mukavampi loppuratkaisu, ja kenen kannalta?

Lisätietoa ohjelmasta

 Suudelam vain (Just a Kiss, USA 2002) O: Fisher Stevens. N: Kyra Sedgwick, Marisa Tomei. (16)

Suosittele132 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Lumihiutaleita

Auto-onnettomuus saa aikaan erikoislaatuisen ystävyyden miehen ja autistisen naisen välillä. Vuonna 2006 valmistuneen kanadalaisen elokuvan pääosissa ovat Alan Rickman ja Sigourney Weaver.

2 päivää Pariisissa (12)

Julie Delpy on pääosassa itse kirjoittamassaan ja ohjaamassaan romanttisessa draamassa, jossa ranskalainen valokuvaaja ja hänen amerikkalainen poikaystävänsä lähtevät lemmenlomalle mutta päätyvät naisen vanhempien luo.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook