"Aivan loistavia keikkoja, ihania ihmisiä!"

"Aivan loistavia keikkoja, ihania ihmisiä!"

Tangomarkkinat - Ti 15.9.2009, klo 13.09

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
2343
tykkää tästä

Amadeus nähdään Tartu Mikkiin -ohjelmassa Kakkosella perjantaina 16.10. yhdessä Kaija Lustilan, Arja Korisevan ja Risto Nevalan kanssa.

> Tartu Mikkiin -ohjelman kotisivut

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (327)

Eipä tainnu olla Olavi Virran, Kari Tapion ym. alkukaan kovin häikäisevä. Eikös Kari Tapiokin yrittänyt pinnalle jo parikymppisenä, mutta vasta 10 vuotta myöhemmin eli 30veenä onnistui tekemään läpimurron hitillä "Laula kanssain". Siinä mielessä Amadeuksen alku on todellakin häikäisevä, koska hän jo parikymppisenä lauloi itsensä niin monen sydämeen koskettavilla tulkinnoillaan!

Anonyymi Su 27.9.2009, klo 14.05

Vielä tuosta levystä"matador" ei sitten pätkääkään sopinut Ampulle!! mitä sanasekamelskaa hyvä että henkeä ehtii välillä vetämään!!kyllä Vainionkin pitäis kokemuksesta tietää mikä sopii kenellekin laulettavaksi??

Anonyymi La 26.9.2009, klo 08.42

Harvan uraansa aloittavan artistin siivet ovat kannattaneet, niinkuin Amadeuksella. Aivan mahtavaa menoa, ei voi muuta sanoa. Yhtä lennokasta jatkoa vaan tuolle meidän ihanalle satakielellemme!

Anonyymi Pe 25.9.2009, klo 16.43

Jossain mainittiin nämä vahingoniloiset "pösilöt". Kun nämä "pösilöt" kommentoivat vahingoniloisesti esim. toisen ihmisen sairastumisesta, niin he eivät näköjään edes huomaa, että samalla he kertovat itsestään paitsi ihmisenä niin myös muutenkin. Tuskinpa esim. heidän koulutustasonsa on kovinkaan hääppönen, sydämen sivistyksestä nyt puhumattakaan. Antakaamme heidän pörrätä rauhassa omassa tympeässä ajatusmaailmassaan, he ovat luultavasti niitä "tyyppejä", jotka ivaavat netissä 24/7 millon mitäkin julkkista. Säälittävää touhua!

Anonyymi Pe 25.9.2009, klo 16.10

Ajelin aamulla taas raskaaseen työhöni. Radiosta kuului Ampun Matador, joka kyllä antoi niin paljon potkua tähänkin päivääni. Ei voi kuin kiittää Amadeusta. KIITOS!

Anonyymi Pe 25.9.2009, klo 15.09

Lundbergin aloitus ei häikäise. Mutta odotellaan, josko kaveri ihan oikeasti lentoon nousisi - omilla siivillä.

Anonyymi Pe 25.9.2009, klo 12.25

Asiahan on nyt niin,että Amadeus laulanut itsensä jo niin moniin sydämiin ja niin syvälle,ettei sieltä koskaan pois lähde.
Hän on ainakin minulle ensimmäinen mielenkiinnonkohde kevyen musiikin artisteista,hyviähän heissä on toki muitakin,vaan Amadeus on aivan omassa luokassaan.
Myöntäkääpä se vain itsellenne,että se kateuskin sieltä kurkistelee,nimittäin te jotka Amadeusta negatiivisesti arvostelette.
Minäkään en ole koskaan ymmärtänyt näitä faneja,vaan nyt olen itsekkin jäänyt koukkuun nimeltä Amadeus.
On kivaa myös huomata,että miehetkin pitävät hänestä,tällaiset miehet ovat reiluja ja miehekkäitä,kun uskaltavat sen sanoa.
Juuri äsken radosta tuli tuo "Matador",ihana kappale kiitos Amadeus,sinulla on hyvä musiikkimaku.

Anonyymi Pe 25.9.2009, klo 11.26

Ei ole panettelua ja kateutta jos tosiasioista kirjoitetaan!!heti on "herneet nenässä" jos joku on vähänkin eri mieltä!

Anonyymi Pe 25.9.2009, klo 10.43

Meidän Amadeuksemme älykkäänä ihmisenä varmaan osaa jättää omaan arvoonsa nämä kateellisten panettelut. Onpa kypsää toimintaa nuorukaiselta hoitaa itseään ja siten huolehtia tuosta kallisarvoisesta instrumentistaan. Ja yleisö kyllä myös tukee ja ymmärtää. Kyllä Amadeuksella näillä eväillä on tie avoinna "maailman valloitukseen". Itse olen jo monta kertaa "kauhulla" ajatellut, että kuinka kauanhan hän on täällä Suomessa meidän ilonamme. Mutta onhan se niinkin, että ihmisen kannattaa käyttää lahjaansa. Me saataisiin kuitenkin olla hänestä tosi ylpeitä.

Anonyymi To 24.9.2009, klo 23.05

Kyllä Suomi on täynnä vahingoniloisia laulutaidottomia pösilöitä.

Anonyymi To 24.9.2009, klo 09.56

Kurkkukipuisena olen soittanut pianoa, eikä ole tuottanut suurempia vaikeksia, mutta kurkkukipuisena en laula. Laulajalle ääni on elintärkeä , sitä on hoidettava. Tuntuu pahalta, että selvästi kateelliset tietämättömät heittävät herjaa sairaudesta. Keikkailu on rasittavaa puuhaa,yleisö näkee siitä vain murto-osan, väitän kuitenkin, että solisti ei pääse helpoimmalla.
Hoida sinä Amadeus ääntäsi huolella, se Sinulle annettu lahja, josta pitää huolehtia. Hyvää jatkoa!!! Odotan innolla levyäsi!!!

Anonyymi To 24.9.2009, klo 09.33

Rukoilen Amadeukselle kaikkea parasta, mitä elämä vaan voi tarjota.

Anonyymi Ke 23.9.2009, klo 20.36

Edelliseen viitaten,on se mahtavaa,että on ihmisiä jotka ei sairastu ja arvostelee jopa toisten sairastumista.Amadeukselle pikaista paranemista!!!!Sinua rakastetaan!!!!!!!Älä pahoita mieltäsi noista typeristä kirjoituksista.

Anonyymi Ke 23.9.2009, klo 12.03

Nukkumiseen ja keikkojen väliseen rentoutumiseen silti pitäisi jäädä aikaa! Autossa nukkuminen ei ole hyvää ja rentouttavaa unta, kun joutuu olemaan huonossa asennossa. Toivotaan edelleen Ampulle jaksamista ja terveyttä ja turvallisia keikkamatkoja!

Anonyymi Ke 23.9.2009, klo 10.14

Nyt kun auraviihdettä moititaa liian tiukasta keikkatahdista sellaista se on ollut ennenkin pitää vaan jaksaa! ei pitäis olla ongelmia kun ei tartte itse ajella! parempi niin eipä ole vaaraksi liikenteessä! kaahareita on aivan tarpeeksi onneksi yksi on vähän aikaa pois!

Anonyymi Ke 23.9.2009, klo 08.44

En ole koskaaan aikaisemmin näin hurahtanut kuin nyt Amadeukseen. Huomaan, että meitä on iso joukko. Innolla odotan Sinitaivas konserttia ja levyä. Olet herkkä ja ihanan koskettava laulaja.
Iloitsen lötymisestäsi. Ole vain rohkeasti oma itsesi. Turhaan Sinua verrataan toisiin laulajiin.
Olet ainutkertaisen lahjakas ja ihana AMADEUS. Onnea ja voimia kaikkeen pyöritykseen. Hyvä kun Sinulla on rakas ihminen jakamassa elämääsi. Arvot kohdallaan. Pidä kuitenkin se pakastin päällä !!!! Much love,
uskollinen ystäväsi.

Anonyymi Ti 22.9.2009, klo 19.18

Ihanaa ihmiset, että olette uskaltaneet pukea sanoiksi tämän sairauden nimeltä Amadeuspuutos vai mikä tämä nyt onkaan. Ajatelkaa, meikäkin on kohta keski-iän ylittänyt ja vielä sairastui siihen. No, ehkäpä se vastustuskyky voi olla heikompikin näin vanhalla ihmisellä. Tämä tauti on siitä jännä, että se tuntuu antavan virtaa eikä vievän sitä.

Anonyymi Ti 22.9.2009, klo 15.32

Nauroin niin makeasti,kun on tullut ilmi,että moni muukin kun minä sairastaa tätä Amadeus nimistä puutostautia.
Huomaan jo etten aivan pöpi ole,onhan tauti toisillakin.Joka päivä täytyy saada annos Amadeusta.
Joka päivä pitää käydä koneella katsomassa,olisko joku osannut häntä paremmin kehua kuin minä,ja löytyyhän sieltä kuvaavia sanoja Amadeuksesta.
Päivälläkin pitää työssä pitää oikein tauko,silloin kun Amadeuksen jompi kumpi biisi tulee radiosta,se on nimittäin niin pyhä toimitus,lakkikin pitäis ottaa pois,jos sellainen satuu päässä olemaan.
Mutta siitä tämä tauti on mukava,kun sitä on ilo sairastaa.

Anonyymi Ti 22.9.2009, klo 14.33

Edelliselle kirjoittajalle toteaisin, että totta joka sana. Tuttu on tämä kyseinen "tauti", tiedän tarkalleen sen oireet. Parannuskeinoa ei näy eikä kaivata!

Anonyymi Ti 22.9.2009, klo 14.11

Elämä on mennyt tämänvuotisten Tangomarkkinoitten myötä sellaiseen jamaan, että Amadeusta täytyy saada joka päivä kunnon annos. Katsottua tulee joka päivä kaikki omat nauhoitukset ja kaikki, mitä netistä löytyy -ja moneen kertaan ja lukea ja kirjoittaa tänne. Amadeus -addiktio on kehittynyt jo Amadeus -syndrooman tasolle. Parannuskeinoja tähän tautiin ei ole eikä tule! Tauti vain pahenee ja on elinikäinen ilo. Itse asiassa siitä ei edes haluakaan koskaan parantua enkä toipua piiruakaan. Uskon, että monille on käynyt yhtä ihanasti. Sairastakaamme siis iloisesti Amadeus -kuumetta. Kiitos, Ihana Amadeus!

Anonyymi Ti 22.9.2009, klo 13.47

Sinitaivas konserttihan se taisi ollakkin,menee jo sanatkin sekaisin tästä odotuksesta.

skotti Ti 22.9.2009, klo 10.30

Satumaa-konserttikiertue on muuten marraskuussa, siellä voimme nähdä kaikki starat(Amadeus,Risto,Kaija ym.) livenä konserttiolosuhteissa. Liput Turkuun on jo hommattu!

skotti Ti 22.9.2009, klo 10.17

Täälläkin yksi, joka ihmettelee tuota "aurinkokuninkaan" esiintuloa vasta nyt. Kun kuitenkin hän on niin monet valloittanut jo ensimmäisellä sävelellään, minkä on laulanut. Turvallisia keikkoja ja jaksamisia aurinkokuninkaalle!

Anonyymi Ti 22.9.2009, klo 10.10

Varsin energinen ja eloisa pakkaus tuo Amadeus on ja sopii meille kaikille piristykseksi. Jumalaisen äänen ja valloittavan esiintymisen lisäksi elämänarvot tuntuvat olevan kohdallaan. Myös sairauslomien pitäminen ja palkkavaatimukset osoittavat, että pidät itsestäsi hyvää huolta. Valitaanpa hänet seuraavaksi Suomen positiivisimmaksi ihmiseksi, eikö vain?! Hyväntahtoisuus, iloisuus ja kohteliaisuus kunniaan!

Anonyymi Ti 22.9.2009, klo 08.57

Olen samaa mieltä, että aikaisemmin olisi pitänyt poika jo löytyä. Ehkä häntä on lautatettu omissa piireissä, kun ei ole missään Tenavatähdissä tai vastaavissa tullut esiin. Muistaakseni hän itse sanoi, että soittaminen olisi ollut tärkeämmällä sijalla aikaisemmin ja että laulu olisi paremmin tullut kuvioihin mukaan vasta ihan viime aikoina. Viime keväänä vasta ääni olisi auennut noin hyväksi laulutuntien myötä. En tiedä! Ihmettelemisiin!

Anonyymi Ti 22.9.2009, klo 08.47

Olipa erinomaisen hyvin luonnehdittu tuo "aurinkokuningas". Sellainen Amadeus juuri on, valloittava, hyväntuulinen ja hyvää mieltä tuova. Että mitä - oliko musiikkia ennen Amadeusta? Tai edes aikaa ennen majesteettia? Tuskin muistan aikaa tai ainakin keskityn nyt vain elämästä eli musiikista nauttimiseen. Jaksamista Ampulle!

Anonyymi Ti 22.9.2009, klo 08.42

onhan Amadeus kuulemma esiintynyt isänsä keikoilla,joten olis pitänyt "timangi" löytää aikaisemmin!! jos isä on esiintynyt horttokaaloissa,olis voinut käyttää suhteita hyväksi!! mahdollisuuksia olis varmasti ollut,tehän fanit voitte kysyä Amadeukselta itseltään niin ei tartte netissä kysellä!

Anonyymi Ma 21.9.2009, klo 19.20

Ei tuota "Matadoria" montaa kertaa viitsi kuunnella,tosi huono valinta levy yhtiöltä,hyvä kappale kolahtaa heti,mutta ei tälläiset:( jos vielä katsotaan vuosia taaksepäin moniko on saanut kaikilta tuomareilta kympin? onhan niitä muutama vuosien varrella ollut! Silloin voidaan sanoa että paras voitti tai sitten ei!!!

Anonyymi Ma 21.9.2009, klo 18.43

Minä olen ihmetellyt tässä heinäkuun tangokinkereistä asti yhtä asiaa. Se on se, että missä ihmeessä tätä Amadeus-nimistä ihanaa herraa piiloteltiin kokonaiset kakskymmentä vuotta. En voi tänäpäivänä ymmärtää tätä asiaa.

Anonyymi Ma 21.9.2009, klo 17.57

Tuosta Matadorista vielä. On totta, että se paranee, kun kuuntelee useampia kertoja. Taisin tänäaamuna kuulla neljännen kerran ja kuulosti jo aika kivalta. Ja onhan sekin totta, että Amadeus kyllä varmasti saa vaikka sen puhelinluettelon kuulostamaan upealta laulettuna. Suomestakin tuli monarkia Amadeuksen myötä, on aika ennen ja jälkeen Amadeuksen. Hän on kyllä kuningasten kuningas, oikea aurinkokuningas. Onnea hänen majesteetilleen ja kuningattarelleen!

Anonyymi Ma 21.9.2009, klo 16.07

Uusimmat

Seinäjoen Tangomarkkinat 2012

Uudet säännöt
 

Kilpailun kulku

NETTIÄÄNESTYS
• 2.4.-2.5. nettiäänestys (äänestyksen lopullinen tulos löytyy täältä)

SEMIFINAALI - TURKU
• Semifinaalin karsinta to 17.5.2012, Galax Ravintolamaailma (nettilähetys)
• Semifinaali la 16.6.2012, Tapahtumakeskus Logomo

SEINÄJOEN TANGOMARKKINAT
Tangomarkkinat-festivaali Seinäjoella ke-su 11. - 15.7.2012
• 12.7. Finaalin karsinta
• 14.7. Finaali

 Tarkat tiedot kilpailun kulusta löydät Tangomarkkinoiden sivuilta.

Tangomarkkinat Ylen kanavilla

Semifinaali la 16.6. klo 21-23. Suora lähetys TV1, Radio Suomi, yle.fi/tangomarkkinat

Lavalauantai (Mervi Koponen) la 7.7. Radio Suomi

Tangoteemailta su 8.7. klo 18-21. Suora lähetys Radio Suomi

Tangolähetyksiä Radio Pohjanmaa, Radio Suomi to 12.7.-la 14.7.
- tunnelmia tangokadulta, Puhelinlangat laulaa pe, Tangoyö pe-la välisenä yönä

Finaalin karsinta to 12.7. klo 21-23. Suora lähetys TV1, Radio Suomi, yle.fi/tangomarkkinat

Finaali la 14.7. klo 21-23. Suora lähetys TV1, Radio Suomi, yle.fi/tangomarkkinat

Lisää Tangomarkkinoista

Keskustele Tangomarkkinoista

 

Tangotunnelmia

Tunnelmia Semifinaalin kameraharjoituksista Turussa 10.6.2011

Semifinaalin naistangokilpailijat haastattelussa

Semifinaalin miestangokilpailijat haastattelussa

Satumaa Facebookissa

Muualla Yle.fi:ssä