YLE Teema

 

Perjantain Kino

Kohti uutta (12)

Julkaistu tiistaina 13.08.2013 0 kommenttia 65 suositusta

perjantai 28.2. klo 21.00

Sam Mendesin ohjaamassa draamakomediassa Kohti uutta (Away We Go, 2009) nuori pariskunta lähtee tien päälle etsimään täydellistä asuinpaikkaa tulevan lapsensa kasvattamiseen. Pääosissa ovat John Krasinski ja Maya Rudolph.

Burt (John Krasinski) ja Verona (Maya Rudolph) ovat kolmekymppinen pariskunta, joka odottaa esikoislastaan. Pariskunta hätääntyy tulevasta, ja etenkin siitä, miten he voivat tarjota lapselleen parhaat mahdolliset lähtökohdat elämälle. Veronan vanhemmat ovat vuosia sitten kuolleet. Burtin äiti ja isä asuvat lähellä, mutta ilmoittavat sattumalta vauvauutisten yhteydessä muuttavansa toiseen maahan. Nuoripari ei viihdy kotikaupungissaan, josta nyt on viimeinenkin tukiverkko katoamassa. He päättävät etsiä täydellisen ympäristön, jossa voivat lapsensa kasvattaa. Burt ja Verona kiertävät Yhdysvaltoja ja Kanadaa sukulaisten ja ystäväperheiden luona. He tapaavat hyvin erityylisiä ihmisiä, joista kukaan ei vakuuta pariskuntaa onnellisuudellaan.

Lisätietoa ohjelmasta

Kohti uutta (Away We Go), Yhdysvallat 2009. O: Sam Mendes N: John Krasinski, Maya Rudolph

Suosittele65 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

5.10. Teemalauantai: Tähtikokkeja

Teemailta on omistettu huippukokeille ja maailman parhaille ravintoloille. Katalonialaisen elBullin ja kööpenhaminalaisen Noman lisäksi illan aikana käydään newyorkilaisessa Giginossa, joka on rikoselokuvan Dinner Rush tapahtumapaikka.

Bergmanin videot

Uudessa kuusiosaisessa tv-sarjassa kuuluisat elokuvantekijät eri puolilta maailmaa perehtyvät Ingmar Bergmanin 1711 vhs-kasetin kokoelmaan, puhuvat suhteestaan Bergmaniin sekä pohtivat elokuvien tekemisen ja elämän peruskysymyksiä.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook