YLE Teema

 

Poliakoff

Talonvaltaajat (12)

Julkaistu keskiviikkona 05.01.2011 4 kommenttia 189 suositusta

keskiviikko 21.03 klo 18.45

Stephen Poliakoffin tv-elokuva vuodelta 1998 kertoo mystis-eroottisesta yhteisöstä, joka elää luvatta vanhassa purkutuomion saaneessa rakennuksessa omien ihanteittensa mukaan. Rakennuttaja lähettää Jamien häätämään hippiporukan talosta.

Jamie kohtaa yhteisön johtajan, viehättävän Emilyn, ja tuntee pian yhteisön vetävän häntä vastustamattomasti puoleensa. Jamie ei ehdi ymmärtää mitä on tapahtumassa, kun yhteisö imaisee hänet omaan maailmaansa. Onko siltä matkalta paluuta? 

Pääosia näyttelevät Joely Richardson, Jeremy Northam, Anna Friel, Jonathan Rhys-Meyers ja Laura Fraser.

Lisätietoa ohjelmasta

Talonvaltaajat (The Tribe), Britannia 1998. Käsikirjoitus & ohjaus: Stephen Poliakoff. Pääosissa: Joely Richardson, Jeremy Northam, Anna Friel ja Jonathan Rhys-Meyers. Tuotanto: BBC.

Suosittele189 Suosittelee

Lähetä linkki

Kommentit

The Tribe

Kiitos, tässäpä hyvä lisäys Poliakoffin sarjaan! Joely Richardsonia ja Jeremy Northamia ei liikaa näe kunnon draamoissa. Ja onhan mukana myös Jonathan Rhys Meyers ja Anna Friel. Kun saataisiin vielä Teemalle Poliakoffin varhainen Caught On A Train (1980), jossa näyttelee nuorehko Michael Kitchen, ja kenties parhain Shooting the Past (1999), jossa päärooleja vetävät Timothy Spall ja Lindsay Duncan. No Onneksi heitä voi ihailla Perfect Strangersissä.

anonyymi

Tätä ei varmaan pysty laittamaan Areenaan katsottavaksi?
Jos pystyy, niin meikä olisi innoissaan.

YLE Teema

Kyllä pystyy! Talonvaltaajat on katsottavissa Areenassa viikon ajan.
Tässä linkki:
http://areena-beta.yle.fi/ng/areena/tv/990409

anonyymi

Jes, kiitosta tiedosta!

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook