Fiiliksiä perjantailta

Ensimmäinen varsinainen rallipäivä on vihdoinkin saatu päätökseen. Juuri palailin kotiin ja väsyttää aivan perhanasti. Lankamaa, Ruuhimäki, Mökkiperä 1, Vellipohja 2 ja loppuilta Paviljongilla. Päivä oli jokseenkin onnistunut ja ruuhkat vältettiin :)

Sitten pari kommenttia ralliradiosta. Valtakunnallistuminen ei todellakaan onnistunut, valitettavasti. Esim. Lankamaalta Ruuhimäelle mennessäni olisin halunnut kuulla tiedotteita ruuhkasta tai Laukaan pätkän tilanteesta niin kuulinkin tarinaa kalastusreissulta Inarista sekä faktaa Suomen energiapolitiikasta. Olin jo soittamassa studioon, että mikäs se oikea kanava olikaan, mutta sitten tajusin, että radiosta tuleekin Radio Suomen juttuja. EK:n varrella väki oli asiasta hyvinkin vihoissaan ja osa alkoi lopulta heittämään vitsiä merisäästä, jota "ralliradiosta" pursusi aivan riittämiin. Juontajat/selostajat yrittivät parhaansa, mutta se ei paljoa pelastanut, kun toteutus floppasi. Illan konsertti oli kuitenkin hyvin toteutettu ja onnistunut, siitä pointsit (jäi vaan ihmetyttämään, miksei Anna reagoinut "we want more" huutoihin mitenkään).

Aamulla herättävä viiden maissa ja sitten kohti Vaheria. Kerkiää tässä muutaman tunnin vetämään unta palloon ;)

- Cylon

Palaute on selvää

Kommenttisi ralliradiosta vahvistavat todella selvän viestin yleisöltä: tästä valtakunnallistamistoteutuksesta ei paljon perusteta.

Mitä halavatun pelleilyä tää nyt oikein on??????? Pe, 2006-08-18 11:14 mikefun Ralliradion keskustelupalsta | YLE HERÄTYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miten voitte mokata tän homman näin täydellisen totaalisesti......???????

***

ADRESSI!!!!! Nimiä/nimimerkkejä tähän alle et saadaan ralliradio takas eikä mitään taimenenmätiä.....YLE nyt toimintaa! Pe, 2006-08-18 11:21 mikefun Ralliradion keskustelupalsta

***

Olisiko jo aika Pe, 2006-08-18 12:24 numppa Ralliradion keskustelupalsta | Joko teistä joku pian vastaisi sieltä toimituksesta mikä tässä mättää???

Vastauksia palauttteeseen: marikapaaso Ralliradion tiimistä vastasi täällä ketjussa ja sannapee ralliradion blogissa

Toivotaan, että ensi vuonna löytyy rallikansaa paremmin palveleva ratkaisu.

*TUIJA*
http://blogit.yle.fi/tuijataallahei