"Aivan loistavia keikkoja, ihania ihmisiä!"

"Aivan loistavia keikkoja, ihania ihmisiä!"

Tangomarkkinat - Ti 15.9.2009, klo 13.09

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
2343
tykkää tästä

Amadeus nähdään Tartu Mikkiin -ohjelmassa Kakkosella perjantaina 16.10. yhdessä Kaija Lustilan, Arja Korisevan ja Risto Nevalan kanssa.

> Tartu Mikkiin -ohjelman kotisivut

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (327)

Jos joku täällä kirjoittaa miten asiat oikeasti on, niin ei se nyt häiriköintiä ole. Ja lopettakaa fanit se Amadeukselle lässytys - rupeaa jo häntäkin tuollaiset tekstit oksettamaan. Lässyttäkää vaikka niille 2-5v lasten lapsillenne.

Tanssin ystävä Ma 19.10.2009, klo 16.31

Mitä ei-fanille on tapahtunut. Taitaa olla autoajelulla.

Anonyymi Ma 19.10.2009, klo 16.14

Viha on kateuden kääntöpuoli.

Anonyymi Ma 19.10.2009, klo 15.44

Nyt en ole varma, puhutaanko samasta asiasta, jos puhutaan "vihasta". Tuota häirikköä analysoitaessa tulee vaikutelma ihan selvästi siitä, että hän ei rakasta itseään ainakaan terveellä tavalla, vaan tuntee ainoastaan vihaa itseään kohtaan ja näin ollen ala-arvostaa itseään. Muutenkin tietysti viha kannattaa laannuttaa viimeistään nukkumaan mennessä, ja se vanha totuushan on edelleen voimassa ja käyttökelpoinen.

Anonyymi Ma 19.10.2009, klo 14.38

SAAKO VIHATA? Vaikka viha on tahdosta riippumaton tunne,siitä luopuminen on tahdon asia. Tässä kuitenkin tarvitaan korkeampi voima:rakkauden valo."Älä anna auringon laskea vihasi yli"sanoo Iso Kirjakin. Se on hyvä neuvo,jota kannattaa noudattaa! Voimia kultakurkulle,terveisin vanha äijä.

Anonyymi Ma 19.10.2009, klo 13.56

Hei ystävät. Voisimmeko me Amadeus fanit ja ei fanit käyttäytyä aikuisten tavoin. Vanha sanonta,yksi tykkää äidistä toinen tytöstä, pitänee paikkansa meidänkin tapauksessa.Kunnioittakaamme toistemme mielipiteitä, kaikki ovat arvokkaita!!!!!

Amadeus olet nuori ja lahjakas IHMINEN, ymmärrät varmaan meitä "hönelöitä" Tsemppiä!!!!

Anonyymi Ma 19.10.2009, klo 11.37

Silkkaa kateutta kommentti,19.27 Amadeuksen haastattelut olleet hyviä ja asiallisia,Karehditkos sinä MERSUKKAA,kysyn vaan??????

Anonyymi Ma 19.10.2009, klo 11.06

En yhtään ihmettele, että ihmiset ajavat satoja kilometrejä vain nähdäkseen Ampun ja kuullakseen livenä tuon upeimmista upeimman äänen! Puhumattakaan siitä kuinka koskettava ja vangitseva esiintyjä hän on nuoresta iästään huolimatta, se on juuri sitä erittäin harvinaista synnynnäistä karismaa, johon törmää vain muutaman kerran elämässään ja ennen Amppua en ole siihen koskaan Suomessa törmännyt ja tuskin tulen törmäämään uudestaan. Sinä olet Amppu menestyksesi ansainnut ja olet ansainnut sen nimenomaan aitoudellasi!

