Juttuarkisto » YLE


Yle päivitti television HD-jakelulinjaukset

Yle nopeuttaa teräväpiirtoon siirtymistä. Yhtiö pyrkii saamaan kaikki neljä televisiokanavaansa jakeluun teräväpiirtona viimeistään vuoden 2014 alkupuolella. Yle haluaa näin edistää HD-tekniikan käyttöönottoa Suomessa.

"Television kehitys vie kohti laadukkaampaa ja elämyksellisempää kuvaa. Suomalainen yleisö odottaa, että se pääsee nauttimaan tästä kehityksestä", arvioi julkaisujohtaja Ismo Silvo.

 

Yle on arvostetuin mediabrändi Suomessa

Sadan arvostetuimman brändin joukossa on kolme Yle-brändiä: Yle, Yle TV1 ja Yle Teema.

Markkinointi&Mainonta ja Taloustutkimus ovat selvittäneet jälleen, mitä suomalaiset arvostavat. Sadan arvostetuimman brändin joukossa on kolme Yle-brändiä: Yle, Yle TV1 ja Yle Teema.

Nuorille. Nyt!

Yle haastaa suomalaiset toimimaan nuorten tulevaisuuden puolesta.

Ylen Nuorille. Nyt! -toimintakampanja aktivoi ja yhdistää suomalaiset nuorten puolesta syrjäytymistä vastaan.

Kymmenen viikkoa kestävä kampanja käynnistyy elokuun lopussa. Sen myötä nuorille avataan yhden yhteydenoton periaatteella toimiva valtakunnallinen ohjaus- ja neuvontapalvelu Suunta.

Suomalaiset tyytyväisiä Ylen tarjontaan

Ylen yleisösuhde on vahva. Suomalaisista 98 prosenttia on tyytyväisiä Ylen tarjontaan.

Yle koetaan suomalaiselle yhteiskunnalle tärkeäksi. Uutis-, ajankohtais-, ja asiatarjontaa pidetään erittäin luotettavana. Tyytyväisyys Ylen sisältöihin nousi edellisestä vuodesta seuraavilla sisältöalueilla: uutis- ja ajankohtaisohjelmat 86 prosenttia (2011: 80), lastenohjelmat 84 prosenttia (2011: 61) ja draama 72 prosenttia (2011: 59).

 

Koura palkitsi vuoden 2012 parhaita ohjelmia

Huonovointisen työyhteisön TYKY-päivä kauniissa kartanomaisemassa kiihtyy iltaa kohti tv-elokuvassa Lumihiutalemuodostelma.

Henkilöstön kehittämismenetelmille irvaileva Tapio Piiraisen tv-elokuva Lumihiutalemuodostelma voitti vuoden parhaan draaman palkinnon, kun Koulutusrahasto KOURA jakoi perinteiset palkintonsa vuoden 2012 parhaille televisio-, radio- ja verkkosisällöille.

Ylen visuaalinen ilme ja kanavailmeet uudistuvat

Yle uudistuu palvellakseen paremmin kaikkia suomalaisia kaikissa välineissä. Yle ottaa 5.3. käyttöön uuden ilmeen, johon kuuluvat uusi värimaailma, logo ja kanavailmeet.

Tavoitteena on helpottaa Ylen ohjelmien ja nettisisältöjen löytymistä sekä erottumista nykypäivän laajasta mediatarjonnasta.

 

A-talk: YLE-farssi

Mistä rahaa julkiselle palvelulle?

TV1 torstaina 18.3. klo 21.05

Paljon porua herättänyt YLE-maksu lyötiin jäihin viime metreillä.

Viestintäministeri Suvi Lindén oli ehtinyt puolustella YLEn rahoitusuudistusta jo vuoden, kun hän yllättäen viime viikolla käänsi kelkkansa täysin ja halusi tuupata koko uudistuksen seuraavan hallituksen syliin.

Selaa juttuja asiasanojen mukaanMuualla Yle.fi:ssä