YLE Teema

 

Perjantain Kino

Totuuden jäljillä (16)

Julkaistu perjantaina 01.06.2012 0 kommenttia 167 suositusta

perjantai 7.12. klo 21.30

Totuuden jäljillä (In My Father's Den) on Brad McGannin ohjaama intensiivinen uusiseelantilainen draama vuodelta 2004. Elokuva kertoo illuusionsa kadottaneesta maailmankuulusta sotavalokuvaajasta Paulista, joka isänsä kuoleman jälkeen ja monien maailmalla vietettyjen vuosien jälkeen palaa kotiin. Paluu ahtaaseen pikkukaupunkiin uskonnollisen perheen luo on kulttuurisokki.

Paul löytää vajan kätköistä isänsä salaisen lukunurkkauksen, jossa hän itsekin oli lapsena ensi kerran saanut tutustua avarampaan maailmankuvaan. Nyt nurkkaus on saanut uuden nuoren kävijän: koulutytön joka myös haaveilee vapaudesta mutta kärsii elämästä äitinsä ja tämän väkivaltaisen poikaystävän kanssa.

Pääosaa esittää Matthew Macfadyen.

Lisätietoa ohjelmasta

Totuuden jäljillä (In My Father's Den), Uusi-Seelantai 2004. O: Brad McGann. N: Matthew Macfadyen, Miranda Otto, Emily Barclay.

Suosittele167 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Ammutaanhan hevosiakin (16)

Sydney Pollackin rankka elokuva 1930-luvun pula-ajan Amerikasta, jossa kuukausia kestävien maratontanssien osanottajat tanssivat voitosta henkensä kaupalla. Pääosassa Jane Fonda.

Manderlay (16)

Lars von Trierin Amerikka-elokuva pohtii, voiko vapauteen pakottaa. Dogvillestä tutun Gracen tarina jatkuu orjaplantaasilla. Pääosissa ovat Bryce Dallas Howard, Willem Dafoe ja Danny Glover.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook