Paleface laulaa ajan ilmiöistä ilman kiertoilmaisuja

Paleface laulaa ajan ilmiöistä ilman kiertoilmaisuja

Ajankohtaista - To 16.12.2010, klo 12.59

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/audio/1380730

268
tykkää tästä

Englanninkielisellä Hip Hopilla kannuksensa kansainvälisestikin ansainnut Paleface tykitti syksyllä levyllisen lauluja suomeksi ja kansa tykkää. Karri "Paleface" Miettisen Helsinki Shangri-La myi kultaa kolmessa viikossa.

2001 debyyttinsä julkaissut Paleface ehti tehdä kolme englanninkielistä Hip Hopiksi luokiteltavaa albumia, ennen kuin aika oli kypsä suomenkielellä levyttämiseen.

Soljuvasta ulosannistaan tunnettu räppäri yllätti paitsi kielen vaihdoksella myös rankalla yhteiskunnallisella sanomalla. Helsinki Shangri-La –levyllä Paleface ruotii tämän ajan ilmiöitä mainiten asianosaiset omilla nimillään. Osansa saa niin entinen pääministeri kuin vaikkapa maahanmuuttovastaisena tunnetuksi tullut perussuomalainen poliitikko. Musiikissa soi niin suomalainen kuplettiperinne kuin vanhojen työväenlaulujen soundi. Albumi on miehen itsensä sanoin urbaani folk-levy.

Kati Siponmaa haastattelee.

Lue lisää ja kuuntele Palefacen Laulun synty –tarinat Yle Perämeren sivulta

Katso Helsinki Shangri-La musiikkivideo YouTubesta

Lisää artisteista:Paleface

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (1)

Hyvä Paleface. Rytkettä vain kehiin! Pitää sanoa asioita suoraan, nikottelematta. Kiertoilmaisuja (liturgioita) ja vaiettuja ajatuksia ovat kulissit pullollaan.
"Yhteiskunnallisuus" on aina läsnä, joka paikassa. Musiikissakin. Halusi sitä tai ei. Parempi yrittää (edes yrittää!) vaikuttaa huonojen asioiden korjaamiseksi kuin paeta niitä "usvaan".

pr70 To 16.12.2010, klo 17.54

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä