YLE Teema

 

Parrasvalot

Tanssigaala Jerome Robbinsin muistoksi

Julkaistu torstaina 02.12.2010 4 kommenttia 164 suositusta

sunnuntai 2.1. klo 22.15

Pariisin oopperan baletin kunnianosoitus amerikkalaiselle huippukoreografille Jerome Robbinsille (1918-1998). Robbins tunnetaan parhaiten West Side Storyn ja Broadway-hitin Viulunsoittaja katolla koreografina. Gaalan teokset ovat Maurice Ravelin "G-Duuri", Frédéric Chopinin "Yöllä" ja "Konsertti" sekä ensiesityksenä "Triade", jonka koreografi on Benjamin Millepied.

Lisätietoa ohjelmasta

Tuotanto: Poorhouse International, Britannia, 2008

Suosittele164 Suosittelee

Lähetä linkki

Kommentit

Anonyymi

Uusitaanko? Koska?

hevonja

Seuraavat esityskerrat su 24.4. klo 20.40 ja la 30.4. klo 12.50.

YLE Teeman nettitoimitus

Anonyymi

Onpa harmi, että uusitaan vasta noin pitkän ajan päästä. Itsellä jäi harmittavasti näkemättä iso osa alusta: Huomasin tämän mahtavan ohjelman vasta loppuvaiheessa, noin 30 min ehdin nähdä ja jäi harmittamaan vietävästi, kun näin hieno ohjelma meni sivu suun eikä sitä voi katsoa edes Areenasta jälkeen päin ja uusintakin tulee vasta kuukausien päästä... Pitänee odottaa hyvää kauan aikaa. Muita ohjelmia tosin uusitaan paljon nopeammin ja useammin.

Kiitoksia Ylelle tästä mahtavasta ohjelmasta! Lisää tällaista sisältöä.

Sophia

Kiitokset uusinnoista, vaikka kauan saakin odottaa! Täytynee laittaa kalenteriin punaisella, ettei tällä kerralla mene ohi. Ehdin nähdä lähetyksen lopusta vajaan puolituntisen, enkä oikein vaivautunut seuraamaan, kun odotin, että ohjelma uusittaneen pian. Mutta hyvä, että uusinta on joka tapauksessa tulossa. Tanssia, varsinkin balettia tulee tv:stä niin harvoin. Onneksi Teema on alkanut näyttämään baletteja yms.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook