YLE Teema

 

Perjantain Kino

The Kids Are All Right (16)

Julkaistu tiistaina 13.08.2013 0 kommenttia 56 suositusta

perjantai 6.9. klo 21.00

Lisa Cholodenkon palkitun The Kids Are All Right -elokuvan (2010) ydin on ihmissuhteissa ja vanhemmuudessa, ei niinkään tirkistelevässä homokuvauksessa. Elokuvan pääosia esittävät Annette Bening ja Julianna Moore ovat molemmat keränneet urallaan useita Oscar-ehdokkuuksia. Myös perheen lapsia näyttelevät nuoret ovat elokuvamaailman konkareita. Mia Wasikowska on tuttu Liisa Ihmemaassa -elokuvan nimiosasta ja Josh Hutcherson Silta salaiseen maahan -elokuvan pääosasta.

Nic (Annette Bening) ja Jules (Julianne Moore) ovat keski-ikäinen naispari, joilla on kaksi keinohedelmöityksellä alkunsa saanutta lasta. Täysikäisyyden rajamailla olevat sisarukset Joni (Mia Wasikowska) ja Laser (Josh Hutcherson) kiinnostuvat biologisen isänsä taustoista. Sisarukset ottavat salaa yhteyttä isäänsä.

Paul (Mark Ruffalo) on huoleton poikamies, jonka karisma hurmaa sekä lapset että Julesin. Perheen arki sotkeutuu ja sisäiset jännitteet tulevat näkyviksi, kun aiemmin tuntemattomana säilynyt isä tulee mukaan kuvioihin.

Lisätietoa ohjelmasta

The Kids Are All Right, Yhdysvallat 2010. O: Lisa Cholodenko N: Annette Bening, Julianne Moore, Mark Ruffalo, Mia Wasikowska, Josh Hutcherson

Suosittele56 Suosittelee

Lähetä linkki

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook