Puolikuu irrotti 15 palaa sielun syvyyksistä uudeksi albumiksi

Puolikuu irrotti 15 palaa sielun syvyyksistä uudeksi albumiksi

Ajankohtaista - Ti 8.2.2011, klo 14.49

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1297150228391

246
tykkää tästä

Etenkin 90-luvun radiohiteistä tutun Puolikuun laulaja-lauluntekijä Kari Pesonen uskoo, että bändin musiikille riittää yleisöä myös 2010-luvulla. Yhtyeen 12. levy julkaistaan 9.2.2011. Bändin parikymmenvuotinen historia kuuluu levyllä perinteisenä Puolikuu-soundina.

Kari Pesonen myöntää, että lauluntekijä on aina vähän itsensä vanki. ”Joku on joskus sanonut, että lauluntekijä ottaa aina biisin mittaisen palasen irti kerrallaan siitä isosta biisistä, joka soi siellä sielun syvyyksissä ja päässä.”

Muuntautuminen vain muuntautumisen vuoksi onkin miehen mielestä tylsää. Pesonen huomauttaa, että uusille kappaleille voi antaa erilaisia ilmiasuja, mutta perusasia on aina biiseissä mukana.

Yhtyeen toistaiseksi isoimmat hitit syntyivät 90-luvulla. Todellisuus-biisin sanat soivat lähes jokaisessa päässä tiuhan radiosoiton ansiosta. "Katoaa aika mä haluun sut, unohtuu paikka mä haluun sut, on vain se taika kun loppuu todellisuus…” Nyt radiosoittoa on kerännyt kivasti uuden levyn nimikkolaulu Onko taivas korkealla.

Nähtäväksi jää, moniko kuulija rallattelee uusien kappaleiden sanoja pian ulkomuistista. Kari Pesosen mukaan keikoilla näkyy jo uusi fanisukupolvi, joka oli hädin tuskin syntynytkään Puolikuun aloittaessa.

Kari Pesonen kävi Aamu-tv:ssä Heta-Leena Sierilän vieraana.

Lisää artisteista:Puolikuu

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (1)

Puolikuu on ehdottomasti Suomen paras bändi. Ihailtavaa että Kari jaksaa tehdä upeita biisiä vuodesta toiseen. Ja bändi on ihan mahtava livenä !!!!!

Tupu To 10.2.2011, klo 12.33

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä