Maailman vaikutusvaltaisin lapsi

Julkaistu Ma, 24/11/2008 - 12:50
  • Katja Ståhl (Kuva: )
  • Kunnolliset vanhemmat, varma laktovegaanin näkökulma elämään, hippu taiteellisuutta ja ennen kaikkea totaalinen tietämättömyys ns. oikeasta maailmasta.

Luin jostain, että maailman vaikutusvaltaisin lapsi on Suri ”Tomin lapsi” Cruise. Voi vitja. Eikö nyt ketään Dalai Lama kakkosta edes löydy tai uutta Jeesusta. Kyllähän tämä kuulostaa maallikon korvaa pikkusen roisilta, että joku nappula, jonka isä on kansainvälinen tv-seikkailija (mm. Riskibisnes, Top Gun) ja äiti tosi söde tyttö siitä sarjasta, jossa nuoret löysivät hiljalleen itsensä (mikä sen nimi oli, ai niin, Dawson’s Creek), on jotenkin vahvemmassa asemassa, kuin vaikkapa Agneta Fältskogin lapsi.

Mikä mahtaa vaikuttaa ratkaisuun? Onko Tom todellakin niin vaikutusvaltainen, että jos löytyy joku, joka voi vaikuttaa Tom Cruiseen , niin siinä meillä on vaikutusvaltaisin ihminen? Tässä tapauksessa kyseessä on tietysti tytär, koska nehän tunnetusti kietovat iskät melko kevyestikin pikkurillinsä ympärille. Vai onko edes kyseessä tytär, koska nimi ”Suri” ei ole niin tuttu, että osaisin sanoa onko henkilö poika vai tyttö. Sori on vähän tutumpi sana.

Miten käyttäytyy vaikutusvaltainen lapsi? Meneekö hän tarhassa ruokajonoon härksisti ekaksi huudellen ”joo, joo, mutta mun isi on Tom Cruise” ja muut sanovat, että no sitten voit mennä. Mene vaan ekaksi. Tekisikö Agneta Fältskogin lapsi yhtä härskin tempun? Ja mitä sanoisivat muut lapset? Ai, kuka se Agneta on? Sitten tarhan tädit ehkä naureskelisivat, että pikku Yngve tässä yrittää selittää, että hänen äitinsä oli aikanaan huippusuositussa bändissä nimeltä ABBA. Se yhtye, jonka musiikki soi Mamma Miassa. Ahaa, sanoisivat lapset, esiintyykö äitisi Mamma Miassa? ”No ei”, joutuisi Yngve sanomaan ja niin kaikki muut menisivät ohi ruokajonossa, koska kuka se Agneta nyt muka on, paitsi Yngven äiti. Surin äiti on sentään naimisissa Surin iskän kanssa, ja Surin iskä osaa seikkailla elokuvissa.

Jos oletetaan että Suri on tyttö, kenen kanssa Suri voisi mennä avioon isona? Olemme mm. Paris Hiltonista havainneet, että ihan kenen kanssa vain ei kerta kaikkiaan voi olla. Pitää olla niinku joku. Vaikka jonkun bändin laulaja. Melko varmasti Gwyneth Paltrown ja Chris Martinin toinen pallero voisi olla passeli puoliso Surille. Kunnolliset vanhemmat, varma laktovegaanin näkökulma elämään, hippu taiteellisuutta ja ennen kaikkea totaalinen tietämättömyys ns. oikeasta maailmasta. Olikohan pariskunnalla tyttöjä vai poikia? No, ei kai sillä siihen maailman aikaan niin väliä ole, kunhan vain erottuu porukasta. Melko varmasti kummallakin vaikutusvaltaisella lapsella on tukeva kulttuuritausta, joten tapaaminenkin voisi ihan hyvin sattua vaikkapa teatterikoulun ”ilmaise itseäsi puhtaammin” –kurssin välitunnilla. Sitten he yhdessä tajuaisivat, kuinka he voivat taiteellaan vaikuttaa miljoonien ja taas miljoonien ihmisten elämään. Kyllä, on se Suri ihan selkeästi hyvin vaikutusvaltainen lapsi!
 

Tekijä: