Ke 29.01.2014 @ 11:14Sari Veikkolainen, Yle HR

Ylen siistiä kesäduunia taas tarjolla!

Parasta Pasilan kesäkuussa on ylivoimaisesti se, että hetkellisesti Ylen keski-ikä laskee merkittävästi siistien kesäduunareiden tullessa hommiin.

Ensimmäiset kesäduunarit palkattiin kesäkuuksi 2009 ja sen jälkeen vuosittain noin 30 iältään 16-17 –vuotiasta nuorta on päässyt kuukaudeksi tutustumaan Yleen.

Tänä on vuonna on taas mahdollista hakea Ylen siistiä kesäduunia. Hakuaikaa on maaliskuu, 2.3. – 31.3. Haku löytyy Ylen Työpaikat –sivulta ja verkosta tunnisteella #ylensiisti sekä Facebookista.

Ja kuten aina ennenkin, on duuneja tarjolla eri puolilla taloa, mukana ovat mm. Radio Extrem, Yle Uutiset ja Yle Urheilu. Tarkka tieto paikoista tulee hakuajan alkaessa ja hakemuksen jättäessään hakija voi määritellä mihin toimitukseen ensisijaisesti haluaa siistiin duuniin.

Siisti kesäduuni on 1. – 30.6.2015 ja päivittäinen työaika on 6h. Pääsääntöisesti töitä tehtään 9-15, mutta monissa tehtävissä (esim. uutiset ja urheilu) työaika  voi vaihdella.

Palkkaa kesäduunista maksetaan 900,-.

Ylen siistiä kesäduunia voivat hakea siis 16-17 –vuotiaat nuoret. Ikärajana on, että hakija on kesäkuussa täyttänyt vähintään 16, mutta ei vielä 18-vuotta. Ajatuksena on tarjota työtä nimenomaan alle 18-vuotiaille, joille kesätyön saaminen on muutenkin vaikeampaa.

Kesäduunarit ovat päässeet osallistumaan ohjelmantekoon hyvin monipuolisesti. Jos mietit kiinnostaisiko duuni sinua, katsopa kesäduuniblogista mitä kesällä 2014 on saatu aikaan. Myös kuvia löytyy esim. Pinterestistä ja Instasta #ylensiisti.

Jos haluat jo fiilistellä tulevan kesän duunimahdollisuuksia, jaa kuvia ja päivityksiä tunnisteella #ylensiisti. Seuraamme tunnistetta ainakin Instagramissa ja Twitterissä ja vastailemme jo nyt mahdollisiin kysymyksiin. Myös Facebookissa voi kysellä lisätietoja.

0 kommenttia