"Aivan loistavia keikkoja, ihania ihmisiä!"

"Aivan loistavia keikkoja, ihania ihmisiä!"

Tangomarkkinat - Ti 15.9.2009, klo 13.09

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
2343
tykkää tästä

Amadeus nähdään Tartu Mikkiin -ohjelmassa Kakkosella perjantaina 16.10. yhdessä Kaija Lustilan, Arja Korisevan ja Risto Nevalan kanssa.

> Tartu Mikkiin -ohjelman kotisivut

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (327)

Juu, samaa ihmettelen myös tuon Kesäillanvalssin äänestyksen suhteen. Eihän esiintyjät voi olla kiinni nettiäänestyksestä ja näin lyhyellä aikaakin vielä. Amadeus on joka tapauksessa nähtävä ko. ohjelmassa tai muuten en enää koskaan aukaise TV:tä tuolloin, heh-heh!

Tuli mieleen, että seuraavat linnanjuhlat ovatkin sitten poikkeukselliset, kun naisten iltapukujen sijasta huomio kiinnittyy ensimmäisen kerran valtakunnan upeaan kunkkuun, joka on aivan superihana kaikilla mittapuilla mitattuna.

Muuten - kaikilla karismaattisilla suurmiehillä on aina pidempi tyttöystävä, kuten Amadeuksellakin on. Kivan näköinen parihan he ovatkin. Voimia Amadeukselle, että herkkyys ja luonnollisuus säilyvät tässä kyynisessä ja kovassa maailmassa!

Anonyymi Ma 21.9.2009, klo 10.49

Missä tosiaan ovat Kaijan ja Amadeuksen fanit?? Eivät ole äänestäneet kesäillan valssiin esiintyjäksi!!

Anonyymi Ma 21.9.2009, klo 10.13

Kesäillan valssin esiintyjäehdotuksissa näyttää olevan junttaporukat liikkeellä. Missä ovat Amadeuksen ja Kaijan tukiporukat. Ei kai nyt ihan netin ehdoilla esiintyjiä valita?

Nova Group Ma 21.9.2009, klo 08.44

Mitäpä edellisiin enää lisäämään.

kassu Ma 21.9.2009, klo 08.31

Voi Amadeus ihanuus! Suomenmaa on täynnä heikkoäänisiä laulajia ja olemattomia persoonia, joten esiintulosi oli pelastus musiikkimaailmaan. Olet käsittämättömän hurmaava persoona. Äänivarasi ja sopivan pehmeä romanivibraatto soivat kerrassaan upeasti, että kuulijalla ja katsojalla jokainen solu heittää kuperkeikkaa ja hyvä olo leviää päästä varpaisiin. Olet todella tervetullut artisti meidän musiikkimaailmaan. Kiitos, että olet olemassa ja tulit esiin. Nautinnollista työntekoa Sinulle ja kaikkea hyvää yksityiselämään!

Anonyymi Ma 21.9.2009, klo 07.56

Ihanaa, että nähtiin Amadeusta pitkästä aikaa TV:ssäkin! On se niin komea ja suloinen ja kivakäytöksinen nuori herra, että oksat pois! Olisi saanut olla vielä enemmän esillä ohjelmassa. Äänestä ei oikein saanut selvää, että jotain häikkää oli. Toivottavasti Tartu mikkiin -ohjelmassa saamme kuulla ja nähdä enemmän tätä superupeaa artistinalkua, joka ei kovin alulta todellakaan vaikuta. Ääni ja persoona ovat todella vailla vertaa ja kun tuosta ääni vielä kehittyy, niin onpa Suomenmaassa hyvät oltavat!!! Koska Amadeusta on niin ihana katsella ja kuunnella, niin levy-yhtiö voisi jossain vaiheessa tehdä CD:n oheen myös toisen CD:n livetaltioinnista ja haastatteluista meidän kaikkien iloksi, koska emme kaikki pääse keikoille ihastelemaan. Kiitos Amadeus, että tulit esiin meidän kaikkien nautittavaksi!!!

Krisu Ma 21.9.2009, klo 07.20

Ei millään pahalla, mutta kyllähän Amadeus oli aivan omaa luokkaansa siinä superfinaalissa Lustilaa vastaan. Piste-ero olisi pitänut olla paljon selvempi. Minäkin tykkään tuosta juhlatangosta nimenomaan Amadeuksen esittämänä. Ja tuosta Matadorista vielä. Minusta ei ole kunkulle paras mahdollinen valinta tuo biisi, Amadeuksen äänivarat eivät saa oikeutta. Siitä huolimatta aion hankkia kaikki hänen levynsä tukeakseni häntä hänen urallaan. Hän todella on sen ansainnut.

Anonyymi Su 20.9.2009, klo 18.26

Kappale"Matador" ei sopinut yhtään Amadeukselle mutta eikös levy yhtiö määrää pitkälti mitä levytetään?? on aivan sama mitä levytät kun olet suosittu fanit ostaa ja tuottajat kerää potin!

Anonyymi Su 20.9.2009, klo 09.59

Olipa heikko ohjelma tuo "kolmen kopla" ei mitään järkeä,eikä Amadeuksen puheestakaan tahtonut saada selvää!

Anonyymi Su 20.9.2009, klo 09.41

Kyllä yhtä hyvin Kaijakin onnemme kyyneleet vetäisee!

Anonyymi Su 20.9.2009, klo 09.33

Kuten sanottu,Amadeus laulanut itsensä monien sydämeen,harva se päivä pitää kuunnella Elävästä Arkistosta hänen laulunsa Romanesca ja Onnemme kyyneleet ym.Siitä tulee hyvälle tuulelle.
Tämä Onnemme kyynelee tangosta tuli kautta aikojen paras uusi tangosävellys juuri Amadeuksen tulkinnan ansiosta ja sanoitus(Ilkka Vainio)hyvin onnistunut,ja tietysti hyvä sävellys loistava.
Kyllä Amadeus ansaitsee palkinnon näillä tulkinnoillaan,me todella iloitsemme tästä uudesta kuninkaasta,hänet on otettu hyvin vastaan.
Hän on sen ansainnut.

Anonyymi Su 20.9.2009, klo 08.27

Olen kuullut Amadeuksen uuden kipaleen muutaman kerran,minusta aika hyvä,paranee kerta kerralta.Melodia jää kaaliin paremmin,kun sen useamman kerran kuulee.

Anonyymi La 19.9.2009, klo 18.35

Olen vähän samoilla linjoilla, kuin tuo edellinen kirjoittaja. Minusta tuo kappale on sellainen, ettei siinä oikein Amadeuksen ääni pääse oikeuksiinsa. Mutta hyvä kuitenkin, että jotain saatiin kehiin.

Anonyymi La 19.9.2009, klo 14.07

Olen kuullut Amadeuksen uuden kappaleen "Matador"ei mielestäni sopinut hänen tyylilleen!!! Outo valinta levy yhtiöltä,toivottavasti jatkossa kuullaan parempaa!

Anonyymi La 19.9.2009, klo 09.16

Ei ole ollut niin! Minunkin äijänkörilääni, keski-ikäinen sellainen, piti Amadeukselle peukkuja pystyssä markkinoiden aikaan. Normaalisti ei ole paljon "korvaansa lotkauttanut" moiselle touhulle. Ja minut tietty Amadeus on "vanginnut" myös tuolla valloittavalla olemuksellaan ja ihanalla äänellään. Toivon hänelle onnea ja pitkää uraa olla meidän ilonamme.

Anonyymi Pe 18.9.2009, klo 16.58

Amadeus on yksinkertaisesti valloittava näin keski-ikäisen miehenkin mielestä. Onpa pojalle suotu jumalainen ääni ja elämän arvotkin tuntuvat olevan kohdallaan. Ei tällaista liikuttavaa ilmiötä ole ollut tangomarkkinoiden historiassa.

juntti Pe 18.9.2009, klo 16.48

Onkohan se tottakaan tuo Amadeus? Onkohan se oikeasti vain nuori uljas satumaan kuningas? Joskus tuntuu liian hyvältä ollakseen totta. Joka tapauksessa turvallisia kilometrejä siellä tien päällä ja paljon onnea kaikkeen mahdolliseen!

Anonyymi Pe 18.9.2009, klo 15.57

Tuhannet kiitokset tuosta infosta koskien Kolmen koplaa. Meikä on sitten töllön eessä kuin tatti. Tämähän mannaa on, kun kaksi ohjelmaa jo tiedossa, missä tämä meidän ihana kuninkaamme esiintyy. Iso kiitos siitä, kelle sa sitten kuuluneekaan.

Anonyymi To 17.9.2009, klo 17.38

Oi Prinssi Uljas Nuori Sadun Ihmemaan - tai siis Kunkku!
On se aivan uskomattoman valloittava tuo Amadeus. Kertakaikkiaan häikäisevä persoona ja vielä jumalaisella äänellä varustettu!!! Sydämellisyys ja sielukkuus paistaa läpi ihanasti eikä se häivy missään tilanteessa. Ei voi kuin ihailla polvillaan ja nauttia kuulemastaan ja näkemästään. Amadeus esiintulollaan on todella muuttanut suomalaisten elämää eikä enää olla "köyhiä ja kipeitä". Ansaitsisit jo nyt palkinnon terveydenedistämisestäkin. Myötätuulta uraan ja kaikkea mahdollista hyvää myös yksityiselämään! Muista myös levätä välillä, että jaksat nauttia vaativasta viihdyttäjän työstäsi!

Vielä kun keikkajärjestäjät laittaisivat töitä inhimillisellä aikataululla, niin meidän ei enää tarvitsisi pelätä turvallisten keikkamatkojen puolesta!! Nukkumisestahan ei voi tinkiä ilman terveydellisiä haittoja ja liikenteessä se voi koitua kohtalokkaaksi. Muuten suurkiitos Auraviihteelle ja Tangomarkkinoille OIKEASTA VALINNASTA VOITTAJAKSI!

Krisu To 17.9.2009, klo 14.03

Kolmen kopla tv2 lauantaina klo 20:25. Ohjelmassa Risto Kaskilahti, Jukka Laaksonen ja ihana Amppumme vieraana!

Anonyymi Ke 16.9.2009, klo 20.22

Minä kans aion eka kertaa katsoa tuon "Tartu mikkiin" ohjelman,kunhan Amadeus on siinä. Kunpa hän olisi enemmän töllössä. Mikä se tuo "Kolmen kopla" on?

Anonyymi Ke 16.9.2009, klo 19.59

Fanit pakastimet päälle, Amadeus 19.9. töllössä Kolmen koplassa!

Anonyymi Ke 16.9.2009, klo 19.42

moiiiii oot ihana muistaks mut ? <3

Heidi Ke 16.9.2009, klo 18.15

Tämä meidän ihana Amadeus esiintyy kuulemma syksyn aikana "Tartu mikkiin ohjelmassa".En kovinkaan paljon ole kiinnostunut kyseisestä ohjelmasta,nyt sen kyllä katson ja odotan sitä mielenkiinnolla.Toivon samaa kuin niin monet muutkin,että lisää Amadeusta televisioon,hän on niin sympaattisen oloinen kaveri,hänen näkemisestään tulee hyvä mieli.

Anonyymi Ke 16.9.2009, klo 18.04

Hienoa,että olet taas mukana. Odotamme innolla levyäsi. Pidä huolta ihanasta äänestäsi. Odotamme jo innolla sinitaivaskiertuetta ja keikkasi osumista "omille kulmille". Menestyksellistä jatkoa sinulle ja tyttöystävällesi.

Anonyymi Ke 16.9.2009, klo 16.15

Tsemppiä ihanalle Amadeukselle! Muista jatkossakin levätä tarpeen tullen, ei noin nuoren kannata kiirehtiä turhaan. Ota aikaa harjoittelemiseen, jos se vain suinkin on mahdollista. Hiljaa hyvä tulee, sanotaan! Sanotaan myös, että hyvää kannattaa odottaa. Olet saanut jo niin suuren sijan suomalaisten sydämissä, että todella harva on, jos kukaan.

Anonyymi Ti 15.9.2009, klo 19.09

oikeesti amadeus on ihana <33 tosi söpö !! <33 !! ihana ääniiii <33 moii amadeus muistaks mut ? ;))

krista Ti 15.9.2009, klo 17.25

Uusimmat

Seinäjoen Tangomarkkinat 2012

Uudet säännöt
 

Kilpailun kulku

NETTIÄÄNESTYS
• 2.4.-2.5. nettiäänestys (äänestyksen lopullinen tulos löytyy täältä)

SEMIFINAALI - TURKU
• Semifinaalin karsinta to 17.5.2012, Galax Ravintolamaailma (nettilähetys)
• Semifinaali la 16.6.2012, Tapahtumakeskus Logomo

SEINÄJOEN TANGOMARKKINAT
Tangomarkkinat-festivaali Seinäjoella ke-su 11. - 15.7.2012
• 12.7. Finaalin karsinta
• 14.7. Finaali

 Tarkat tiedot kilpailun kulusta löydät Tangomarkkinoiden sivuilta.

Tangomarkkinat Ylen kanavilla

Semifinaali la 16.6. klo 21-23. Suora lähetys TV1, Radio Suomi, yle.fi/tangomarkkinat

Lavalauantai (Mervi Koponen) la 7.7. Radio Suomi

Tangoteemailta su 8.7. klo 18-21. Suora lähetys Radio Suomi

Tangolähetyksiä Radio Pohjanmaa, Radio Suomi to 12.7.-la 14.7.
- tunnelmia tangokadulta, Puhelinlangat laulaa pe, Tangoyö pe-la välisenä yönä

Finaalin karsinta to 12.7. klo 21-23. Suora lähetys TV1, Radio Suomi, yle.fi/tangomarkkinat

Finaali la 14.7. klo 21-23. Suora lähetys TV1, Radio Suomi, yle.fi/tangomarkkinat

Lisää Tangomarkkinoista

Keskustele Tangomarkkinoista

 

Tangotunnelmia

Tunnelmia Semifinaalin kameraharjoituksista Turussa 10.6.2011

Semifinaalin naistangokilpailijat haastattelussa

Semifinaalin miestangokilpailijat haastattelussa

Satumaa Facebookissa

Muualla Yle.fi:ssä