Euro 2012 – kentällä jalkapallon mestarit

Julkaistu maanantaina 04.06.2012 1 127

Jalkapallokisoja selostavat Antti Ennekari (vas.), Niki Juusela ja Matti Härkönen.

TV1 ja TV2 maanantaista perjantaihin 8.6. - 1.7.

Yle Areenassa 30 päivää

Yle Urheilu: Euro 2012

Neljän vuoden välein järjestettävä EM-lopputurnaus on Euroopan merkittävin jalkapallokilpailu. Mukaan kelpuutetaan 16 maata. Kisat pelataan 8.6. - 1.7.

Tällä kertaa karsinnassa oli jaossa 14 loppukarsintapaikkaa, sillä isäntämaat Puola ja Ukraina pääsivät mukaan automaattisesti.

Puolassa kisakaupungit ovat Varsova, Poznan, Wroclaw ja Gdansk. Ukrainassa pelataan Kiovassa, Donetskissa, Lvivissä ja Harkovassa.

Avajaiset ja avausottelu Puola-Kreikka nähdään TV1:llä 8.6. klo 18.20 - 20.00, jonka jälkeen lähetys siirtyy TV2:lle. Lähetyksen juontaa Niki Juusela.

A-lohkon ottelu Venäjä-Tsekki nähdän TV1:llä klo 21.30 - 23.50. Ottelu pelataan Wroclawissa ja sen selostaa Antti Ennekari.

Kooste päivän otteluista esitetään klo 23.50 - 00.15.

 

Urheilun superkesä muuttaa ohjelmistoja

Ylellä kuluva kesä on urheilun superkesä. TV2 on tv-urheilun pääkanava, mutta tarjontaa riittää myös TV1:lle. Ykkösen ohjelmistoon urheilu aiheuttaakin jonkin verran muutoksia.

Kesän aikana TV1 esittää EM-jalkapallon lisäksi muun muassa yleisurheilun EM-kisoja, Lontoon kesäolympialaisia ja raviurheilua.

”Urheilua on sijoitettu TV1:n ohjelmistoon, sillä tällaisena urheilukesänä yhden kanavan eli TV2:n ohjelma-aika ei riitä. Kaikki sarjat eivät voi väistyä urheilun tieltä ja lastenohjelmien esitysajat on rauhoitettu", kertoo ohjelmapäällikkö Airi Vilhunen.

”Urheilulle vaihtoehtoista katseltavaa löytyy esimerkiksi Teemalta. Arkisin kuudelta esitetään saksalaista rikossarjaa Lea Sommer ja perjantaisin iltayhdeksältä lähetetään elokuvia", Vilhunen mainitsee.

 

Muualla netissä:

Yle Urheilu: Euro 2012

YLE TV2

Yle Teema

 

Suosittele127 Suosittelee
Asiasanat:

Kommentit

lauantaina 16.06.2012

Hei! Onkos se tuo Ennekari joka ihan joka lähtöön nuolee Ronaldon hikisukkia? Jessus! Mitään niin huonoa pelaamista kuin Ronaldolta on saanut viime VUOSIEN saatossa "katsella" (ei missään nimessä nauttia)on ollut hermoja kiristävää, huvittavaa ja säälittävää.

Joten.Tervetuloa nykypäivään juntti! Ronaldon "ihanuus" nähtiin ja se meni jo.Keksi uusia juttuja herranjestas sentään! kun sinä selostat, otan äänet pois.

Revi vaikka historian kirjoista kamaa, mutta jätä se hemmetin Ronaldo sinne hikkisukkavuorelleen muistelemaan ns kulta-aikojaan. uusia huomattavan parempiakin pelaajia on jo euro '12 peleissäkin nähty. ei ketään kiinnosta se mihin joku itkupilli ei ole kyennyt enää vuosiin!

Juontosi on = Blaaaaaaaaaaaaaah!

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä