dokumentit

Smashing Pumpkinsin nokkamies myy dokumentteja verkossa

Billy Corgan on keksinyt veloittaa Smashing Pumpkinsin faneilta maksua uuden levyn tekemisistä kertovista videopätkistä.

Jori Hulkkonen kohtasi Ensimmäisen maailmansodan kauhut

"Haastavinta tässä oli musiikin esittäminen livenä, ei niinkään musiikin esivalmistelu, joka yleensä tapahtuu hyvin luonnostaan"

DocPoint 2009: Totuutta ja Muutosta etsimässä

"Pääteemoiltaan festivaali tulee operoimaan totuuden käsitteen kanssa. Elokuvan katsoja arvottaa väistämättä näkemäänsä, arvioiden, onko tämä totta vai ei."

Dokkari kerran viikossa lisää tuskaa, muttei tapa!

Tunnistan ällöttävän hoviniiauksen myös Madonnan omista dokkareistaan. Huoneissa ja sängyissä kieriskelevä staff ei ole tunnu aidolta.

Lisää laitoksia

Miksei tasokasta ja halpaa kunnallista leffateatteria voisi Suomessakin pitää instituutiona, joka olisi tasavertainen kirjaston, teatterin ja taidemuseon kanssa?

Suomalaismusiikkia palkittuun iguaanielokuvaan

Amerikkalainen dokumentaristi Steve Gatlin nappasi salolaisen Reboundin kappaleen elokuvaansa. Palkittu dokumentti kertoo hondurasilaisten leguaani-liskojen selviytymistarinan.

Yhteiskunnallisen elokuvan ja taiteen festivaali Lens Politica starttaa Helsingissä

Pastori Billyn performanssiesitys julistaa, veisaa ja manaa henkiä kunnon amerikkalaisen evankelistan tapaan.

Rokumetti ottaa kantaa jakamalla puheenvuoroja

Rokumentti ei halua sitoa itseään kirkkojen polttamiseen tai väkivaltaan, vaan tarkoituksena on korjata ihmisten vääriä mielipiteitä ja näkemyksiä kyseenalaisista asioita.

Rockdokumentti elää tapahtumissa

Rockdokumentti tuntuisi olevan tiukasti marginaalissa, ja ihan hyvä, siellä kai sen kuuluukin olla. Erilaiset tapahtumat ja festivaalit antavat musiikkidokumenteille virtaa.

Rokumentti starttaa entistä eheämpänä

Rokumentti alkoi pienimuotoisena klubitoimintana vuonna 2005, mutta on tähän päivään tultaessa laajentunut koko Joensuuta koskevaksi tapahtumaksi.