"Aivan loistavia keikkoja, ihania ihmisiä!"

"Aivan loistavia keikkoja, ihania ihmisiä!"

Tangomarkkinat - Ti 15.9.2009, klo 13.09

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
2343
tykkää tästä

Amadeus nähdään Tartu Mikkiin -ohjelmassa Kakkosella perjantaina 16.10. yhdessä Kaija Lustilan, Arja Korisevan ja Risto Nevalan kanssa.

> Tartu Mikkiin -ohjelman kotisivut

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (327)

Lundberg Iltasanomissa: "Kyllä se on pääasia, että rahaa tulee rittävästi", ja yli kahtasataa satasen alueella - ja päälle valehtelu meille aamuteeveessä, että vautia oli 160?!? Eikö nämä aukaise jo silmiä/korvia/mieliä!!!!

Kuluttaja La 17.10.2009, klo 18.56

Kommentoija 15:22 vaikuttaa tyypilliseltä nettisolvaajalta, joka on pihalla kuin lumiukko siitä mitä "kentällä" eli Amadeuksen keikoilla tapahtuu! Voin kertoa, että tunnelma on verrattavissa Tangomarkkinoilla koettuun hurmokseen tämän pojan koskettaessa ennennäkemättömällä tavalla kuulijoitten syvimpiä tunteita! Olen kuunnellut ympäri maailmaa näitä nuoria "tenorinalkuja" ja kyllähän tämä poika on ehdottomasti yksi upeimmista laulajalupauksista mitä Suomessa on nähty!

Anonyymi La 17.10.2009, klo 17.52

Kyllä, hyvä ja toisia kunnioittava käyttäytyminen kunniaan ja heti! Tuo palstojemme kiusankappale on harvinaisen tyhmä ihminen ja osoittaa pelkästään kehittymätöntä luonnetta. En kehtaisi käyttäytyä noin - edes anonyymisti. Oman psyykkisen huonon olon voi mennä purkamaan ihan niille tarkoitetuille vastaanotoille, koska ammatti-ihmisen avun tarpeessa todella olet. Koska jokaisen ihmisen kanssa täytyy elätellä toivoa, jopa sinunkin, varmaan näistä kannustuksista viisastuneena jo istuskeletkin päivystyksen odotushuoneessa!!! Viisaampaa ja inhimillisempää tulevaisuutta sinulle, että pärjäät itsesi kanssa!

Anonyymi La 17.10.2009, klo 17.48

Tuollaisille, joiden kommentteja ei voi laskea edes mielipiteiksi, oli perustettu se ihan oma ryhmä, jonka kokoontuminen ei tapahdu näillä sivuilla. Voit käpertyä ihan ikiomaan rauhaasi VertaistukiTyhmät -porukkaan ja nauttia siellä ylhäisestä yksinäisyydestäsi. Ole hyvä ja poistu sivuiltamme, koska et osaa esittää edes mieipiteitä fiksulla tavalla!!! Häpeän taas ja olen pahoillani Amadeuksen puolesta, että näillä sivuilla esiintyy myös ala-arvoista ja harvinaisen tyhmää ja loukkaavaa kirjoittelua. Oma tyhmyys muuten osuu aina ihan ikiomaan nilkkaan... ajattelepa sitä, vaikka kuinka anonyyminä siellä rehentelet ja leikit kommentoijaa!

Nyt on pakko tehdä tunnelmanvaihto ja palautua pääasiaan: Ihanaiselle Amadeukselle kaikki kunnia! Luontainen eläytymistaitosi tuli taas esiin niin uskomattoman loistavalla tavalla TV:n välitykselläkin, että oksat pois. Kiitos Ihanainen Rytmipojumme!

Anonyymi La 17.10.2009, klo 17.36

Ollaan tässä lähdössä Kauhajoelle tanssimaan ja kannustamaan Amadeusta.

Anonyymi La 17.10.2009, klo 16.17

Haluaisin minäkin hieman neuvoa tuota poloista kommentin laatijaa,klo 15.22,minun tietääkseni on olemassa psykiatreja,jotka sinua vois auttaa pahaan oloosi,ei sinulla varmaan helppoa ole.

Anonyymi La 17.10.2009, klo 15.39

Amadeusta parempaa ei ole eikä tule! Amen.

Anonyymi La 17.10.2009, klo 15.38

Amadeus voi rauhassa venytellä ja paukutella henkseleitä olet erinomainen.

Kaijan ja Amadeuksen laulaessa Haaveet kaatuu sydän käpertyi rullalle oli se niin hyvin vedetty, erittäin hyvä.

Anonyymi La 17.10.2009, klo 15.33

Eli tuo edellinen,menee täs sekaisin kun kommenttia tulee niin nopeasti.

Anonyymi La 17.10.2009, klo 15.29

Tämä kommentti on tarkoitettu klo 15.22 lähetetylle kommentoijalle: ole hyvä !??????

Anonyymi La 17.10.2009, klo 15.24

Edelliselle kommentoijalle täytynee sanoa,että tänne asti näkee,kuinka oletkaan kateellinen "ihminen"(ihminen on sitaateissa siksi,ettet minun mielestäni täytä niitä kriteereitä,joita ihminen sanaan sisältyy).
Mene nyt naaman pesulle,jos se vihreys lähtis sillä konstilla.
Tosi asia on nyt niin,että sellaista kuningasta,kuin Amadeus on ei tule meidän valtakuntaamme 100 vuoteen,usko nyt sinäkin se tosiasia.
Amadeus on nyt muutaman kipaleen laulanut,joiden sanatkin osaamme jo ulkoa,en tiedä ketään toista laulajaa,joka on tällä tavalla meitä lauluillaan koskettanut.
Ei yksikään (edes Olavi Virta),ole Täysikuu,Romanesca ym kappaleissa yltänyt samaan kuin Amadeus.
Hänen esityksensä ja äänensä saa aivan pysähtymään.
Hänen viehätysvoimansa on kyllä vailla vertaa,eihän tuo "tartu mikkiin" ohjelma antanut kenellekään edes tilaisuutta näyttää kykyjään,on se niin sekava ohjelma,Amadeus oli siinä kyllä hyvä,silloin kun "suunvuoron" sai.
Kaija oli kans minun mielestäni hyvä,prempi kuin tangomarkkinoilla,asu oli hyvä,hiukset kauniisti,kaikinpuolin ok.
Vielä sanoisin,että Arja Korisevaa on kiva katsella,vaan hän ei ole laulanut koskaan sellaista "veret seisauttavaa" laulua.
Amadeus on esittänyt jo monta sellaista ja mihin hän viekä ehtiikään.
Pois kateus,antakaamme kunnia sille,jolle kunnia kuuluu.

Anonyymi La 17.10.2009, klo 15.21

15.22 kommentin lähettäjä.Koska sinulla todennäköisesti on joku ongelma ,sekä näkö että kuuloaistissa.Olisi suotavaa että hommaisit jotain apuvälineitä ennenkuin lähetät lisää arvosteluja.
Amadeukselle kiitos ,olet paras !!!!!!

Anonyymi La 17.10.2009, klo 15.14

Taitaa ottaa aika koville tuo eifanittaminen!? No koeta kestää...

Anonyymi La 17.10.2009, klo 14.59

Eilen illalla taas telkusta nähtiin ja kuultiin Lundbergin "taidot" - ja "karisma". Ala-arvoinen esitys. Samanlaista määkimistä kaikki kappaleet. Melkoista pelleilyä tämä laulujenkin "arvonta". Odotellaan euroviisukappeletta. Jokohan se jo toisi esille millä "lihaksilla" tämä mies porskuttaa. Vielä ei ole näyttöjä kuin piittaamattomasta autolla ajosta. Siinä mies näytti miten paljon hän meistä kuulijoistaan oikeasti välittää.

Anonyymi La 17.10.2009, klo 14.22

Tuskinpa yksikään uusi kuninkaallinen tulee vaikuttamaan Ampun meininkeihin sitä taikka tätä ja saatte oottaa varmaan muutamankin vuoden ennenkuin tuollaista luontaista karismaa, upean äänen ja komean ulkonäön omaava valovoimainen esiintyjä steppaa eteenne! Tartu Mikkiin-ohjelmassa välittyi kertakaikkiaan valloittavalla tavalla Ampun rakkaus musiikkiin ja etenkin se mitä tarkoittaa kun on "rytmiä veressä"!

Anonyymi La 17.10.2009, klo 13.58

Hienosti hoiti tv.ssä osuutensa,osoitti suurta musikaalisuutta,kakkostemmakin onnistui luonnostaan siitä vain. Kakkosäänen laulaminen harjoittelematta on muuten vaikeaa,sitä voi itsekukin kokeilla.

Anonyymi La 17.10.2009, klo 13.44

Kuinka fiksu päätös se olikaan Amadeus, kun pistit jotakin tolkkua siihen keikkakalenteriin eli et valinnut helpointa tietä ja lähtenyt painelemaan rahan perässä niinkuin moni muu, joka on kuluttanut naamansa loppuun vuodessa tolkuttomalla keikkamäärällä! Mitä tulee aikataulujen kireyteen, niin muistutan vain, että äkillisissä tilanteissa kuten hirven pompatessa tielle väsynyt kuski reagoi tilanteeseen hitaammin kuin muut ja ne menetetyt sekunnit ovat juuri ne, jotka voivat pelastaa henkesi! Eli kun aikatauluja laaditaan, niin myös Suomen kartta nenän eteen, kiitos!!!

Anonyymi La 17.10.2009, klo 13.02

Lentokenttiä riittää !! suomesta päästä päähän taitaa lentää parissa tunnissa!! nyt aletaan Auraviihdettäkin jo ohjailemaan???? kyllä ne homman osaa !olkaa nyt ihmeessä tyytyväisiä että mahdollisimman moni idolinsa näkee....malttia ja kestämistä, vielä monta kuukautta kiirettä seuraaviin "markkinoihin" kyllä sen jälkeen helpottaa, kun saadaan uusi kuninkaallinen!

Anonyymi La 17.10.2009, klo 12.38

amadeuksen laulullinen lahjakkuus ja potentiaali on yksikertaisesti aurahiihteen oman edun tavoitteen yläpuolella ja myös amadeuskin uskaltaa kunnioittaa ja arvostaa sekä suojella tätä elämänsä laajuista työtä ihmistensä onnellistuttamiseksi. Amadeus saa voimia positiivisista ajatuksista ja negatiiviset hän haravoi. Amadeus elää ja laulaa teistä ihmiset.

Anonyymi La 17.10.2009, klo 12.34

Olit ihana telkussa, tsemppiä!

Anonyymi La 17.10.2009, klo 12.06

Jos peräkkäisten päivien keikkojen väli on puolisentuhatta kilometriä tai enemmänkin, niin siinä ei ole mitään järkeä. Väli Oulusta Turkuun on melkein 700 km. Seuraavan päivän kuvaus oli vielä varmaan ihan päiväsaikaan, ei mitenkään edes keikka-aikaan, vaikka sekin olisi ollut liikaa. Sanokaa nyt, hyvät vertaistukiryhmäläiset muutkin painava sananne, kun en enää viitsi alentua tuon "luultavasti yhden" kanssa miettimään, kun ymmärrystä ei näytä tulevan. Asian ymmärtämiseen ei paljon tarvita, vain kello ja kartta ja imhimillisyys!!! Lentomatkustaminen ei aina ole mahdollista!

Epäinhimillinen nykypäivän kilpailu myös Auraviihteen osalta tai suoranainen osaamattomuus teettää tällaista ja artisti saa kärsiä nöyrästi nahoissaan, kuten nyt tapahtui. Erittäin surullista ja epäinhimillistä!!!

Anonyymi La 17.10.2009, klo 12.04

Vähennän ponnekkuusastetta ja korjaan: ... määräisinkin tapahtuvaksi.

Anonyymi La 17.10.2009, klo 11.53

Kyllä näin on, me fanit haluaisimme määrätä, mitä TV:ssä näytetään... Muistutan vielä, että näille sivuille on pyydetty infoa, jota odotetaan kovasti: Amadeuksen joulukonsertit (Auraviihde) ja Suuri mustalaismusiikin ilta -TV2:n uusinta (Yle). Nämä ovat meidän hartaat toiveemme ja mieluusti itse ne jo määräsinkin tapahtuvaksi.

Anonyymi La 17.10.2009, klo 11.50

Taitaa fanit olla omissa perjantaipippaloittensa jälkihumussa, kun eivät ole vielä näille sivuille selvinneet... Tervetuloa takaisin todellisuuteen, kun oma tietokone jostain löytyy tai vaikka toistenkin...
Kiitos, Amadeus, kun tartuit mikkiin! Et petä meitä koskaan! Jokaisen ohjelman nähneen solut menee takuuvarmasti vieläkin ympäriämpäri, koska ihana tunne jää vaikuttamaan verenkiertoon ja pureutuu lihasmuistiin.

Anonyymi La 17.10.2009, klo 11.46

Muutama kommentti ko. aiheesta on tuolla uusimmalla sivulla. Kyllä Amadeus osoitti taas taituruutensa ja valovoimaisuutensa, vaikka enemmänkin olisi saanut olla äänessä ihan yksinkin. Kiitos, Amadeus, nautinto on aina suuri Sinua katsellessa ja kuunnellessa. Kiitos olemassaolostasi ja voimia työhön ja arkeen! Amadeaalisin terveisin ikifanisi + joukko meitä kaikenikäisiä ihailijoitasi

Anonyymi La 17.10.2009, klo 11.41

Jopa on hiljaista porukkaa mistähän johtuu ?

Anonyymi La 17.10.2009, klo 11.16

Jossain kritisoitiin Auraviihdettä? eiköhän ne osaa hoitaa homman vuosikymmenten kokemuksella! sama tahti on aina ollut! matkustamiseen täytyy varata tarpeeksi aikaa ettei kiireellä tartte kaahata! ja ainahan voi matkustaa lentämällä!! joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön !

Anonyymi La 17.10.2009, klo 09.25

Joskus kun lukee näitä kirjoituksia tuntuu siltä että fanit alkavat määrätä mitä tv:ssä pitää näyttää? tai mitä lehdet saa kirjoittaa? ei me tietenkään teitä tosissaan oteta!! "huumorin kukka se on kaunein kukka"

Anonyymi Pe 16.10.2009, klo 21.27

Kommenttia klo 15.12,ei ole tarkoitettukaan tosikoille,vaan leikkimieltä ja huumoriakin pitää nähdä siinä!!!!!!!!!!!!

Anonyymi Pe 16.10.2009, klo 21.16

Tällä kertaa kuninkaalliset hävis! kiintotähdet vei voiton mutta saatinhan kuulla hyvää musiikkia!

Anonyymi Pe 16.10.2009, klo 21.09

Uusimmat

Seinäjoen Tangomarkkinat 2012

Uudet säännöt
 

Kilpailun kulku

NETTIÄÄNESTYS
• 2.4.-2.5. nettiäänestys (äänestyksen lopullinen tulos löytyy täältä)

SEMIFINAALI - TURKU
• Semifinaalin karsinta to 17.5.2012, Galax Ravintolamaailma (nettilähetys)
• Semifinaali la 16.6.2012, Tapahtumakeskus Logomo

SEINÄJOEN TANGOMARKKINAT
Tangomarkkinat-festivaali Seinäjoella ke-su 11. - 15.7.2012
• 12.7. Finaalin karsinta
• 14.7. Finaali

 Tarkat tiedot kilpailun kulusta löydät Tangomarkkinoiden sivuilta.

Tangomarkkinat Ylen kanavilla

Semifinaali la 16.6. klo 21-23. Suora lähetys TV1, Radio Suomi, yle.fi/tangomarkkinat

Lavalauantai (Mervi Koponen) la 7.7. Radio Suomi

Tangoteemailta su 8.7. klo 18-21. Suora lähetys Radio Suomi

Tangolähetyksiä Radio Pohjanmaa, Radio Suomi to 12.7.-la 14.7.
- tunnelmia tangokadulta, Puhelinlangat laulaa pe, Tangoyö pe-la välisenä yönä

Finaalin karsinta to 12.7. klo 21-23. Suora lähetys TV1, Radio Suomi, yle.fi/tangomarkkinat

Finaali la 14.7. klo 21-23. Suora lähetys TV1, Radio Suomi, yle.fi/tangomarkkinat

Lisää Tangomarkkinoista

Keskustele Tangomarkkinoista

 

Tangotunnelmia

Tunnelmia Semifinaalin kameraharjoituksista Turussa 10.6.2011

Semifinaalin naistangokilpailijat haastattelussa

Semifinaalin miestangokilpailijat haastattelussa

Satumaa Facebookissa

Muualla Yle.fi:ssä