Anonyymi Ma 19.10.2009, klo 09.56

Amadeus, teet aina parhaasi ja teet sen erityisen suurella taidolla ja sydämellä! Kiitos, että jaksat viihdyttää meitä! Toivottavasti me fanit osaamme olla Sinun arvoisia edes vähäisessäkään määrin ja toivottavasti osaamme kannustuksinemme tsempata Sinua oikealla lailla. Viime kesän jälkeen on tuntunut, että olemme saaneet elämältä jotain Niin Suurta ja Ihanaa, josta emme olisi koskaan voineet edes uneksia. Nyt Tuo Kaikki on silmiemme ja korviemme edessä. Amadeus, olemme tästä kaikesta Sinulle ja elämälle enemmän kuin kiitollisia! Rakastamme Sinua syvästi ja paljon!

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 23.35

Kyllä me siellä käydäänkin lukemassa ja tullaan sitten takaisin:)

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 21.11

Tsiisus armahda meitä!

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 21.09

Kyllä kaks hyvää finalistia pitäis mahtua samalle sivustolle!!!Satumaan kautta on yksinkertaista lähettää kommentteja kuin hyppiä sivulta sivulle ! olen myös käynyt lukemassa/katsomassa Kaijan omia sivuja sieltä löytyy kyllä monenlaista tarjontaaa! jäädään odottamaan sillä toivossa on hyvä elää! KLO 13:53 ?????? nythän se taas nähtiin KATEUS !

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 21.04

Tervemenoa sinne sitten!

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 20.59

kommentti klo 14:21 Kyllä Kaijalla on omat sivunsa esm.vieraskirjasta löytyy paljon kommentteja taisi olla pari sataa!! on siellä paljon muutakin luettavaa!! Satumaa sivustolle halutaan myös Kaijan kuulumisia ja musiikkia :)

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 20.40

Joo, ei kyllä jaksa enää... trait trait rallallaa.
"Ei-fani" olet Heikoin lenkki, Hyvästi!

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 18.45

Kun ei nyt muuta pointtia löydy, kuin tämä autojuttu,niin sitä sitten lämmitetään. Säälittävää.

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 18.41

Taidat olla ihan väärillä fiiliksillä näillä palstoilla. Ei omia ongelmia tarvitse kaikille kertoa!

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 18.33

Nyt en malta olla puuttumatta keskusteluun. Täällä taas joku kirjoitti: "Voin vakuuttaa,että järkevämpää,vaatimattomanpaa ja syvällisempää nuorta miestä saa hakea". Kyllä on tämän kirjoittajan skaala kummallisesti asemoitunut :-O. Amadeus Lundberg ajelee autolla vähemmän järkevästi, kuunnelkaa renkaiden vaihto juttu, siinä miehen "vaatimattomuus" pääsee kukkaansa - ja syvällisyys.
Tättä lässyn lässyä nämä fanien kirjoittelu.

Kummastunut Su 18.10.2009, klo 18.27

Olen jo jättänyt näiden palstojen häiriköt omaan arvoonsa ja sanonut hyvästitkin jo aiemmin. Koska he häiritsevät aina vaan, ehdottaisin, että kaikki me fanit (lue: fiksut, tavalliset ihmiset) jättäisimme jo hyvästit tämän tyyppiselle ala-arvoiselle kommentoinnille, koska hänen/heidän ymmärryskykynsä ei näitä kasvavan. Siis olisiko parempi jättää kommentoimatta heille, vaikka oikaistakin pitää tietysti. Jokaisen ihmisen jopa ihan kehitystehtäväkin on viimeistään aikuisiässä oppia muodostamaan mielipiteitä asiallisesti ja perustelemaan ne hyvin ja pystyä esittämään ne aikuismaisessa muodossa. Häpeän edelleen tuota kehittymättömien ihmisten kommenointia!

Anteeksi, Amadeus, noiden häiriköiden puolesta! Niille ei todellakaan tarvitse antaa minkäänlaista arvoa! Toivotan Sinulle, Amadeus, hyvää rauhaa työntekoon ja kotielämään!

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 18.20

Tässä on tullut käytyä 5-6 Amadeuksen keikalla ja olen sillä tavalla onnekas,että olen päässyt useasti asialliseen keskusteluun Amadeuksen kanssa,viimeksi eilen. Voin vakuuttaa,että järkevämpää,vaatimattomanpaa ja syvällisempää nuorta miestä saa hakea. Tulevaisuutta todella suunnitellaan,loistavasta äänestä pidetään huolta. Viimeksi eilen kysyin,onko kaikki hyvin. Hyvin on kuulemma asiat,tyttöystävä ajaa ja elämä on mallillaan. Keikkahan oli jo rutinoituneen taiteilijan ylivoimainen näyttö taidoistaan. Fantasia-orkesteri on muuten niitä Suomen parhaita,orkesteri todella osaa sovittaa äänen tason kulloinkin soitettavaan kappaleeseen. Soittamisesta kuuluu soittamisen ilo ja pienet improvisaatiot antaa lisämaustetta. Kaikki mörököllit,jotka näillä palstoilla saavat pahaa verta aikaan, kannattaa jättää omaan arvoonsa. Todennäköisesti he ovat joko epämusikaallisia,autistisia tai osaavat soittaa vain kammalla.

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 16.42

No jos jollakin on päähänpinttymä vähätellä Amppua, niin eipä siinä paljon muita vaihtoehtoja ole kuin jauhaa jauhamistaan vuosien takaisia juttuja, jotka eivät ole vaikuttaneet Ampun valtavaan suosioon yhtikäs mitään, koska jokainen ymmärtää miten vaikeaa nuorilla voi olla täällä "junttilandiassa". Joku mainitsi sanan "rakastettu" ja sitä hän tosiaankin on ja sen on voinut todeta jokainen joka on pörrännyt hänen keikoillaan, enpä ole nähnyt kovinkaan montaa kertaa vastaavanlaista "tunteenpaloa" esiintyjän ja yleisön välillä! Ja jos hän keikan päätteeksi vetäisee vielä kaikkien rakastaman Pyyhi tuuli kyyneleet kappaleen, niin se on niinsanotusti oksat pois ja kannot ja männynkävytkin!

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 15.56

OHHOH!!!!!!!!!
Että sallivat ja yllyttävät ajamaan ylinopeutta,olipas vahvasti valehdeltu kommentti klo 13.38.

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 15.44

Anteeksi,tarkoitin kommenttia 22.00

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 15.15

Tuo kommentti sopii myös 21.43 kommentoijalle,liekö yksi ja sama henkilö.

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 15.12

Tuolle ,joka 22.27 kirjoittelee,hän on täydellinen ihminen,ei ole koskaan valehdellut,murrosikäisenäkään ei ole sortunut minkäänlaisiin paheisiin,saati sitten ylinopeusajoon,hänen täytyy olla naispuolinen henkilö(liekö korttiakaan).
Hänen lapsensa (jos niitä on)ovat täydellisiä,eivät koskaan tee mitään virhettä,tai jos niitä ei vielä ole,hän luulee,etteivät tee.
Oli tässä muuten muutama päivä sitten tehty tutkimus,jossa todettiin,että jokainen ihminen elämänsä aikana valehtelee muutaman kerran,että se siitä.
Tuolle täydelliselle kommentoijalle täytyy vain sanoa,että kyllä se elämä opettaa vielä sinuakin.

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 14.56

Suomi on kateellinen junttila, jossa kukaan ei saa olla toista parempi. Rannanjärven iskulause:kukaan ei oo mikään-pätee edelleen!

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 14.17

Vastaus kommentoijalle 9.50,sen vuoksi täällä niin paljon kirjoitellaan AMADEUKSESTA,koska hän on niin RAKASTETTU,eikä syyttä.
Katsoppas itsekkin hänen lauluvideonsa,kyllä ne sieltä löytyy,kunhan hieman klikkailet.
Katso myös miten upea ja komea mies hän onkaan ja miten fiksu,sydämellinen,empaattinen,karismaattinen,tätä vois jatkaa loputtomiin.
Kaikkien näiden hienojen ominaisuuksiensa lisäksi hän on mies,eikä mikään mammanpoika.
Tässä syitä,miksi täällä niin hänestä keskustellaan,ja tämä tulee jatkumaan,miksi muuten toiset artistit jäävät niin vähälle huomiolle,kysyn vaan???????????

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 13.50

Kuka vatvoo tätä autoasiaa viikosta toiseen. Amadeus veti loistavan keikan viime yönä Kauhajoella. Hän painotti liikennesääntöjen noudattamista ja varovaista ajamista. Mitä muuta vielä voimme häneltä vaatia?Lopetetaan ilkeily, käydään keikoilla kuuntelemassa hyväkäytöksistä nuorta miestä ja ennenkaikkea loistavaa laulantaa. Ja pahansuovat arvostelijat peilin eteen,jos sieltäkin löytyisi jotakin petrattavaa.

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 13.41

Kysy sitä Seurailijalta klo 9.50!

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 13.25

ylinopeudesta harvoin jää kiinni. Iso prosentti suomen kansalaisista ja varsinkin miehistä on elämänsä aikana varmasti kokeillut tai ajanut kovaa yli nopeutta monta kertaa. Se että pitää vauhdista on moottori vaarallisen houkuttavaa. Kovaa ajaminen on omallakin kokemuksella mahtavaa mutta ei suotavaa. Sitten kun kortti lähtee kuivumaan oppii kunnioittamaan rajoituksia. Tosin kovaa ajoa tullut harrastettua pitkillä suorilla hyvillä olosuhteilla kuten amadeuskin jämsän tutka suoralla meni dieseliä sunoissaan t ralli mies pstsqu en suosittele yli nopeutta se ei päivittäin kannata. Menee sitten vaikka radalle ajamaan.

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 13.23

Uusimmat

Seinäjoen Tangomarkkinat 2012

Uudet säännöt
 

Kilpailun kulku

NETTIÄÄNESTYS
• 2.4.-2.5. nettiäänestys (äänestyksen lopullinen tulos löytyy täältä)

SEMIFINAALI - TURKU
• Semifinaalin karsinta to 17.5.2012, Galax Ravintolamaailma (nettilähetys)
• Semifinaali la 16.6.2012, Tapahtumakeskus Logomo

SEINÄJOEN TANGOMARKKINAT
Tangomarkkinat-festivaali Seinäjoella ke-su 11. - 15.7.2012
• 12.7. Finaalin karsinta
• 14.7. Finaali

 Tarkat tiedot kilpailun kulusta löydät Tangomarkkinoiden sivuilta.

Tangomarkkinat Ylen kanavilla

Semifinaali la 16.6. klo 21-23. Suora lähetys TV1, Radio Suomi, yle.fi/tangomarkkinat

Lavalauantai (Mervi Koponen) la 7.7. Radio Suomi

Tangoteemailta su 8.7. klo 18-21. Suora lähetys Radio Suomi

Tangolähetyksiä Radio Pohjanmaa, Radio Suomi to 12.7.-la 14.7.
- tunnelmia tangokadulta, Puhelinlangat laulaa pe, Tangoyö pe-la välisenä yönä

Finaalin karsinta to 12.7. klo 21-23. Suora lähetys TV1, Radio Suomi, yle.fi/tangomarkkinat

Finaali la 14.7. klo 21-23. Suora lähetys TV1, Radio Suomi, yle.fi/tangomarkkinat

Lisää Tangomarkkinoista

Keskustele Tangomarkkinoista

 

Tangotunnelmia

Tunnelmia Semifinaalin kameraharjoituksista Turussa 10.6.2011

Semifinaalin naistangokilpailijat haastattelussa

Semifinaalin miestangokilpailijat haastattelussa

Satumaa Facebookissa

Muualla Yle.fi:ssä