A-studio: Nokia – takana loistava tulevaisuus?

Julkaistu tiistaina 15.02.2011 1 155

Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop ja Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer. Kuva: Daniel Deme / EPA

TV1 keskiviikkona 16.2. klo 21.05

Nokia löi hynttyyt yhteen Microsoftin kanssa, mutta pelastajapuhelinta odotetaan edelleen.

Pörssikurssi on laskenut ennätys alas ja monilla paikkakunnilla työntekijät pelkäävät potkuja. Mihin hyytyi Nokian vauhti ja voiko uusi vaihde vielä löytyä?

Toimittaja Kai Byman haastattelee Nokian entistä toimitusjohtajaa Kalle Isokalliota.

 

Wikileaks - who cares?

Kansalaisilla on harvinainen mahdollisuus kurkistaa politiikanteon kulissien taakse nyt kun media luukuttaa Wikileaks-vuotoja.

Mikä on Wikileaks-sivuston tulevaisuus ja merkitys? Entä kiinnostavatko tiedot todellisuudessa tavallisia suomalaisia?

 

Maata idästä

Ministerin matkassa Venäjällä - miten käy maakauppojen? Toimittajamme Pasi Peiponen seurasi ulkoministeri Alexander Stubbia rajan taakse. Saako ministeri maat palautettua vai ovatko suomalaistontit vaarassa?

 

Liikahtaako Satakunta?

A-studion ja TV-uutisten vaalipiirikiertue vie Satakuntaan. Puolueiden kannatukset ovat Satakunnassa pitkään olleet kuin kiveenhakattuja. Onnistuuko Perussuomalaiset silti ottamaan osansa? Toimittaja Kirsi Skön raportoi.

 

Suosittele155 Suosittelee
Asiasanat:

Kommentit

keskiviikkona 16.02.2011

Tässäpä vähän Ollilalle selitettävää:

Todella vaikuttaa erikoiselta, että strateginen muutos on näin hätäisesti suunniteltu. McDowellin mukaan hallitus vasta viime viikolla päätti suunnasta kun sille vain yhtä mallia ehdotettiin. Jostakin syystä on jäänyt suunnittelematta viestintästategia, tuotestrategia ja päätösten vaikutukset kassavirtaan. Kaikki esitetyt asiat ovat olleet hyvin ylimalkaisia tai vastaus on "en tiedä". EI tällä tasolla oleva yhtiö saisi näin merkittävää asiaa näin huonosti käynnistää. Asia on mättänyt yhtiön johtoryhmässä, niin että päätösten teko on jäänyt kovin myöhäiseksi ja asioiden valmistelu kehnoksi. EI näin voida johtaa isoa merkittävää kansainvälistä pörssiyritystä. Johto ja TJ ovat nyt mokanneet pahemman kerran. Onkohan hallitus laitettu tässä tilanteessa päätöstä viime hetkellä esitettäessä seinää vasten ja ilman vaihtoehtoja. Strategian esittelypäivähän oli kuitenkin jo hyvissä ajoin ilmoitettu. EI tiedä hyvää jatkon kannalta. ELopin viestintä on ollut hyvin omaehtoista, melkoisia sammakoita sisältävää ja selvästi koordinoimatonta. Johtajat ovat joutuneet korjailemaan hänen kommenttejaan jälkikäteen. Tuhoa ne Elopin lausunnot ovat jo ehtineet kuitenkin aikaansaada. Odottaisin hallitukselta johtopäätöksiä asian tilan osalta.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä