A-studio: Talk – Minne menet, Venäjä?

Julkaistu keskiviikkona 12.03.2014 1 4

Krimillä kansa äänestää sunnuntaina 16.3. liittymisestä Venäjään. Kuva: Viktor Drachev / AFP / Lehtikuva

TV1 torstaina 13.3.2014 klo 21.05 - 22.00, uusinta perjantaina 14.3. klo 11.35

Yle Areenassa 30 päivää

Venäjän turvallisuusuhka huolestuttaa suomalaisia: Venäjän ja Ukrainan konflikti jatkuu. Venäjä puhuu lähialueilla asuvien venäläisten puolustamisesta. Norjan puolustusministeri toivoo Suomen liittyvään Natoon.

Pääministeri Jyrki Katainen totesi keskiviikkona eduskunnassa, että vaikka EU:n ja Venäjän välit ovat huolestuttavalla tolalla, isoin uhka on taloussuhteiden heikkeneminen.

Krimillä kansa äänestää sunnuntaina 16.3.2014 liittymisestä Venäjään. Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön puheenjohtaja totesi kansanäänestyksen laittomaksi. Mitä vaaleista seuraa? Mikä on Putinin ja Venäjän intressi Suomessa?

A-studio: Talkissa aiheesta keskustelevat professori Pami Aalto, dosentti Arto Luukkanen, ex-kehitysministeri Heidi Hautala sekä Neuvostoliiton APN:ssa ja Venäjän Ria Novostissa pitkän uran tehnyt toimittaja Leonid Laakso.

Keskustelun vetää toimittaja Jan Andersson.

 

Muualla verkossa

Yle Uutiset: Ukraina-teemasivut

 

Suosittele4 Suosittelee

Kommentit

torstaina 13.03.2014

Venäläiset pitävät Ukrainan nykyistä hallintoa fasisteina. Suomalaisessa mediassa Ukrainan nykyjohdon tarkastelu on erittäin vähäistä. Maidanilla paljon huomiota saanut 'Kolmas sektori' todella vaikuttaa fasistiselta järjestöltä. Mikä on Kolmannen sektorin rooli nyt? Millainen on Ukrainan nykyjohto? Ovatko he fasisteja?

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä