Ei nähdä kahvilassa!

Maatuskan mitoissa. Kuva http://www.sxc.hu/browse.phtml?f=view&id=842676

Mennään kävelylle! Tavattaisko kuntosalilla? Joku ilta vois käydä uimassa.

Ihan friikkejä vaihtoehtoja minulle, mutta täytyy ruveta harjoittelemaan.

Tulkaa viikonloppuna meille - - - öööööö - - - ulkoilemaan? Tanssimaan? Juoksemaan olohuoneen lattialle ympyrää?

Millaista on ihmisten kanssakäyminen ilman syöpöttelyä? En oikein osaa sellaista. Aina ollaan pizzaa tilaamassa tai vähintäänkin karkkipussia avaamassa.

Tyyppiesimerkki. Ystäväni Anna tuli pienen tyttärensä kanssa yökylään. Yritin hommata meille punkeroille naisille jotakin järkevää ruokaa, mutta jotenkin se vaan kääntyi niin, että sipsejä, karkkia, munkkeja.

Ensin me syötiin erittäin tuhdisti pizzaa, sitten oli jälkiruokana jäätelöä ja munkkeja ja loppuilta meni sitten muuten vaan napostellessa. Anna toi suurimman osan herkuista, enkä halunnut olla se tylsä "kiitos-ei" -tyyppi.

Minussa itää jo muutoksen siemen, mutta ajatus sosiaalisesta elämästä ilman syömistä tuntuu - oudolta. Kuin alkoholisti, joka ei ole tottunut hengaamaan ihmisten kanssa selvin päin, ei-kapakassa.

kommentit

Moi Eve,

kuulostaa siltä kuin saattaisit olla ruokariippuvainen/pakonomainen ylensyöjä. Minä olen kärsinyt pakkomielteestä syömisen suhteen viimeiset kymmenen vuotta, mutta kuukausi sitten rohkaistuin menemään Anonyymien Ylensyöjien ryhmään, ja olen saanut jo ihan hurjasti apua. Olen ymmärtänyt, miksi syön, miksi on vaikea lopettaa, saanut paljon voimaa olla napostelematta jatkuvasti sekä uskaltanut ottaa elämääni muitakin asioita kuin vain herkkujen ajattelemisen. Suosittelen edes kokeilemaan, pahimmassa tapauksessa vain menetät elämästäsi kaksi tuntia. :)

Ryhmät ja tietoa löydät osoitteesta http://oafinland.fi/

>isa To, 2012-03-15 21:32

lisää kommentti

maatuskan mitoissa

Eve Mantu on maatuskan mitoissa

Repaleinen ryhdistäytymishanke alkoi, kun Eve Mantu mittasi vyötärönsä. 100 cm. Oppisikohan sitä liikkumaan ja syömään? Äläkä sinä karkkipussi huutele mitään siellä! Hys!

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä