"Aivan loistavia keikkoja, ihania ihmisiä!"

"Aivan loistavia keikkoja, ihania ihmisiä!"

Tangomarkkinat - Ti 15.9.2009, klo 13.09

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
2343
tykkää tästä

Amadeus nähdään Tartu Mikkiin -ohjelmassa Kakkosella perjantaina 16.10. yhdessä Kaija Lustilan, Arja Korisevan ja Risto Nevalan kanssa.

> Tartu Mikkiin -ohjelman kotisivut

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (327)

Mitä laulutaitoon tulee kuunnelkaa muitakin!! ei koko suomen kansa ole samaa mieltä kanssanne onneksi! näitä on vaan niin hitsin hauska lukea jos jotain negatiivista kirjoitetaan niin johan älämölö nousee! tietenkään uutta levyäkään ei saisi arvostella?? sanon kuitenkin että ei sopinut Ampulle tuo latinotyyli mutta siihen me ei voida vaikuttaa levy-yhtiö sanelee sävelet! jokainenhan kehuu omiaan omilla sivuilla ja arvostelee toisia ei siinä sen kummempaa!

Anonyymi Ma 5.10.2009, klo 11.15

Tuohon edelliseen ilmeisesti hyvin paatuneen oloisen ei-fanin kommenttiin sanoisin seuraavaa. Jos Amadeuksella olisi vain edullinen ulkoinen olemus ja valloittava esiintymistaito eikä lauluääntä, niin olisiko yleisö tyytyväinen - eipä tietenkään. Lauluhommissa tärkein ja pääasia on laulutaito ja me ihmiset olemme sen vaatimuksen suhteen erittäin vaativaisia. Tuollaisella jumalaisella äänellä varustetusta laulajalahjakkuudesta ei voi kaikkein pahimmallakaan tahdolla sanoa, että huomio olisi vain ulkonäöllisissä asioissa, vaikkakin koko paketti on enemmän kuin hyvin koossa. Katso nyt vaan itse peiliin ja kiireesti ja riisu se kateuden naamio ensin ja ota järki käteen seuraavaksi. Huom! Kaikkia asiat eivät ole mielipideasioita, vaan olemassa on myös selkeät faktat. Ymmärrystä ja voimia sinulle toivoo "keski-ikäistynyt" tytönhupakko

Anonyymi Ma 5.10.2009, klo 10.31

Kerrassaan huvittavaa luettavaa!! joku kirjoitti että Romanescan/Onnemme kyyneleet osaa laulaa vain Amppu se ei kyllä pidä paikkaansa kuunnelkaa muidenkin esityksiä,näyttää olevan niin että tuijotetaan vaan ulkonäköön?? on aivan sama onko nuori tai vanha kunhan osaa hommansa!!fanit vaikuttavat aika nuorilta? ainakin näiden kirjoitusten perusteella! onhan se niin että jokainen tulkoon onnelliseksi omassa uskossaan!

Anonyymi Ma 5.10.2009, klo 09.56

Jos sanotaan että joku on hyvä tai paras, niin silloin kyllä herää kysymys ”keneen verrattuna?”. Silloin verrattavien kohteiden tulisi olla kohtalaisen tasavahvoja, jotta olisi järkeä edes vertailla. Olisi esim. aika hassua verrata Amadeusta vaikka musiikkityyliltään erilaiseen Ismo Alankoon. Koska kuninkaallisista ei löydy Amadeuksen veroista, on ajassa palattava aina Olavi Virtaan saakka. Jokainen on kuitenkin uniikki, ainutlaatuinen persoona, tuskin edes kaksosista löytyy kahta täysin samanlaista. Minun mielestäni musiikillisessa vertailussa ei ole mitään pahaa ja aina parempi, jos vielä pystyy perustelemaan valintansa.

Persoona R Su 4.10.2009, klo 18.35

Olihan se Amadeuksen Romanesca siellä finaalissa aivan lumoavan hurmaava esitys. Kisat alusta asti seuranneena voin sanoa, että mahtavia olivat muutkin hänen vetonsa. Sydän meinasi hetkeksi pysähtyä sen pisteiden näytön aikana, mutta onneksi oikeus voitti. Ei voi lakata ihmettelemästä tuon nuoren Amadeuksen kykyjä. Toisaalta tuo nuoruus kyllä antaa hänen esityksiinsä oman tärkeän vivahteensa. Ne, jotka väittävät, ettei Amadeus osaa tulkita, ovat kyllä herra paratkoon väärässä. Voi Amadeus, "Koskaan et muuttua saa"...

Anonyymi Su 4.10.2009, klo 17.18

Se on ollut rakkautta ensi kuulemalta !

Olin kesän poissa lehtien ja Tv:n tavoittamattomissa. En tiennyt Amadeuksesta mitään. Finaali iltana olin jo kotona ja ajattelin hiukan rentoutua ja kuunnella kaunista musiikkia. Kaikki "hyvin " siihen saakka kun Amadeus tuli lavalle ja lauloi Romanescan ! Mikään ei ole ollut ennallaan sen jälkeen. Sielussani soi uusi ihmeellinen sointi. Mitään näin ihanaa en ole ennen nähnyt ja kokenut. Se oli aivan huumaava kokemus. O..h.. Dear Amadeus!
Minulle ei ollut enää epäselvää kuka voittaa kilpailun. Elin kyllä vahvasti mukana hänen jännityksensä. Kehon kieli on niin voimakasta hänellä. Mikä lahja !
Onneksi finaali on nauhalla sain kuunnella uudelleen ja uudelleen...
Netistä löytyi semifinaali ja muuta mukavaa. On tämä ihanaa ja vakavaa yhtä aikaa.
Olet ajatuksissani joka ikinen päivä. Se antaa energiaa ihan ihmeellisesti. Koko olemuksellani toivon Sinulle parhainta mitä elämä voi antaa. Kiitos ! Taiteilija minussa tunnisti taiteilijan Sinussa. En vain ole laulaja... With all my love to you and Mariella.

Jasmiinin tuoksu Su 4.10.2009, klo 16.10

No Ampulla on sen verran rytmiä veressä, että hänet on varmaan pienenä rokotettu gramofonin neulalla! Ja jos tälle PPPPPPirun komeelle ja upeeääniselle hurmurille pitää nyt väen vängällä verrokki jostakin raahata, niin sitä ei Suomesta löydy piste.

Anonyymi Su 4.10.2009, klo 15.57

Laitan tähän minäkin oman kommenttini,kiistaan Olavi Virta/Amadeus Lundberg.
Amadeus niin PPPPPPirun komea ulkoiselta olemukseltaan,charmikas,ihanan veijarimainen tyyppi,ääni mitä upein(ei kukaan suomalainen artisti tässäkään suhteessa hänen tasoisensa),hurmaava(katso miten hän esitti finaalissa kappaleet "Romanesca"ja"Onnemme kyyneleet",(kukaan toinen ei pysty siihen),hänen ilmeensä,liikkeensä,luonnollisuutensa,myöskin sieltä tuli esiin hänen rytmitajuisuutensa.Häneen jäi sananmukaisesti silmät kiinni,niin ainutkertainen hän oli,ei siinä toisilla kilpailijoilla ollut "nokan koputtamista".
Sitten tämä "Ola"todella kans hieno,upea ääni,loistava laulaja"(vasta yli nelikymppisenä),myöskin hienon ja fiksun luonteen omaava,häntä olisi ollut syytä kohdella paremmin,häntä lyötiin kuin vierasta sikaa,anteeksiantamatonta,vaikka siitä jo onkin aikaa.
Kyllähän se on tuo Amadeus,joka vie voiton monipuolisuudellaan,hän on syntynyt hurmuriksi,tahtoipa itse tai ei.
Kun hänen uusi levynsä joskus tulee,siinä on se ongelma,kun hänet pitäis aina nähdä,kun hän laulaa,niin mitenkäs se on mahdollista,toisten artistien kohdalla riittää pelkkä kuuleminen.
Kyllä se kuuleminenkin on upeata,aivan sydän siirtyy syrjälleen,kun radiosta tulee ihanan yllättäen(useasti onneksi)tuo ihana "Matador"
Amadeukselle kaikkea hyvää "roppakaupalla"toivoen eräs kuuntelijasi.
Ethän ylpisty näistä kehuista,ole aina tuo aito alkuperäinen itsesi.

Anonyymi Su 4.10.2009, klo 14.44

Korjaan äskeiseen, ettei tietenkään jää "vain" lupaukseksi, jos vaan luoja suo.

Anonyymi Su 4.10.2009, klo 12.41

Ei tuosta Olaan vertaamisesta kyllä pahimpina faneja kannata syyttää, asiahan on juuri päinvastoin. Kun Amadeus nyt vaan tykkää Olavi Virran kappaleista ja esittää niitä mielellään, niin vastustajien leiristähän ne vertailut (negatiiviset) ovat tulleet. Ihan kuin se olisi jotenkin tuomittavaa ja pyhäinhäväistystä niitä esittää. Onpa Amadeusta syytetty vielä matkimisestakin, vaikka "sokea Reetakin" näkee, ettei siitä ole kysymys. Amadeus olkoon Amadeus nyt ja aina, todellinen suurlupaus meidän aneemiseen musiikkikenttäämme!

Anonyymi Su 4.10.2009, klo 12.38

Kyllähän esiintyvä taiteilija on aina kokonainen "paketti" ja jos ruvetaan luettelemaan esim. suomalaisia mieslaulajia, joissa yhdistyy upea ääni, karismaattisuus ja komeus, niin lista on säälittävän lyhyt. Mielestäni Olavi Virta on nimenomaan pelkkä ääni, ei hän muuten säväytä mitenkään ja samaa mieltä olen esim. Pavarottista. Joten siinäkin mielessä toivotan ihanan Ampun lämpimästi tervetulleeksi!

Anonyymi Su 4.10.2009, klo 11.00

Kyllä Olavi Virta ja Laila Kinnunen ovat Suomen parhaita laulajia kautta aikojen heidän vertaisiaan saa hakea! Kuunteleppa itte! kukahan/ketkä Amppua on alkaneet verrata Olavi Virtaan??? TE fanit!!

Anonyymi Su 4.10.2009, klo 09.35

On aivan turhaa mielipiteen vaihtoa Olavi Virran ja Amadeuksen vertailu. Menee kuin pikkulapsilla "minun isä on vahvempi kuin sinun isä" tasolle. Amadeus itse sanoi " Olavi Virta on Olavi Virta ja minä olen Amadeus". Hyvä Amadeus ! Olet meille tämän päivän valovoimainen tähti. Haluamme Sinua tukea ja rohkaista kaikessa. Olet päivieni ilo !

Anonyymi La 3.10.2009, klo 19.00

En ole samaa mieltä asiasta. Ei heitä voi verrata sanan varsinaisessa merkityksessä, koska laulajilla vaan on itsekullakin omat vahvuutensa ja omat kuuntelijansa. Mutta jo se, että moni pitää jo nyt Amadeusta parempana kuin Olaa, osoittaa hänellä potentiaalia olevan. Missä on kuulutettu, että Olavi Virta on Suomen paras laulaja kautta aikain? Ei missään.

Anonyymi La 3.10.2009, klo 18.41

Eli vielä kertaalleen: Virtaa ja Lundbergia ei pidä verrata. "Painivat" ihan eri sarjassa. Lähellekkään Virran veroista ei Lundbergista valitettavasti tule.

Anonyymi La 3.10.2009, klo 18.24

Jos on tarvetta verrata tätä poikaa vähätellen Olavi Virtaan, niin kannattaa tosiaankin muistaa, että Ola saavutti parhaan saundinsa vasta noin nelikymppisenä. Eikös se ole jo sinänsä ihmeellistä, että pari klassista laulutuntia ottanutta Amadeusta verrataan suoraan Suomen kuuluisimpaan laulajaan, johan sekin kertoo tästä pojasta jotakin. Häntä ei myöskään pidetty pelkästään kesän Tangomarkkinoiden parhaana vaan ylistettiin heti kaikkien aikojen parhaaksi kunkuksi. Nautitaan nyt hänen ainutlaatuisesta valovoimastaan täysillä, sillä jos tuo poika päättää panostaa klassiseen puoleen, niin luulenpa ettei hän kovin kauan Suomessa keiku!

Anonyymi La 3.10.2009, klo 16.30

Tuo kommentti, joka on kirjoitettu lauantaina 01:28, on kyllä niin totta ja viisasta puhetta. Olen nyt tämän Amadeuksen saaman suosion myötä ajatellut enemmänkin tuota Olavi Virran kohtaloa. Kunpa hänestäkin olisi pidetty huolta oikealla tavalla hänen eläessään. Hän kyllä olisi sen ansainnut. Älkäämme nyt tehkö samoja virheitä nuoren Amadeuksen suhteen. Antakaamme reilusti kannustusta ja kiitosta huonoinakin hetkinä. Negatiivinenkin palaute voi olla kannustavaa, kun se oikein esitetään. Terveisin "vanhus"!

Anonyymi La 3.10.2009, klo 13.04

Minä en kyllä ymmärrä tuota nettijuttua, että mitä sillä on tämän Amadeuksen suosion kanssa tekemistä. Se, että jos Amadeus pääsisi Suomen karsinnasta euroviisuihin, olisi kyllä todella hienoa. Olisi nyt vaan hänelle hyvä kappale esitettäväksi. Mielestäni Amadeus on paljon parempi laulaja, kuin esimerkiksi tuo Norjan voittajapoika. Tuo Ampun ihanan energinen ja aito esiintymistyyli on kyllä myös iso plussa. Olen seurannut nämä euroviisukarkelot kuuskymmentäluvulta alkaen ja kyllä Amadeus mielestäni pystyy kilpailemaan kenen kanssa tahansa.

Anonyymi La 3.10.2009, klo 11.38

Eipä siinä pahemmin nettiä tarvittu, kun ehdottomasti yksi Suomen upeimmista laulajalupauksista kautta aikojen lauloi miljoonan tv-katsojan edessä itsensä kertaheitolla kuulijoiden sydämeen!

Anonyymi La 3.10.2009, klo 10.49

Jos netti ei olis ollut mukana näissä tango pippaloissa niin eipähän tälläistä hässäkkää olis syntynyt!! aivan uskomatonta! nythän sitten seuraavaksi euroviisut ja mitkä ehdokkaat? aivan sama kuka siellä edustaa tuskin toista kertaa voittoa tulee! onhan se aivan sama minkä ikäisenä olet suosiossa kunhan laulaminen sujuu ja kansa tykkää!

Anonyymi La 3.10.2009, klo 09.20

Korjaan tässä vielä, kun tuossa aikaisemmin "puhuin" Amadeuksen suulla koskien vertailuja Olavi Virtaan. Asian oikea laita on niin, että Amadeus vastasi TV-haastattelussa Janne Katajan kysymykseen, ottaako hän paineita, kun aina verrataan. Amadeus sanoi, että ei ota paineita eikä suinkaan siis sanonut, ettei pidä vertailusta. Nyt asia on korjattu, ettei tule väärinkäsityksiä. Anteeksi, Amadeus!

Olen muutenkin kiinnittänyt huomiota haastatteluissa, kuinka rehellisesti ja kohteliaasti vastaat ja että pidät hyvin puolesi. Voisin sanoa, että jatka tätä samaa linjaa. Ohjeiden antaminen on varmaankin turhaa, koska nuo piirteet varmaankin kuuluvat kiinteästi persoonaasi jo syntymälahjana tai ainakin hyvin opittuna tai opetettuna. Olet selviäjätyypiä ja ilmeisen yhteistyökykyinen, koska Sinulle tulee nyt koko ajan aina jotain uutta työkuviota. Kanssasi on varmasti myös mukavaa ja nautinnollista työskennellä. Tsemppiä kaikkeen tekemiseen ja nautintoa myös elämiseen!

.

Anonyymi La 3.10.2009, klo 01.01

Niin, tuo on kyllä niin totta, mitä sanoit arvostamisesta elinaikana. Tulee tässä Eino Leinokin mieleen samasta asiasta. Kyse on tietenkin perisuomalaisesta kateudesta, jonkinlaisesta pahansuopuudesta ja kyvyttömyydestä myötätuntoon ja vilpittömään ihailuun ja kannustukseen. Kyllä meillä on paljon opittavaa ihmisyydestä ja kehityttävä kansana, jotta voimme kehittyä yhtä hyväntahtoiseksi ihmiseksi kuin tuo meidän niin-kovin-ihana Amadeuksemme. Miksi emme voi kunnioittaa toisia ja kannustaa eteenpäin, kun ne asiat ovat kuitenkin loppujen lopuksi elämisen perusta ja elämäntehtävämme. Onneksi Amadeuksella on suurimman kansanosan kannatus ja suosio. Nuo jotka.... no on parempi, kun en sanokaan. Jokainen kehittäköön luonnettaan inhimillisempään suuntaan, että pystymme olemaan tasa-arvoisia ja sovussa toistemme kanssa. Jos kannustamme uutta artistinalkua, niin se ei ole meiltä pois. Päinvastoin, minä ainakin saan itselleni oikein hyvän olon siitä, kun esim. kannustan Amppua.

Anonyymi La 3.10.2009, klo 00.28

Enpä "vanhuksena" malta olla vielä sanomatta, että eihän Olavi Virtakaan elinaikanaan saanut sitä arvostusta, mitä nykyään on saanut. Onko se niin, että me suomalaiset olemme yleensä sellaisia "jörrejä" ja kateellisia vai mikä meitä riivaa?!! Oltaisiin nyt vain iloisia ja kannustavia tämän Amadeuksen suhteen, että nuori mies saisi kunnolla näyttää kyntensä musiikin saralla. Sitä hän ilmiselvästi rakastaa.

Anonyymi Pe 2.10.2009, klo 23.11

Hei, minä kirjoitin sen edellisen kommentin klo 23.39. Tuntuu siltä, että meidän molempien tiedot ja ehkä kokemuksetkin ovat lähinnä sitä totuutta, jota kannattaisi muidenkin kommentoijien miettiä ja uskoa. Olen kuunnellut Olavi Virran levyt melkeen läpensä nyt, kun Amadeus tuli esille ja itsekin mielenkiinnolla kuunnellut ja "vertaillut". Sovitaan nyt järkevästi kaikkien niitten toistekin kanssa, että parikymppistä poikaa ei verrata vanhaan laulajaan. Silti luulen, että Amadeuksesta tulee hyvin suuri ja merkityksellinen laulaja, kun hän nyt nuorena poikana omaa ikäistään vanhemman ja aivan jumalaisen äänen. T. Ikuisesti Ola-fani ja ehdottoman ikuisesti Amppu-fani

Anonyymi Pe 2.10.2009, klo 23.08

Korjaus edelliseen. Olin eri mieltä edellisestä edellisen kanssa, tuli kommentit niin samanaikaisesti. olen samaa mieltä kuin tällä hetkellä edellinen oli.

Anonyymi Pe 2.10.2009, klo 22.52

Olen kyllä eri mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Ensinnäkään en tätä Amadeuksen vertailua Olaan ymmärrä alkuunkaan. Amadeus on Amadeus ja monen mielestä paras. Iäkkäänä ihmisenä muistan hyvin Olavi Virran ja muistan myös hyvin, ettei hänen äänensä nuorempana niin loistava ollut. Olavi Virta oli jo "vanha´" mies levyttäessään nämä suosikkinsa ja ääni oli kypsynyt täyteen mittaansa. Amadeus on vasta parikymppinen, niin että turha on senkääm vuoksi mitään vertailua tehdä. Itse tykkään enemmän tuosta Amadeuksen lämminsävyisestä äänestä kuin Olan metellisesta.Annetaan Amadeuksen kehittyä ihan kaikessa rauhassa häntä kehenkään rinnastamatta, on meinaan kyllä kehityskelpoinen ja mahtava ääni ja musikaalisuus pojalla.

Anonyymi Pe 2.10.2009, klo 22.46

Virran Olan ääni kypsyi myös hiljalleen keski-iässä korkeimpaan huippuunsa. Ne kappaleet, joita useimmiten esim. radiossa soitetaan, ovat laulettu juuri keski-ikäisenä, ei nuorena, ja äänihän on aivan uskomaton ja vailla vertaa. Amadeuksella on siis aikaa kehittyä, joten älkäämme arvostelko häntä ensimmäisten kuukausien peruteella liian ankarasti, kun kuitenkin nähdään, että pojassa on paljon potentiaalia ja kykyä ja särmää jo nyt. Kehitykselle pitää antaa aikaa ja kyllähän Amadeuksella halu ja hyvä ote kehittymiseen. Kuinkahan Ola lauloi 20-vuotiaana, kun 30-vuotiaanakaan se ei välttämättä kulkenut vielä täydellisesti! Amadeus on itse sanonut, että hän ei pidä vertailusta, vaan jokainen artisti loistaa ihan omalla persoonallaan ja äänellään. Keskustelu jatkuu......

Anonyymi Pe 2.10.2009, klo 22.39

Virran ja Lundbergin ero on kuin yöllä ja päivällä. Älkää nyt edes viitsikö rinnastaa heitä keskenään. Lundberg ei pysty lähellekkään laulullaan - saati sitten muuten. Ola on Ola - muut tulee kaukaa perästä.

Anonyymi Pe 2.10.2009, klo 20.55

Eipä ollut kaksisia ehdokkaita viisu karsintoihin!! kyllä Suomen on turha osallistua aina ennen kisoja kehutaan kuinka hyvä biisi on mutta eipä noita pisteitä ole pahemmin herunut mutta Lordi sen teki! toista kertaa tuskin tulee!

Anonyymi To 1.10.2009, klo 19.47

Olavi Virran levyt lähes läpi tänä kesänä kuunnelleena huomasin, että myös hän varsinkin alkuvaiheessa lauloi joskus hätäisesti ja siis "lyhyesti" lausuen sekä ilman syvempää tulkintaa. Viimeisinä levytysvuosia ääni oli jopa liiankin syvällinen ja joskus puuromainen, mutta erinomainen tietenkin ja vertaansa vailla. Kari Tapiota en alkuajoilta tiedä, mutta jonkin tiedon mukaan hän olisi joutunut koulaamaan liian nopean vibraaton jooga- tai muilla hengitysharjoituksilla rauhallisemmaksi. Onneksi ei siis tarvitse kuulla lampaanmääkimistä, kun virbraatto on kouliintunut sopivan tempoiseksi ja pehmeäksi. Tupakka ja viinakset vaan vie jaksamista laulamisesta, ikävää!

Virran Olaan verrattuna Amadeus on raikas ja eloisa ja ihanan tunteellinen myös ja tuo uutta ihanaa potkua niin vanhoihin kuin uusiinkin biiseihin. Kiitos Amadeus, esiintulostasi!!!!!

Anonyymi To 1.10.2009, klo 07.25

Uusimmat

Seinäjoen Tangomarkkinat 2012

Uudet säännöt
 

Kilpailun kulku

NETTIÄÄNESTYS
• 2.4.-2.5. nettiäänestys (äänestyksen lopullinen tulos löytyy täältä)

SEMIFINAALI - TURKU
• Semifinaalin karsinta to 17.5.2012, Galax Ravintolamaailma (nettilähetys)
• Semifinaali la 16.6.2012, Tapahtumakeskus Logomo

SEINÄJOEN TANGOMARKKINAT
Tangomarkkinat-festivaali Seinäjoella ke-su 11. - 15.7.2012
• 12.7. Finaalin karsinta
• 14.7. Finaali

 Tarkat tiedot kilpailun kulusta löydät Tangomarkkinoiden sivuilta.

Tangomarkkinat Ylen kanavilla

Semifinaali la 16.6. klo 21-23. Suora lähetys TV1, Radio Suomi, yle.fi/tangomarkkinat

Lavalauantai (Mervi Koponen) la 7.7. Radio Suomi

Tangoteemailta su 8.7. klo 18-21. Suora lähetys Radio Suomi

Tangolähetyksiä Radio Pohjanmaa, Radio Suomi to 12.7.-la 14.7.
- tunnelmia tangokadulta, Puhelinlangat laulaa pe, Tangoyö pe-la välisenä yönä

Finaalin karsinta to 12.7. klo 21-23. Suora lähetys TV1, Radio Suomi, yle.fi/tangomarkkinat

Finaali la 14.7. klo 21-23. Suora lähetys TV1, Radio Suomi, yle.fi/tangomarkkinat

Lisää Tangomarkkinoista

Keskustele Tangomarkkinoista

 

Tangotunnelmia

Tunnelmia Semifinaalin kameraharjoituksista Turussa 10.6.2011

Semifinaalin naistangokilpailijat haastattelussa

Semifinaalin miestangokilpailijat haastattelussa

Satumaa Facebookissa

Muualla Yle.fi:ssä