"Aivan loistavia keikkoja, ihania ihmisiä!"

"Aivan loistavia keikkoja, ihania ihmisiä!"

Tangomarkkinat - Ti 15.9.2009, klo 13.09

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
2343
tykkää tästä

Amadeus nähdään Tartu Mikkiin -ohjelmassa Kakkosella perjantaina 16.10. yhdessä Kaija Lustilan, Arja Korisevan ja Risto Nevalan kanssa.

> Tartu Mikkiin -ohjelman kotisivut

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (327)

Kaijan sivuja kyllä löytyy Satumaastakin. Katsoin niistä kolmea, joista kahdessa oli 4 kommenttia ja yhdessä 2. Miksiköhän näin vähän Kaija-fanit?

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 13.21

Mitäs veroeuroja nettisivuissa kuluu? Jokainen kateellinen peräkamarin poikakin voi laatia itselleen nettisivut ja suoltaa niihin mitä tekstiä haluaa. Ja ei muutakuin verhot kiinni ja kirjoittelemaan!

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 13.20

Korjaan veroeurojamme.

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 13.03

Ei voi muuta sanoa kuin "äly hoi, älä jätä".

Vaaditaan Yleltä Satumaahan Kaijan sivut, niin joku voi tuhlata siellä armaita veromarkkojamme jatkossa.

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 12.53

Edellisen mukaan Suomessa saa ajaa yli kahtasataa, kun on kiire ?!?!!
Ei saa. Tämä teko osoittaa, mitä tällainen kuski ajattelee lähimmäisistään - ei piittaa tippaakaan. Hyvää tuuria oli kun nyt mitään vakavampaa sattua. Toivottavasti sanktiot Lundbergille on riittävän tuntuvat, ja kortti virkavallan takana reilun puoli vuotta. Tämä on välttämätöntä yleisen lainkuulijaisuuden kannalta. Näin viesti menisi perille tämänkin keskustelupalstan kirjoittajille, jotka sallivat/yllyttävät ajamaan ylinopeuksia jos "on kiire". Kiire osoittaa vain, että kuski on ollut kyvytön sopimaan aikatauluja tai vetämätön lähtemään aikanaan matkalle.

Ihmettelijä Su 18.10.2009, klo 12.38

Jos olisin ollut Lustilan "saappaissa" Sinitaivas-kappaleen aikana, niin olisin varmana ollut muutamankin kerran lattialla pötkölläni tainnoksissa, sillä on se Amadeus niiiin komeekin kaiken muun lisäksi! Meillä kaikilla kolisee enemmän tai vähemmän luurankoja kaapeissamme ja meillä jokaisella on oma tarinamme. Amadeus on kertonut kuinka hän löysi uuden suunnan elämälleen jo parisen vuotta ennen kuninkuutta, muistakaa että meillä on vielä kuulematta 40 000 muun suomalaisen syrjäytyneen nuoren tarina! Sen sijaan että vatvotte Amadeuksen menneisyyttä kannattaisi olla huolissaan noiden muiden nuorten tulevaisuudesta!!!

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 12.37

Vaikka Amadeusta viehättää autot, niin hän fiksuja ihmisenä on katunut ylinopeuttaan, joka kuitenkin johtui epäinhimillisestä Auraviihteen keikka-aikataulusta. Tsemppiä, Amadeus, jatkoon niin teillä kuin lavoillakin!

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 12.03

Ne, ketkä katsoivat Tartu mikkiin -ohjelman eivät voineet olla kiinnittämättä huomiota Ampun aivan ilmiömäiseen taitoon eläytyä joka solullaan alusta loppuun saakka. Musiikki vie häntä niinkuin aamu-TV:ssä parisen kuukautta sitten sanoikin. MUSIIKKI VIE! JA VIELÄ TUNTEELLAKIN! Oi oi oi!!! Elämä ei voi tarjota meille enää mitään parempaa! Kiitos, Amadeus, näistä musiikkinautinnosta ja ihanista elämyksistä! Uskomattoman kova jätkä se on, kuuluu vierestäni nuorisonkin suusta!

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 11.59

Näille sivuille on nyt juuttunut yksi tai kaksi oikein tosi kateellista ja pahansuopaista tyyppiä,tuosta Amadeuksen ylinopeusajostakin jaksavat jankuttaa päiväkaupalla.
Kerronpa omakohtaisen kokemukseni,nimittäin oma poikani ajoi muutama vuosi sitten ylinopeutta aivan samoista syistä,uusi nopea auto (omilla työansioillaan ostettu)tässä kävi niin,että hän pelästyi ja luuli ajaneensa kovempaa,mutta poliisin mittari näyttikin vähemmän.
Sehän on näin,että sitä innostuu uuden auton ratissa helposti,kun on nuori.
En ollenkaan puolusta ylinopeuden ajajia,mutta täytyy siinä joku tolkku olla,ei sitä tarvitse jatkuvasti marmattaa.Meidän tapauksesta on jo yli 5 vuotta eikä sen jälkeen ole tällaista sattunut.
Pitää ottaa myöskin huomioon,että Amadeus on anteeksi pyytänyt(on muuten tosi fiksu mies),ja jos hän on kertonut avoimesti murrosikäisenä tehdyistä tempuistaan,sehän vain kertoo hänen avoimuudestaan ja rehellisyydestään.
Olen itse ymmärtänyt sen niin,että ei hänkään heti tajunnut ajavansa niin lujaa,oli kans varmaan niin hurmoksissa uudesta "mersukastaan".
Älkää te häiriköt niin kovasti kadehtiko,myöntäkää vaan pikkuhiljaa myöskin itsellenne,että meillä on nyt sellainen tangokuningas,jollaista,eikä hänen veroistaan ole ennen ollut.

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 11.55

Anneli Saria vieläkin siteeraten tai ihan vaikka kenenkä muunkin suusta, omastanikin, sanoisin, että korjattavia asioita on paljon. Ne liian pitkät keikkamatkat, liian kovaääniset orkesterit ja vielä erikseen mainitsematta jäänyt rasismi, joka vieläkin jyllää!

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 11.31

Voimme kaikki yhtyä koko sydämestämme tuohon kommentiin la 17.10 klo 14.58. Amppu saa jäädä meidän viimeiseksi tangokunkuksemme, koska valovoimaisempaa ja taiturimaisempaa ei enää tule. Suuri rakkaus musiikkiin näkyy hänessä kaikilla mahdollisilla tavoilla. Ja tuo "rytmivirus" on ihana. Gramofonin neulalla rokotettu, kuten joku aikaisemmin mainitsi. Ihanaa, nautitaan! Nautinnollisia hetkiä viihdyttäjän työssä Sinulle, Ihana Amadeus!

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 11.16

nyt eletään tätä päivää! tätä tangovuotta! ollan toki käyty Kaijankin sivuilla! ehkä ja kun saadaan myös Kaija tähän satumaa sivulle niin sitten käydään sielläkin kommentoimassa ! ei tartte surffailla monen sivun kautta !mitä tulee fanien määrään yksi ja samahan voi kirjoitella vaikka kuinka paljon! hyvää päivänjatkoa kaikille !

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 10.47

fani klo 23:44 sanoit häiriköksi (aiheetta)haluan kuulla perustelusi T:klo 0023

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 10.23

Ihan vaan tiedoksi sinulle joka ihmettelet Amadeus fanien määrää näillä sivuilla.Voin antaa vinkin,katsopa muiden artistien sivuja.....Ei ole ruuhkaa ei.Johtuisiko tämä, meidän kuninkaamme niin sydämellisestä persoonasta, ja aivan upeasta laulujen tulkinnasta.jatkossa suosittelen sinulle noita muita sivuja,koska tämä EI TULE LOPPUMAAN !!!!!!Älä edes unta nää

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 09.55

Suomi on vapaa maa jokainen saa sanoa oman mielipiteensä! ei kenekään sivuilla käymistä voi kieltää! voisin vielä tarkentaa kuinka Korisevaa mollattiin "mikkiin" ohjelman jälkeen? samoin Lustilaa heti "markkinoiden" jälkeen entä sitte muut finalistit kyllä niitä arvosteluja on molemmin puolin !! ei niin pahaa ettei hyvääkin! Aman myötä olette löytäneet Horttokaalot Anneli Sarin ja vielä on Taisto Tammi se on hyvä että musiikin tuntemus laajenee!

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 09.50

Luin myös tuon Anneli Sarin haasttelun Seura -lehdestä. Auraviihteelle minäkin lähetän terveisiä samoista tärkeistä asioista: epäinhimillisen pitkät keikkamatkat ja orkesterin liian kovaääninen soittaminen. Terveisin Amadeuksen ikifani ja meitähän on ympäri ämpäri ja paljon!

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 09.09

Tämä EI OLE mikään Lundergin fanisivu, vaan kansalaisten verovaroilla ylläpidettävän Yleisradion Satumaa sivusto.
Jostain kumman syystä täällä tuntuu mellastavan "kyyrnäspäät ylhäällä" Lundbergin fanit, ja ihmeteltävän paljon hän saa mediatilaa meidän kaikkien yhteisessä mediassa.

Seurailija Su 18.10.2009, klo 08.50

Onneksi löytyy...

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 00.18

Lisään vielä että kaikkien henkilötiedot löytyvät kuka mitäkin on kirjoittanut jos niin pitkälle mennään ! jos arvostelee se ei ole häiriköintiä!!!! luulis teidänkin sen ymmärtävän!!

Anonyymi Su 18.10.2009, klo 00.05

Kyllä ”ei fani” taidat Amadeuksesta omalla ”kieroutuneella tavalla” tykätä, koska pitää jatkuvasti roikkua näillä fanisivuilla. Minä itse en kyllä viitsi käydä lukemassa saati kommentoimassa esim. Korisevan sivuilla (tarkistin, että hänellä sellainen näkyy olevan keskustelupalstoineen), koska en todellakaan ole hänen faninsa. Ehkä olisi sinunkin mielenterveydellesi parempi pysyä poissa näiltä sivuilta lukemassa meidän kehujamme Amadeuksesta, kun kerta ottaa noin koville. Löydät varmaan parempaakin tekemistä!? Mene vaikka metsään kävelylle, siellä on hyvä purkaa mieltä ja mielipiteitä ja paha olokin helpottuu.

Anonyymi La 17.10.2009, klo 23.57

Olit Amadeus aivan vailla vertaa Tartu mikkiin -ohjelmassa. Korkeatasoinen taituruutesi tuli taas hyvin esille kuten aina. Olet jo nyt Suuri Taiteilija ja sisäinen palosi laulamiseen ja esiintymiseen näkyy ja tuntuuuuuu....joka solussa. Karvakerroin AINA tuhat ja sata!

Anonyymi La 17.10.2009, klo 23.31

Kerrohan ystävä hyvä mitä häiriköintiä olen harrastanut???????? ainoa syy taitaa olla että en ole fani!!!!!!! saan toki sanoa mielipiteeni en ole ketään sanonut "tyhmäksi" "häiriintyneeksi" enkä myöskään psyykkisesti sairaaksi???? edelliset kommentit ovat fanien käyttämiä meistä ei faneista tämä vaan tarkennukseksi !

Anonyymi La 17.10.2009, klo 23.23

Paitsi, että sinä häiriköijä et osaa esittää fiksusti mielipiteitäsi, niin et osaa myöskään kirjoittaa mitenkään katseenkestävästi tai järjellisesti. Koeta ryhdistäytyä. Minäkään en enää jaksa kanssasi enkä enää alennu moiseen ei-rakentavaan kommentointiin. Hyvästit puolestani sinulle ja opi elämään!

Anonyymi La 17.10.2009, klo 22.44

Täytyyhän sitä jotenkin pettymystä purkaa!! sehän on kateutta kun toiset oli parempia :)jaksamista!

Anonyymi La 17.10.2009, klo 22.15

Kommentoijalle 22.37. Anteeksi, jäi mainitsematta, että Amadeus oli mielestäni paras. Jätän keskustelun aiheesta tähän, elän periaatteella, että annan kaikkien kukkien kukkia.

Rm

Anonyymi La 17.10.2009, klo 21.48

klo 21:43 kysyisin että millä perusteella Ama oli paras?????? minusta hän oli koko porukan heikoin !kyllähän se niin on että kokemuksen kautta sitä vasta opitaan ! "näin on näreet" mitä tulee valehteluun kyllä hän tv:ssä kertoi ajaneensa 160km todellinen(200)km ja omin sanoin kertonut teinivuosien mokailuista ! kyllähän tekin fanit nämä asiat tiedätte miksi turhaan hermostua kun niistä mainitaan!tehtyä ei saa tekemättömäsi! ei media meistä tavallisista tallaajista ole kiinnostunut !

Anonyymi La 17.10.2009, klo 21.27

klo 15:22 tämä oli hänen oma mielipiteensä! miksi nimittelet häiritsijäksi??? pitäiskö tällä palstalla vain kehuskella? katsoin myö "mikkiin" ohjelman tietenkin faneja harmittaa kun "kiintotähdet" voittivat!kuuntelin tosi tarkasti tuon Ampun laulamista en myöskään tykännyt hänen laulutavastaan venytellä loppusanoja! kyllä tuolla mikkiin sivuilla on Arjaa mollattu tosi pahasti ketkä lie...... Arja on paras entisistä kuningattareista ! ja Kaija tällä hetkellä! onhan se hyvä että on monenlaista mielipidettä pysyy mielenkiinto yllä !

Anonyymi La 17.10.2009, klo 21.00

Kommentoijalle 15.22. Miksi sinä katsot ala-arvoisia ohjelmia, eikö Sinulla ole "sulkemisnappi" kunnossa, ohjelman saa loppumaan varmasti, kun katkaisee virran. Todella naurettavaa tyhjänpäiväinen valittaminen ja nälviminen. Oletko muuten varma, että kaikki jutut joita Amadeuksesta on kirjoitettu ovat paikkansa pitäviä? Olet varmaankin täysin virheetön, koska Sinulla on "kanttia" arvostella jonkun lapsuudessa tekemiä virheitä. Virheitä teemme kaikki ja se on vain hyväksyttävä. Toivottavasti olosi on parantunut. Siunasta elämääsi. Amadeus kiitos ohjelmasta "tartu mikkiin" olit porukan paras!!!!!

RM

Anonyymi La 17.10.2009, klo 20.43

Miksi sinä häiritsijä aina vaan olet näillä linjoilla?? Etkö jo ymmärrä pysyä poisssa tyhmine kommentteinesi? Hiukan inhimillisyyttä ja heti! Amadeus, älä välitä tuollaisista loukkaavista kommenteista, sillä ne ovat vain jonkin yksittäisen häiriintyneen kommentteja! Voimia Sinulle, Amadeus, uuteen elämääsi meiltä oikeilta faneilta!

Anonyymi La 17.10.2009, klo 20.07

Meidän Upea Lyyrinen Tenorimme on kertakaikkisen hieno laulajalupaus, jonka taituruuteen ja valovoimaisuuteen voimme luottaa. Toivon ihan kaikkea hyvää urakehitykseen ja omaan elämään! Jaksamista kovasti!

Anonyymi La 17.10.2009, klo 20.01

Uusimmat

Seinäjoen Tangomarkkinat 2012

Uudet säännöt
 

Kilpailun kulku

NETTIÄÄNESTYS
• 2.4.-2.5. nettiäänestys (äänestyksen lopullinen tulos löytyy täältä)

SEMIFINAALI - TURKU
• Semifinaalin karsinta to 17.5.2012, Galax Ravintolamaailma (nettilähetys)
• Semifinaali la 16.6.2012, Tapahtumakeskus Logomo

SEINÄJOEN TANGOMARKKINAT
Tangomarkkinat-festivaali Seinäjoella ke-su 11. - 15.7.2012
• 12.7. Finaalin karsinta
• 14.7. Finaali

 Tarkat tiedot kilpailun kulusta löydät Tangomarkkinoiden sivuilta.

Tangomarkkinat Ylen kanavilla

Semifinaali la 16.6. klo 21-23. Suora lähetys TV1, Radio Suomi, yle.fi/tangomarkkinat

Lavalauantai (Mervi Koponen) la 7.7. Radio Suomi

Tangoteemailta su 8.7. klo 18-21. Suora lähetys Radio Suomi

Tangolähetyksiä Radio Pohjanmaa, Radio Suomi to 12.7.-la 14.7.
- tunnelmia tangokadulta, Puhelinlangat laulaa pe, Tangoyö pe-la välisenä yönä

Finaalin karsinta to 12.7. klo 21-23. Suora lähetys TV1, Radio Suomi, yle.fi/tangomarkkinat

Finaali la 14.7. klo 21-23. Suora lähetys TV1, Radio Suomi, yle.fi/tangomarkkinat

Lisää Tangomarkkinoista

Keskustele Tangomarkkinoista

 

Tangotunnelmia

Tunnelmia Semifinaalin kameraharjoituksista Turussa 10.6.2011

Semifinaalin naistangokilpailijat haastattelussa

Semifinaalin miestangokilpailijat haastattelussa

Satumaa Facebookissa

Muualla Yle.fi:ssä