Juttuarkisto » YLE Areena


Ylen tv-kanavat suorana Areenassa

Ylen tv-kanavia voi nyt katsella entistä helpommin ja monipuolisemmin. Kaikki Ylen tv-kanavat, Yle TV1, Yle TV2, Yle Teema ja Yle Fem ovat nähtävissä suorana Yle Areena -verkkopalvelussa.

Lisää saamenkielisiä uutisia Ylen tv-kanaville ja Yle Areenaan

Yle parantaa merkittävästi saamenkielistä uutispalveluaan. Ensi syksynä Yle aloittaa uuden, kokonaan oman saamenkielisen toimituksen tekemän uutislähetyksen Yle TV1:n iltapäivässä. Yle Ođđasat -lähetys sijoitetaan Ylen pääuutiskanavalle Yle TV1:lle. Lähetysaika on iltapäivällä klo 15.10.

Yle TV1 edelleen Suomen katsotuin kanava

Hakekaa kätilö! on TV1:llä 22.2.2013 alkava sarja, joka kertoo humoristisesti 1950-luvun Lontoon East Endin vähävaraisten asukkaiden ankarasta elämästä kätilön silmin.

Yle TV1 on Suomen katsotuin televisiokanava. TV1 keräsi viime vuonna 24,8 prosenttia television katseluun käytetystä ajasta.

YLE Areena uudistuu

YLE Areenan beta-versio on avattu käyttäjille. Uusi Areena on entistä käyttäjäystävällisempi ja ohjelmien luokittelu selkeämpää.

Taloustutkimus Oy:n tekemän tutkimuksen mukaan Areena on Suomen suosituin verkkomediabrändi. Yle haluaa kehittää palvelua edelleen. Areena lupaa käyttäjilleen olla Suomen helppokäyttöisin, sisällöltään runsain ja monipuolisin sekä kuvalaadultaan paras.

Selaa juttuja asiasanojen mukaanMuualla Yle.fi:ssä