Vihdoinkin järkevää käyttöä poikaystävälle

 

Tiedätte mikä prosentti on.

Niitä on alkoholissa, mielipidetiedusteluissa, veroissa ja alennusmyynnissä. Prosentit voivat siis olla joko hyviä tai pahoja. Sen vuoksi niitä luontevasti käytetään sekä hienojen että huonojen asioiden mittaamiseen.

Hiljattain tehdyn ahvenanmaalaisperäisen pikku mielipidetutkimusten mukaan monta prosenttia asioista, joista nuorten naisten ystävättäret soittelevat toisilleen, koskevat sitä, että jokin, mitä joku tuttu tai vaikkapa esim. poikaystävä on tehnyt, ottaa päähän. Luontevasti laajentaen se mikä koskee poikaystäviä, koskee myös avo- ja aviomiehiä.

Miehen toimet (tai epätoimet) luovat aggressiota naisessa, ja naisen aggressio vastavuoroisesti luo aggressiota miehessä, joka olisi vain halunnut olla rauhassa ja vaikka koppuloida jotain tietokoneen parissa tai jätkien kaa.

Aggressio - samoin kuin itsekkyys - on voima, jota ilman ihmiskunta tuhoutuisi kuin best laid schemes o’ Mice an’ Men, kuten Robert Burns sanoisi jos vielä elää saisi. (Ei saa, valitettavasti, vaikka etevä runoiluissaan oli hän tiämmä. Mutta jos vielä eläisi niin sikavanha olisi; 217 vuotta ja muutama kk:tta. Uskomaton ikä on se, etenkin runoilijalle, kerta monet runlilijoista elää  t * o * s * i   ruokotonta elämää. Tietäisittepä vain! Kauheaa ajatellakin sitä, että miten voivatkin olla ruokottomia ne. Päivittäin!)

Jos vauvalla ei olisi itsekkyyttä ja aggressiota vaatia pontevasti ruokaa, niin ei todellakaan olisi mielekkäälliseä lyödä vetoa ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta. (En tiedä onko nytkään mielekkäälliseä luoda vetoa ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta, mutta siitä ei puhuta tässä; tulee liian huono mieli heti.)

Kumminkin. Siksi kun aggressiossa piilee paljon energiaa, kannattaa ottaa käyttöön sekä naisen aggressio poikaystävää / miestä kohtaan, että miehen aggressio, joka kumpuaa kaikuna takaisin naisen aggressiosta ja ärtymyksestä. Ja panna ne palvelemaan hyviä tarkoitusperiä.

Vuonna Y matkatessani Niilin suistossa näin pikku kylässä vesipumpun, jossa aisaan sidottu härkä kiersi ympyrää - rätti silmillä, ettei olisi tajunnut kiertävänsä ympyrää - ja liikkeellään se pumppasi vettä peltojen kasteluun.

Edelleen, samoilla reissuilla ihastuin itämaiseen kahviin (jossa käytetään kardemummaa mausteena). Arabialaisessa kahvissa kahvi jauhetaan todella hienoksi. Myös kardemumma on jauhettua, mutta ei niin hienoksi jauhettua.

Kuten tiedämme, parhaan kahvin saa tuoreista pavuista (tai siis kuivatuista ja paahdetuista, mutta ymmärrätte mitä tarkoitan) ...jotka jauhetaan vasta kotona.

Siinäpä mainio käyttö aggressiolle: poikaystäväkäyttöinen mylly!

Netin myllynkivitukusta tilataan jauhinkivet, ja rakennetaan valjaat; poikaystävä valjaisiin, pavut kiville ja voilà - poikaystävä (ehkä side silmillä) kiertämään ympyrää, ja pian tuoreen, vastajauhetun kahvin ihana tuoksu täyttää pirtin kuin vedenpaisumus jossa veden tilalla on on kahvin tuoksua.

Millaista kahvia vieraille saisi olla? Arabialaiskahviin tai espressoon poikaystävä saa myllynkivivaljaissaan juosta kipikapi todella kovaa, ettei kahvin jauhamiseen mene koko ehtoota. Siinäpä tulee hoidetuksi workoutit, iltalenkit ja muut aerobisuudet, ja kahvi jauhiintuu ekologisesti, lenkkimakkara- ja kaljaenergialla!

Ja katsellessa poikaystävän tai miehen rehkimistä naisen sappi talttuu - kuten käy myös miehen sapelle; uupuneesta mylläristä ei ole riitelyvastusta, vaan iltakahvin jauhamisen jälkeen kuuluu tyytyväinen mieshenkilökuorsaus makuukeljasta, ja asunnon nais saa lukea muotiblogea rauhassa kuin Bambi, ottamatta päähän häntä. ("Kuuluukin ehkä olevan niin, että pissikset tietoisesti karnevalisoivat omaa asemaansa, päin vastoin kuin luulisi että eivät tietoisesti karnevalisoisikaan sitä he !")

Koska jokaisessa miehessä asuu pieni tuunaaja, ja jokaisessa naisessa pieni sisustaja (”eikun olisiko sittenkin parempi jos tämä olisi tuolla, tuo tossa, ja tää tuolla... vai ehkä sittenkinkö...”) ...niin ehkä kannattaisikin pelkän kahvimyllyn asemesta luoda poikaystäväkäyttöinen yleiskone, jossa olisi traktorin voimanoton tapaan pyörä, joka pyörisi poikaystävän  rehkimisen avulla, ja jonka voisi kahvimyllynkivien ohella kytkeä pyörittämään pesukonetta, kännyköidenlatausdynamoa, leipäjauhon jauhinkiviä, astianpesukonetta, taikinan vatkaajaa, keskuspölynimuria, jouluvalojen dynamoa - you name it!

Ja jollei muuta jauhettavaa olisi, poikaystävä voisi isoa dynamoa pyörittämällä jauhaa sähköä, ja sähkövastus lämmittäisi lämminvesiboileria, säästäen täten energialaskuissa - kuntoilumenoista puhumattakaan.

Ei salimaksuja! Ei auton bensiinin ostoa sählytreeneihin ajelua varten. Ainoastaan hyvät myllynpyörityskävelykengät kerran vuodessa tai parissa, ja matonkuderättiä vetovaljaiden pehmusteeksi, siinä kaikki!

Ei enää turhia riitoja! Ja hyvää, tuoretta kahvia, tuoreita sämpyläjauhoja, puhdasta, ekologista sähköä jne, joka päivä - omasta myllystä!

Ryhtykää toimeen jo tänään.

Ja kertokaa tuloksista muidenkin innostamiseksenne!

Toivoo:

mk

Kuuntele tästä:

 

kommentit

Vot ku saan miehelleni hyvän kuntoraan ku pistäisiä sen juosta nylkyttämän sähköä pirttiin ja lämpöä ja! Mitäs motkottaa aina siitä, että sahkö miten kallista! Nyt saan sen (miehen) hyötykäyttöön! On ruvennu kuntoilemaankin kuntopyörällä ni siihen vaan joku vipu/dynamo joka tuopi pirttiin sähöt halavalla! VOT!!!! :D

>Supi To, 2012-11-08 17:25

Oivallista logiikan loistetta jälleen. Ja niille, jotka urputtavat jotain epäinhimmillisestä kohtelusta tms. muistutettakoon, että yhden poikaystävä usein lienee myös jollekin toiselle vävy.

>Jusa G Pe, 2012-11-09 16:50

Ainoana vaarana on se, että se mies (tai poika, poikia on tätä nykyä enemmän kuin miehiä) ihastuukin kahvin jauhamiseen ihan liikaa ja jauhaa koko huushollin kahvit kun oikein vit-... Kettuuntuu. Ja sittenhän ne väljähtyy, melko nopeasti vieläpä (kerran ostin mainiota kahvia ihan täältä Suomesta peräti, mutta se väljähtyi pussissa ihan päivässä tai kahdessa niin että piti lotrata maitoa vaikka kuinka siihen)

Myöhempi dynamoidea on kerrassaan mainio tämän huomioiden. Jos on oikein etevä elektroniikassa se nainen (kuten voisi harmillisen harvoin sanoa olevan vielä tänäänkin, eikä millään pahalla kun osaavat monia muita ja hyödyllisiä juttuja) niin saisi vaikka disko-valot välkkymään kondensaattorien avulla, ja jos kondensaattorit virittäisi sopivasti niin voisi kuvitella että grammarin saisi pyörimään samalla (vanhat mallit kun vaatii vaan vetoa, mutta voi olla ettei ees Bee Geesiä löydy niille, ja jatsi sopii aika huonosti diskovaloihin), niin että oikeastaan jos vain laittaisi grammarin niin riittäisi sähköäkin siihen, muttei olisi sitten niitä valoja.

Eli luulisin että disko ei onnistu tällä, mutta kerrostaloasunnossa se ei olisi viisastakaan. Mutta jatsit hoituu, sillä voi vaikka jauhaa sitä kahveakin samalla (jazz ja kahvit on ihan hyvä yhdistelmä, ja takka ja sade, joskin molempia on huono pelkällä myllyllä luoda)

Tulipa sekavaa tekstiä.

>A.M La, 2012-11-10 16:02

Niin tuli.

mk...

>kajomar Su, 2012-11-11 20:59

...Eli Nimimerkki 'ihan saman kokenut, että ensin kirjoitti ja sitten lukiessa itse siitä, että ohhoh "tulipa sekavaa tekstiä", hirmu monesti'! Mutta myöhäistä kuin jo kaikki näki sen blogea lukiessa ja meni jo maine.

(mk)

>kajomar Su, 2012-11-11 21:08

lisää kommentti

ajatusten miljoonalaatikko

Markus Kajo. Blogi. Ajatusten miljoonalaatikko.

Yleisradion toimittaja Markus Kajo avaa ajatusten miljoonalaatikkonsa. Jos kommentoitte, niin armeliaita olkaa! Mitä auttaa että haukkuu hänet? Ei mitään se auta! (Totta. -Olotilan toimitus)

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä