"Aivan loistavia keikkoja, ihania ihmisiä!"

"Aivan loistavia keikkoja, ihania ihmisiä!"

Tangomarkkinat - Ti 15.9.2009, klo 13.09

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
2343
tykkää tästä

Amadeus nähdään Tartu Mikkiin -ohjelmassa Kakkosella perjantaina 16.10. yhdessä Kaija Lustilan, Arja Korisevan ja Risto Nevalan kanssa.

> Tartu Mikkiin -ohjelman kotisivut

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (327)

Jes! ja kohtahan Amadeus on täällä Pohjanmaallakin,Aron Areenassa ja Seinäjoen Torikeskuksessa.

Anonyymi To 8.10.2009, klo 09.57

Vaadimme jo nyt pikauusintaa siitä Kesäillan valssista, missä hurmaava Amadeuksemme sitten esiintyy!

Anonyymi To 8.10.2009, klo 09.27

Juu, ei tule Anssilta mitään puuttumaan, se kyllä taataan. Ja miehetkin kiittää......! Anssi, sinusta on vähässä ajassa tullut meidän kaikkien kakkosidoli ja sen sait aikaan vain pienellä lupauksella jostain meitä kaikkia suuremmasta. Pitääkö vielä perustaa AR-brändityöryhmäkin (Anssi Repo)?!?

Anonyymi To 8.10.2009, klo 09.07

Artistien vertailusta vielä vaikka tuosta Romanescan eri tulkinnoista viitaten aikaisempaan kommentointiin. Amadeus jo hämmästyttävän nuorena upealla äänellään tulkitsee kappaleitaan sydäntäsärkevästi, rennosti ja avoimena ilman suurempaa jännitystä. Esim. Sillanpään kilpailutulkinta v. -95 ei säväytä vieläkään. Jari onkin enemmän esiintyjä ja kiva tyyppi kuin mikään erinomainen laulaja. Jarin fanit ovat hurmaantuneet enemmän hyvästä erinomaisesta taidosta ottaa yleisönsä. Se todella ärsyttävänkuuloinen, ylipehmeä ja rumasti sointuva "ällä" on hänellä vielä koulimatta.

Amadeuksen ihananpehmeähkö "ällä" sopii somasti hänen persoonaansa, vaikka sitäkin ensi mietin. Vaikka Amppu ei ärräpäitä laskettelekaan, niin R-kirjain tulee riittävän terävästi verrattuna useisiin muihin romanilaulajiin, joiden "ärrä" ei tahdo kuulua.

Anonyymi To 8.10.2009, klo 09.03

Niin eikä Anssilta daameja tule puuttumaan. Se on fakta!

Anonyymi To 8.10.2009, klo 07.50

Voi, olen niin ylpeä meistä tukiryhmäläisistä ja ripeästä toiminnastamme! Emme suinkaan ole mitään olemattomia vellihousuja kukaan. Olemme myös ylpeitä sinusta, Anssi, joka ymmärsit melko pian AL-puutteen ja AL-kaipauksen voimakkuuden ja syvyyden. Olethan luottamuksemme arvoinen. Tulemme haltioitumaan kanssasi valssaamaan kesäillassa, ja jos tunnistamme sinut, voit myös sinä saada ylimääräisen halauksen hyvästä päätöksestäsi ja järjestelyistä!

Anonyymi To 8.10.2009, klo 07.24

Suurkiitos Anssille tuosta hermoja rauhoittavasta kommentistasi! Olet enkeli,jos tuo lupaus toteutuu. Nyt tosiaankin pimeä talvikin tuntuu paljon siedettävämmältä. Kiitos myös näille kaikille ihanille kanssasairastajille mahtavasta porukkahengestä. Näin sitä taas saatiin isoja aikaiseksi. BRAVO ME! Terveisin yksi monesta AL-kroonikosta!

Anonyymi Ke 7.10.2009, klo 22.57

Suurkiitos Anssille tuosta hermoja rauhoittavasta kommentistasi! Olet enkeli,jos tuo lupaus toteutuu. Nyt tosiaankin pimeä talvikin tuntuu paljon siedettävämmältä. Kiitos myös näille kaikille ihanille kanssasairastajille mahtavasta porukkahengestä. Näin sitä taas saatiin isoja aikaiseksi. BRAVO ME! Terveisin yksi monesta AL-kroonikosta!

Anonyymi Ke 7.10.2009, klo 22.57

Kiitos paljon tuosta lohduttavasti tiedosta, vaikka aina arvelinkin kommenteissani, että esiintyjät eivät voi olla tämän äänestyksen varassa. Barrikaadeille nouseminen ja pieni uho tuottivat siis toivotun tuloksen ja mitäpä me emme Amadeuksen näkemisen eteen tekisi! Hyvä ME ja koko ihana vertaistukilössi! Ja kuulepas, Hyvä Anssi Repo, jos vähääkään pyrit irti lupauksestasi, niin tiedä, että saat koko valtakunnan AL-höyrypäät taas kimppuusi heh-heh! Terveisin "nyt koko talveksi rauhoittunut AL-addikti"

Anonyymi Ke 7.10.2009, klo 21.03

Jippiiii !!!!!!!
Saatiinpas me jotain aikaan,kesäillanvalssiakin voi sitten ainakin kerran katsoa,jos nimittäin Amadeus on mukana siinä laulaa lurittelemassa.
Helpottihan se jo tämä tietokin.

Anonyymi Ke 7.10.2009, klo 18.42

Niinpä,tämä lupaus kyllä muistetaan. Valitettavasti meikäläinen melko varmasti ei paikalle pääse, mutta onhan onneksi telkkari keksitty. Ajatelkaa Amppufanit, jos ei näitä nettejä ja toosia olisi, niin oltaisiin kyllä liemessä. Meinaan, jos pelkän radion varassa olisimme! Kuinka kipeitä me olisimmekaan!

Anonyymi Ke 7.10.2009, klo 18.23

No tattista vaan tiedotuksesta ja me Amppu-fanitkin pistetään nyt nimesi muistiin siltä varalta ettei Amadeusta sattuisikaan näkymään :)

Anonyymi Ke 7.10.2009, klo 16.39

Tervehdys hyvät Amadeus fanit!
Tällä palstalla on kiivaasti keskusteltu Kesäillan valssin esiintyjäehdokasäänestyksestä. Jäitä hattuun! Äänestyksestä tiedotettiin Kesäillan valssin ohjelmissa heinäkuun lopulta lähtien eikä tarkoitus ollut aivan niin vakava kuin äkkinäisimmät ajattelevat, ei esiintyjiä vain tämän listan mukaan valita, mutta sitä käytetään kyllä apuna. Äänestysaikaa oli kaikkineen kaksi kuukautta Satumaassa Kesäillan valssin sivuilla, minusta se on melko reilusti. Tottahan se on, että jotkut faniryhmät äityivät kovin aktiiviseen äänestämiseen, ja hyvä niin. Monet faniryhmät eivät koko äänestystä ole huomanneet, mutta ehkäpä ensi kerralla. Parhaat koettivat äänestää kymmenenkin kertaa, mutta ihan kaikki äänet eivät kyllä menneet läpi - minulla kun on haukan silmä ja norsun muisti. Äänestyksen tarkoitus oli moninainen: saada katsojia aktiivisesti osallistumaan, saada tuntumaa haluttuihin artisteihin ja mikä parasta löytää aivan uusia ehdokkaita esiintyjiksi. Arvelen, että ensi kesänä yllätytte jonkin kerran iloisesti. Niille, jotka ovat todenneet, etteivät kaikki ole lavatanssijoita sanoisin: on korkea aika ruveta sellaiseksi! Keväällä taitaa tulla tanssinopetussarja aivan teitä varten. (itsekin olen harkinnut tanssimisen aloittamista jo kymmenen vuotta) Eritoten haluan muistuttaa, että Kesäillan valssin on tarkoitus viihdyttää musiikillisesti ja tanssillisesti kovin monenlaisia ihmisiä, eiköhän sieltä löydy jotain
teillekin. Tarkoitus on, että Amadeus nähdään Kesäillan valssissa Tangomarkkinoilla, toivottavasti näin käy! Ja hauskaa olisi, jos te olette siellä paikalla ja viihdytte!

Mainiota syksyä ja kipinää tanssijalkaan!
Anssi Repo Kesäillan valssin ohjaaja/tuottaja

Anssi Repo Ke 7.10.2009, klo 16.10

Se artistien välinen vertailu onkin vaikeampi laji. Eri aikakaudet ja persoonat tekevät jo suuren eron, kun verrataan laulutaitoja. Kannattaa harkitusti miettiä, milloin vertailu on oikeasti asiallista ja milloin mahdotonta, turhaa tai jopa epäoikeudenmukaistakin.

Anonyymi Ke 7.10.2009, klo 09.55

On kadehdittavaa, kun pariskunnat lähtevät YHDESSÄ tanssipaikoille ja ovat sovussa siellä ja vielä fanittavat ja kantavat huolta artistista. Jokaisen onni ei ole suinkaan tällaista. Huonon lavakulttuurin perinteitä tämäkin, kun mies jää kotiin hautomaan avioeroa, jos vaimo lähtee vaikka yksin esiintymispaikoille (ja on kiltisti!), niin ja mies takavarikoi kotiavaimen. Hyvin monen ongelma tämä on, vaikka asiasta ei ole kiva näillä palstoilla puhuakaan. Onnea heille, joilla on niin onnellisesti, että yhdessä lähtevät ja LIIKUTTUVAT samoista asioista. Terveisiä sille "pohjalaismiehelle", jonka kirjoituksista ei moni ole selvinnyt, vaan ahdistunut entisestään asian tiimoilta. Ei tehdä näistä parisuhdeongelmasivuja kuitenkaan..... Onnea kukoistaville parisuhteille!

Anonyymi Ke 7.10.2009, klo 07.17

Amadeus "Kesäillan valssiin" ilman muuta. Jos ei hän, niin kukas sitten? Ajatuskin on outo, ettei kunkkujen kunkkua sinne saataisi, vai mitä? Barrikadeille porukat!

Anonyymi Ti 6.10.2009, klo 13.39

Kansakunta vaatii äänestyksen uusimista. Olemattomia tuollaiset pikaäänestykset, kun ei niistä mitään tiedäkään. Useimmat näkee Amadeusta varmaan paljon keikoilla, mutta on erittäin paljon ihmisiä, joilla ei ole koskaan (tai vähän) mahdollisuutta järjestää itseänsä esiintymispaikoille, vaan ovat täysin TV:n ja netin (jos on) varassa. HUOM! Me kaikki emme ole lavatanssijoita!

Anonyymi Ti 6.10.2009, klo 13.31

Ei tosiaankaan ole tarpeeksi informoitu asiasta,itse en ainakaan ole kuullut mitään sellaisesta mahdollisuudesta.
Olisin ilman muuta äänestänyt Amadeusta,tämähän on aivan käsittämätöntä,ettei asiasta ole paremmin tiedotettu.
Kuka on tähän huonoon informaatioon syyllinen,astukoon esiin????????.

Anonyymi Ti 6.10.2009, klo 12.42

Täällä yksi Amppufani, joka ainakaan ei tiennyt. Onpa tosiaankin ollut aneeminen äänestys!

Anonyymi Ti 6.10.2009, klo 11.15

Näköjään "kansa" ei ole edes tienny Kesäillan valssi äänestyksestä, sillä ääniä on annettu naurettavan vähän!

Anonyymi Ti 6.10.2009, klo 11.11

Yhdyn täysin ed. mielipiteeseen onnenkyynelien määrästä. Mitkäään sangot tai saavit eivät ole enää kuukausiin riittäneet! Onnenkyyneleiden lisäksi ainakin minä vuodatan vielä kaipuunkyyneleitä siinäkin mielessä, koska ensimmäiseen live-tapaamiseen on vielä hiukan aikaa.

Anonyymi Ti 6.10.2009, klo 10.42

Amadeuksen fanit eivät ole vaivautuneet äänestämään sinne "Kesäillan valssiin", koska tulevat häntä näkemään ja kuulemaan joka tapauksessa paljon. Kävin juuri taas "tuubilla" vetistelemässä Amadeuksen viimekesäistä esiintymistä (edellämainitussa ohjelmassa) katsellessa. Mistä noita kyyneleitä riittääkin, kun tuon pojan takia on "tulvittu" heinäkuusta asti (osa vielä kauemmin). Sydämellisesti Amadeusta kannustaen ja kiittäen uskollisin alamaisesi

Anonyymi Ti 6.10.2009, klo 10.34

Olisikohan äänestyksessä käynyt samoin ja yhtä epäonnisesti kuin viimeksi Idolsissa Wellun kohdalla? Luullaan, että toiset äänestää tarpeeksi paljon ja jättää itse äänestämättä. Eiköhän nuo oikeasti suosituimmat ole kuitenkin mukana valssaamassa. Eihän se voi olla kiinni noin äkkinäisestä äänestyksestä. Sitä paitsi kuka niin hulvattomassa Amadeus-hurmiossa olisi edes muistanut tai kyennytkään äänestämään?!?

Anonyymi Ti 6.10.2009, klo 10.32

Kävin katsomassa kesäillan valssi esiintyjä ehdokkaita missä kaikki fanit olivat?? luulin että Amppu olis ollut kärjessä!!! näköjään on niin että kyllä kansa haluaa nähdä/kuulla muitakin kuin kunkkua!

Anonyymi Ti 6.10.2009, klo 09.49

Aikansa kutakin sanoi mummo kun kissalla pöytää pyyhki......

Anonyymi Ti 6.10.2009, klo 09.08

Olen tässä pitkin matkaa miettinyt tätä juhlatangohommaa. Voiko tämä ihana sattumus olla tottakaan, että juuri Amadeus sai sen esittää. Hän kun nyt on paras kuningas tähänastisista ja sattui tämä juhlavuosi juuri nyt. Olisiko tämä juhlavuoden kunniaksi tehty tango voinut saada parempaa tulkkia? Vastaan itse: Ei olisi nyt eikä tulevinakaan vuosina! Olihan se kyllä sellainen suoritus häneltä, että sai kyllä kylmät väreet iholle meikäläiselle ja monelle muullekin. Tuostakin Amadeuksen esityksestä paistoi niin selvästi se hänen rakkautensa musiikkiin, ja paljon muutapa ei sitten tarvitakkaan. Hänhän suorastaan hehkui! Panitteko merkille, ystävät? Tällaisia mietteitä iki-ihastuneelta

Anonyymi Ma 5.10.2009, klo 19.34

Karisma on siitä mielenkiintoinen ettei sitä voi harjoitella. Se on ihmisen sisimmästä kumpuava lahja. Sitä on tai ei ole. Monet pystyvät harjoittelemaan ääntään ja esiintymistään vaikka kuinka hyväksi, silti se ei kosketa syvempiä tunteitamme. Se jää esittämisen tasolle.
Amadeukselle on annettu tämä lahja. Se selittää sen, että hän näin nuorena, kokemattomana mutta hyvällä äänellään ja KARISMALLAAN ohitti kaikki toiset ensimmäisellä kerralla.
Ei tällaisia "timantteja" joka vuosi löydy.
Iloitaan siitä, että meille on annettu Amadeus. Saamme arvostaa ja kunnioittaa sellaista jota ei mitkään negatiiviset arvostelut pysty tekemään tyhjäksi.

Anonyymi Ma 5.10.2009, klo 17.37

Täsmälleen samaa mieltä edellisen kanssa. Kyllä Sillanpää Romanescallaan jää toiseksi Amadeuksen rinnalla. Muutenkaan en ole koskaan hänen tangotyylistään pitänyt, kyllä hän on sopivampi kabareehen. Mutta makunsa kullakin. Tästä ikähommasta vielä, kyllä Amadeus on keski-ikäiset ja vanhuksetkin hurmannut, eivät kaikki ole nuoria. Terveisin yksi keski-ikäinen musiikin ystävä!

Anonyymi Ma 5.10.2009, klo 16.10

Niinhän se vaan on,että jokaisella on oma makunsa ja mielipiteensä ja oikeus siihen.Kuuntelin tuossa ihan mielenkiinnosta Jari Sillanpään tulkintaa kappaleesta Romanesca,tangomarkkinoilla -95.Sovituskin on toki erilainen kuin tänä vuonna,mutta kyllä Amadeuksen tulkinta on aivan eri luokkaa.Ei ollut lavakarismakaan kovin kummoista Jarilla silloin,vuosien varrella kehitys on toki ollut valtava sitä ei kai kukaan kiistä.Jos vertailua on tehtävä, tehdään se lähtökohdasta että Amadeus on nuori vasta alkava laulaja sekä esiintyjä.Se karisma mikä hänellä jo nyt on,on mielestäni kyllä vertaansa vailla,puhumattakaan aivan upeasta lauluäänestä.Kyllä Amadeus on näistä tangokunkuista ykkönen ja Jari jäi toiseksi

Anonyymi Ma 5.10.2009, klo 15.09

Tuohon edelliseen kommenttiin pitää nyt pakostakin vastata,taitaapi olla nyt niin,että "äänessä"on joku sellainen joka on joskus kokeillut siipiään musiikillisella tantereella,vaan ei ole menestynyt.
Tai kyseessä on joku tangokilpailussa pahoin takkiin saanut kilpailija,tai sukulainen.
Muuten ei voi ymmärtää miksi pitää lyödä kapuloita rattaisiin,kun ei kestä Amadeuksen ylistämistä.
Itse en ainakaan mene esimerkiksi Lauri Tähkän sivuille moittimaan ,vaikka en parhaalla tahdollanikaan hänen musiikkiaan kuuntele.
Hänellä on omat faninsa ja niitä on kuulemma paljon,ja hyvä on näin.
Kaikki kunnia Tähkälle.
Olkaamme sovussa eri mieltä.
Amadeus on kuitenkin voittamaton,vaikka ikää on vasta kovin vähän.
Sitä ei voi kieltää,etteikö tuolla ulkonäölläkin ole suuri merkitys,mutta eihän se yksin riitä.Piste !!!!!!

Anonyymi Ma 5.10.2009, klo 14.57

Uusimmat

Seinäjoen Tangomarkkinat 2012

Uudet säännöt
 

Kilpailun kulku

NETTIÄÄNESTYS
• 2.4.-2.5. nettiäänestys (äänestyksen lopullinen tulos löytyy täältä)

SEMIFINAALI - TURKU
• Semifinaalin karsinta to 17.5.2012, Galax Ravintolamaailma (nettilähetys)
• Semifinaali la 16.6.2012, Tapahtumakeskus Logomo

SEINÄJOEN TANGOMARKKINAT
Tangomarkkinat-festivaali Seinäjoella ke-su 11. - 15.7.2012
• 12.7. Finaalin karsinta
• 14.7. Finaali

 Tarkat tiedot kilpailun kulusta löydät Tangomarkkinoiden sivuilta.

Tangomarkkinat Ylen kanavilla

Semifinaali la 16.6. klo 21-23. Suora lähetys TV1, Radio Suomi, yle.fi/tangomarkkinat

Lavalauantai (Mervi Koponen) la 7.7. Radio Suomi

Tangoteemailta su 8.7. klo 18-21. Suora lähetys Radio Suomi

Tangolähetyksiä Radio Pohjanmaa, Radio Suomi to 12.7.-la 14.7.
- tunnelmia tangokadulta, Puhelinlangat laulaa pe, Tangoyö pe-la välisenä yönä

Finaalin karsinta to 12.7. klo 21-23. Suora lähetys TV1, Radio Suomi, yle.fi/tangomarkkinat

Finaali la 14.7. klo 21-23. Suora lähetys TV1, Radio Suomi, yle.fi/tangomarkkinat

Lisää Tangomarkkinoista

Keskustele Tangomarkkinoista

 

Tangotunnelmia

Tunnelmia Semifinaalin kameraharjoituksista Turussa 10.6.2011

Semifinaalin naistangokilpailijat haastattelussa

Semifinaalin miestangokilpailijat haastattelussa

Satumaa Facebookissa

Muualla Yle.fi:ssä