Mikko Pohjola debytoi omatekoisella suomirockpopilla

Mikko Pohjola debytoi omatekoisella suomirockpopilla

Ajankohtaista - Pe 11.2.2011, klo 13.15

Mikko PohjolaMikko Pohjola

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

266
tykkää tästä

Mikko Pohjola on Oulusta syntyjään oleva muusikko, joka julkaisee debyyttialbuminsa 16.2.2011. Menkää te minä jään on tyyliltään kaihoisaa ja melodista suomirockpoppia.

Mikon musiikkiharrastus alkoi 90-luvun alussa Oulussa. Ensimmäisiin bänditreeneihin Mikko oli menossa kosketinsoittajaksi. Paikan päällä kävi kuitenkin ilmi, että saman instrumentin taitajia löytyi ennen Mikkoa jo kaksin kappalein. Niinpä käteen lyötiin basso. ”Viikon verran treenasin ja sitten mä olinkin bändissä soittamassa.”

Ensimmäisen albuminsa kappaleet Mikko on tehnyt kaikki itse.  Vaikka maailma on täynnä hienoja lauluja, niitäkin on mukava esittää, niin Mikko kokee biisien tekemisen itselleen hyvin tärkeäksi. ”Kirjoitin omia kappaleita jo yläasteikäisenä, toivottavasti ne ei kuitenkaan ikinä päädy mihinkään julkisuuteen”, naurahtaa Mikko. ”Muutama vuosi sitten vaihdoin kielen suomeen ja tein demolevyn, jota lähettelin sitten ympäri levy-yhtiöitä.”

”Tuntuu siltä, että aloitin nyt ilmestyvän levyn tekemisen jo 15 vuotta sitten, vaikka kappaleet on kirjoittu ehkä pari, kolme vuotta sitten. Nyt odotan innolla, mitä tuleman pitää. Ennen kaikkea odotan sitä, että pääsen esittämään omaa musiikkiani live-yleisön edessä.”

Mikko Pohjolaa haastattelee Oulu Radion Anna Keränen.

Katso Mikko Pohjolan Se joka pelkää YouTubesta

Lisää artisteista:Mikko Pohjola

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä