Katja Ståhl

Miästen juttuja

Taannoin Provinssirokista palanneena päällimmäisenä mielessä on tietysti selviänkö tästä. Heti sen perässä kuuluu kysymys: ”Mikä helvetti siinä Manowarissa nyt oikein siis on niin ihmeellistä?”

Kuka on cool?

No niin, Euroviisut tulee taas. En ole ihan varma tulevatko ne vaikkapa tänään, kun kirjoitan tätä juttua, mutta sama se. Ei ole ihan yhtä kiinnostavaa katsoa niitä, kuin puhua siitä millaiset ne ovat.

Jumps, tömps, tumps! Töptöptöp

Wrestlerissä oli tarinaa kerrakseen. Jos menen katsomaan Raw-showta, en tule näkemään hurjaa tunteiden vuoristorataa ja draamallisia kaaria.

Ja Herra loi haara-asennon

Nainen katsoo miestä, joka soittaa lavalla kitaraa. Eihän tuo mies mikään mannekiini ole, mutta herrajumala, mikä sex appeal!

Taito on taitolaji

Muistan itse pyrkineeni kuoroon joskus kolmannella luokalla. Halusin mukaan, koska naapurin Birgittakin oli siellä ja se kertoi, että kuoro on kuulemma lähdössä Ruotsiin esiintymään.

Kaupallisuus on siis niin hirveetä!

"Yhden keskikokoisen suomalaisen kaupunginteatterin valtiontuki on sama, kuin koko suomalaisen kevyen musiikin vientituki vuodessa."

Älkää päästäkö niitä sinne!

Anna-lehti teki sen minkä se voi, kun JR Ewingiä ei enää voi haastatella: haastatteli Frederikiä. Kyse oli, kappas vaan, naisista.

Maailman vaikutusvaltaisin lapsi

Kunnolliset vanhemmat, varma laktovegaanin näkökulma elämään, hippu taiteellisuutta ja ennen kaikkea totaalinen tietämättömyys ns. oikeasta maailmasta.

Ilman makeaa musamenneisyyttä

En ollut Tampereella Musiikki&Mediassa. Ensimmäinen, hermostunut viesti tuli lauantaiaamuna. Miten niin et ole paikalla, se sanoi.