Amadeuksen ääniongelmien syy selvisi

Amadeuksen ääniongelmien syy selvisi

Ajankohtaista - Ti 22.9.2009, klo 13.56

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
2190
tykkää tästä

Amadeus oli viikonloppuna keikalla Lapissa. keikat menivät hyvin ja mukavia ihmisiä tuli taas tavattua. Jo viime viikolla ensioireita osoittanut flunssa tosin haittasi ja toistuvien ääniongelmien syyksi on nyt selvinnyt ahdas poskiontelo. Tällä viikolla Amadeus on joutunut perumaan arkikeikat, mutta viikonloppuna olisi tarkoitus taas nousta lavalle.

Amadeus kertoo myös millainen tausta on hänen ristimänimillään. - Toimittajakin teki kotiläksynsä: vastaus on ”Jumalan rakastama”.

 

Airi S. haastattelee.

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (2954)

Ikävää kun se sopuisa ilmapiiri ja yhteishenki,joka oli pitkään tällä palstalla,kuin myrsytuuli olisi pyyhkäissyt oli tipotiessään.Rakkaat Amppu-fanit kyllä me yhdessä taas saadaan se takaisin.Ajatelkaamme kaikki Amadeuksen aina niin ihanaa hymyä,pilkettä silmissä ja laulua,jolle ei ole vertaa.Johan on ihme jos näitä muistellessa ei sopu ja rauha palaa ja rakkaus täytä sydämemme joka sopukan<3<3<3<3

Anonyymi To 5.1.2012, klo 22.43

Siinä on perhe,mistä ottaa..voi laittaa oman shown pystyyn :D

Anonyymi To 5.1.2012, klo 21.37

Piti tietysti olla ikifaneistasi

Anonyymi To 5.1.2012, klo 21.27

Amadeus, on ihana nähdä ja kuulla Sinua ja musikaalista perhettäsi 14.4. Kuopiossa. Olen niin iloinen !!!! Terkut yhdeltä ikifanailtasi

Anonyymi To 5.1.2012, klo 21.25

Ihana Amppumme ei meiltä muuta tarvitse kuin sylikaupalla tsemppiä ja lykkyä tulevaan vuoteen! :)

Anonyymi To 5.1.2012, klo 21.01

Jospa vietäis tää arvostelemattomuus vielä vähän pidemmälle, eli että tämän sivun päähenkilökin (Amppu) jätettäis rauhaan. Siitä vois lähteä, vai mitä?

Anonyymi To 5.1.2012, klo 20.20

Täällä kyllä saa kommentoida muutkin kuin fanit,niinkuin täältäkin käydään muilla palstoilla :) ,kritiikin antaminenkaan ei ole kielletty :)

Se on aivan eri asia kun aletaan täällä toisia arvostelemaan,ja nimittelemään :(

Anonyymi To 5.1.2012, klo 20.14

Noitukka,hyvä kommentti voin olla kanssasi samaa mieltä,niinkuin varmaan useimmat muutkin.Toivoisin sinun kirjoittelevan edelleenkin tällä palstalla.
Hyvää vuotta2012 sinulle,odotellaan Ampun levyä ja tapaamisia.

miina To 5.1.2012, klo 19.38

Hyvä A. :) Runosuonet pulppuaa!

Anonyymi To 5.1.2012, klo 18.44

Anna ääni Ampulle,
niin äänellään Amppu palkitsee sen,
hän Seinäjoen soimaan saa.
:):):):)

A. To 5.1.2012, klo 18.41

Sovitaanpa niin, että YLE edelleenkin määrää, mistä saa kommentoida. Silloin ei tarvitse riidellä. Rauhaa ja hyvää uutta vuotta kaikille!

Anonyymi To 5.1.2012, klo 18.25

16.01, jesss.(Y) :):):-D

A. To 5.1.2012, klo 18.25

Noitukka,sinusta ei ole kukaan kirjoittanut,muuta kuin hyvää.Jos on mitään kirjoittanut.
Olet aina kirjoittanut asiaa ja rakentavaa tekstiä. Minä olen klo. 6.06 ja tarkoitin tiettyä Anonyymia . Niin muutkin täällä. Tämä Anonyymi ei ole Ampun fani ja on sen itsekin ilmoittanut täällä. Sinä taas olet Ampun fani suurimmassa määrin. Olen samaa mieltä,että what goes around,comes around eli jokainen saa takaisin tekonsa.
Mieliä on pahoitettu tarpeeksi. Vetoan niihin,jotka eivät kuulu Ampun faneihin,olemaan kommentoimatta,jollei ole mitään positiivista tai rakentavaa sanottavaa. Tämä on Ampun palsta,se olisi hyvä muistaa.
Kaikkea hyvää Noitukalle tai L.N. kirjoitukset eivät taatusti millään tavalla liittyneet sinuun. Voin luvata sen muidenkin puolesta.

Anonyymi To 5.1.2012, klo 17.23

Tervehdys kaikille! Ajattelin ensin olla kommentoimatta, mutta kun näin ”näky”västi syytetään klo 06:06-06:51-07:00 (ainakin minä näen sen näin), niin sanon sanasen omasta puolestani. En ole sekaantunut tämän Amppusen palstan riitoihin NimiMerkilläni tai Anonyyminä. Olen pääsääntöisesti kirjoitellut enää Satumaan muilla sivuilla, koska olen kyllästynyt tämän palstan ainaiseen RiitelyIlmaPiiriin. En kirjoittele missään muilla sivustoilla. Seuraan kyllä edelleen tätäkin palstaa, mitä täällä kirjoitellaan eli edelleen kaikki ”kukat” ja ”rikkaruohot” poimin.

Amadeus on Upein Kuningas, mitä koskaan on valittu ja varmasti menee kauan ennen kuin, jos koskaan, seuraava samanmoinen valitaan. Olen samaa mieltä kuin Ippa, että ”hitaasti hyvä tulee” ja Amadeus on nuori, joten aikaahan Hänellä on vaikka mihin. Se on Hänestä itsestään kiinni, mitä haluaa ja millä aikataululla. Iloitsen kuitenkin tulevista levyistä ja keikoista (varmasti tulee useampiakin kuin yksi), siihen asti kuuntelen mielelläni kahta edellistä upeaa levyä. Minulla on ollut ilo ja kunnia nähdä ja keskustella Hänen kanssaan muutamalla keikalla/konsertissa. Toki toivon, että niitä tulisi lähemmäs tänne Lapin raukoille rajoille. Itse olen kuitenkin siinä onnellisessa asemassa, että minulla on mahdollisuus matkustaa silloin tällöin merta edemmäskin kalaan.

Toivon todellakin, että täällä nämä TyhjänPäiväiset torailut loppuisivat, ne eivät ole kunniaksi kenellekään. Sanon vielä LoppuAjatukseksi ja mietittäväksi jokaiselle, että se mitä me täällä teemme ja miten käyttäydymme muita ihmisiä kohtaan, niin sen me tulemme vielä myöhemmin vastaamme saamaan eli sen minkä kylvämme tässä maailmassa, saamme niittää seuraavassa. t: LapinNoita/Noitukka/LN

P.s. Amadeukselle erittäin mukavaa ja iloista tätä vuotta!

Anonyymi To 5.1.2012, klo 16.54

Seinäjoelle äänestä Amppu!
Hän on söpö ja laulaa kuin satakieli.
Hän valaisee päiviämme kuin kirkas lamppu!
Tulee siitä kaiken ikäisille hyvä mieli.

Nyt rauhaa toivomme Ampun Satumaahan.
Ei riitaa,ei toraa,ei pahaa mieltä.
Tämän pyynnon esittää saanhan,
ja jokainen hallitkoon omaa kieltä.

Nyt alkaa täällä uusi aika.
Iloinen mieli ja ystävyys,
olkoon se tämän uuden vuoden taika,
kun meidän mielet valtaa pelkkä hyvyys.

Kiitos ja hyvää iltapäivää kaikille! :D

Anonyymi To 5.1.2012, klo 16.01

Ekana parituntia salitreeniä, seuraavaksi parituntia lumen pukkaamista niin eiköhän nuo joulukinkut ala pikkuhiljaa sulamaan.
Seuraavan kerran kun Ampunkans kohdataan, mitataanpa hauikset, kummalla on isompi. :):):)

Hei hei hei, anna ääni Ampulle.:-D

A. To 5.1.2012, klo 15.30

Kun myö monen monet fanit haluttais tsempata ja suukotella tuota meidän Amppua ja onnitella ja iloita levyn teosta ja konsertista,niin ei käy kaikille. :(
Nyt ollaankin päätetty porukalla,ettei välitetä hönkäsen pölähtävää negatiivisista kommenteista vaan porskutellaan etiäpäin! :):)

Anonyymi To 5.1.2012, klo 14.58

Taas on menty henkilökohtaisuuksiin ja unohdettu hyvät käytöstavat.

Jos ei täällä oikeasti käydä järkevää keskustelua aiheesta, vaan pelkästään  kinataan ja väännetään kättä turhanpäiväisyyksistä, laitan keskustelun kiinni.

sari_yle To 5.1.2012, klo 14.50

Oikein hyvää Loppiaisen aattoa kaikille faneille. Kyllä täällä mukana ollaan ja luetaan kommentteja, toivotaan, että keskustelu jatkuu ystävälliseen sävyyn.

Anonyymi To 5.1.2012, klo 14.45

Hyvää loppiaisenaattoa.Joulu on taas melkein ohi.
Komppaan ElluLellua,vietetään rauhallista eloa täällä satumaassa.

Annetaan kaikkien Amppu mukaan lukien,tehdä työtä ja toimia omaan tahtiinsa......

Mukavaa päivän jatkoa kaikille tasapuolisesti<3 <3 <3 <3

ippa To 5.1.2012, klo 13.21

Vaikka ulkona on kylmä niin ikkuna on täälläkin auki. Katselin eilen netistä mitä tällaisen ikävään viestintään pitäisi reagoida. Neuvot oli hyvin yksinkertaiset ja varmasti viisaat: vältä, ole huomioimatta, jos huomioit, ole kohtelias. Siinä kaikki.

Anonyymi To 5.1.2012, klo 13.15

Kaikki Ampun fanit tietää,mitä tämä yksi+ ? ajaa takaa. Paras aloittaa taas se täyttä-(huonoa)_-ilmaa- suunnitelma ja avata ikkunat. Antaa mennä yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos. Ei kannata kuluttaa sekuntiakaan heille kommentointiin. Näin voidaan pitää palstamme ja pinnamme. Amppu rulettaa ja sehän on tärkeintä kaikille meille. :D

Anonyymi To 5.1.2012, klo 12.49

10.37 lue muidenkin kommentteja kuin pelkästään omiasi ja opi.

Anonyymi To 5.1.2012, klo 12.31

Iloista ItäMaan Tietäjien Päivää Ja RatkiRiemukkaita JoulunAjan Lopettajaisia,Amadeus IkiFaneineen!!!!!

Antti Joulun Aloittaa.

Tuomas Tupaan Taluttaa.

Kari Kuuset Karistaa.

Ja Nuutti Juhlat Lopettaa.
(Positiivarit)

P.S. Toivottavasti Joulun Hyvä Henki Palaa Leijumaan Näille Rakkaille Sivuille,Vaikka JuhlaKausi Päättyykin Ja HärkäViikot Alkavat!!!!!

P.P.S. Suokaamme EHDOTON TyöRauha Ampulle Ja Maestro Niemelle!!!!!

Heippa Taas!!!!!

ElluLellu To 5.1.2012, klo 11.35

Niiiiin, ei täällä minunkaan mielestä ole mitään kärhämää. Halutaan vaan, että Amppu tekisi töitä enemmän. Se on asianydin, jonka jokainen tietää, vaikka jokainen fani ei näköjään pysty sitä tunnustamaan. Piste.

Anonyymi To 5.1.2012, klo 11.30

Kiitos jälleen kerran Yle ;)

Anonyymi To 5.1.2012, klo 11.27

Hei!!!
Kuka keksis sellasen kivan iskulauseen jolla huudettais Amppu Seinäjoen konserttiin.:):):)

A. To 5.1.2012, klo 11.19

Muistutus!!!!!!!
Hei hei hei, anna ääni Ampulle.:):):):):):).....:-D

A. To 5.1.2012, klo 11.13

08:23 Mitä kärhämää täällä on ollut ?

Ainoastaan tuollaiset "viha" kommentit toisia kohtaan :(

Anonyymi To 5.1.2012, klo 10.37

Huomenta kaikille....
Olisko tänään parempi päivä,eilen oli varsinainen tornado tällä sivulla,huh,huh.Alkaa pelottaa,ettei vaan lähtölaskenta ala tälle palstalle,kun Ylen tytöt alkaa näitä lukemaan.
Meitä on niin joka junaan,ja vielä asemallekin,kuka nauttii mistäkin.
Minä nautin Amadeuksen hurmaavasta äänestä,hänen eläytymisestä esitykseensä,hänen komeasta ja aina niin tyylikkäästä ulkoisesta olemuksesta ja hänen ystävällisyydestään jokaista kohtaan.Vaikea ymmärtää kuinka tuollainen lumoava persoona,saa niin paljon negatiivisia tunteita joissakin.
Ymmärrän että sydän tuskasta kärventyy niillä jotka ei ole häntä päässeet näkemään,tää tapa millä se purkaantuu on aika kyseenalainen ja huolestuttava.
Parempaa tätäpäivää:):)
toivoo....yks Iki-iki fani.

Anonyymi To 5.1.2012, klo 09.19

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä