Palaute oli harvinaisen selvää

Perjantain aikana yhteisössä käytiin kiivasta keskustelua ralliradion tämänvuotisesta toteutuksesta ks. ketjut » Mitä halavatun pelleilyä tää nyt oikein on???????, » ADRESSI!!!!! Nimiä/nimimerkkejä tähän alle et saadaan ralliradio takas eikä mitään taimenenmätiä.....YLE nyt toimintaa! ja » Olisiko jo aika. Vastauksia palautteeseen: marikapaaso: » Kiitos palautteesta ja sannapee » Huh-huh!.

Myös ralliradioveteraani Cylon antoi blogissa toteutukselle peukut alaspäin. Palaute on siis harvinaisen selvää, kiitos siitä.

Mitä muuta kuuluu?

Rallireportteri Tuomas Heikkilä on aloitellut videoblogia rallitunnelmista, siitä olisi mukava kuulla kommenttejanne,ja näkemyksiänne, mihin kaikkeen tuollainen voisi nettiyleisön palvelussa tulevaisuudessa taipua. Flash -liitännäisen saa verkosta ilmaiseksi, jos sellaista ei vielä omalla koneella ole, niin pitäisi hyvin näkyä.

Rekisteröimättömille vieraille tiedoksi, että hankkimalla tunnukset tänne ralliyhteisöön pääsette osallistumaan keskusteluun, arvioimaan ja kommentoimaan kuvia sekä mm. käyttämään ralliradion chatia.

Hyvää rallilauantaita itse kullekin!