Kahden kerroksen väkeä – uusia jaksoja

Julkaistu keskiviikkona 19.12.2012 5 87

Lady Agnes Hollandin (Keeley Hawes) yksinäisyyttä lievittää amerikkalainen tuttavuus Casper Landry (Michael Landes).

TV1 perjantaisin 18.4. - 23.5.2014 klo 19.00 - 20.00 (pe 18.4. klo 18.15)

Yle Areenassa 7 päivää

Suosikkisarjan Kahden kerroksen väkeä (12) (Upstairs, Downstairs) toinen tuotantokausi seuraa tutun Eaton Placen arvotalon elämää kuuden jakson verran.

Uudet asukkaat ovat vakiinnuttaneet asemansa Lontoon seuraelämässä ja diplomaattipiireissä. Perhekin on kasvanut ja saa vielä täydennystä.

 

Onko pakko sotia?

Eletään syksyä 1938, tyyntä ennen myrskyä, ja kansakunta valmistautuu pahimman varalle.

Valtaapitävien käytävillä kuohuu. Aivan kaikki eivät ole vakuuttuneita siitä, että sota olisi ainut, vääjäämätön vaihtoehto.

Eikö ihmishenkiä kannattaisi suojella pyrkimällä säilyttämään rauha Saksan kanssa keinolla millä hyvänsä? Sir Hallam Holland (Ed Stoppard, kuvassa) on yksi heistä ja joutuu siksi vaikeuksiin mielipiteidensä kanssa.

 

Ladyn uusi tuttava

Työ nielaisee leijonanosan Sir Hallamin ajasta ja Lady Agnes (Keeley Hawes) kärsii yksinäisyydestä.

Lady Agnes haluaa laajentaa elinpiiriään, mihin tarjoaa oivan tilaisuuden uusi tuttavuus, rikas amerikkalainen Casper Landry (Michael Landes).

Palveluskunnan rivitkin kaipaavat täydennystä, sillä Rosen poissaolo on jättänyt suuren aukon. Kuinka uudet palvelijat vaikuttavat nuoren perheen arkeen suuressa talossa?

Rooleissa ovat: Rouva Thackeray (Anne Reid.), Rose Buck (Jean Marsh), Sir Hallam Holland (Ed Stoppard), Lady Agnes Holland (Keeley Hawes), Casper Landry (Michael Landes), Amanjit (Art Malik), Blanche Mottershead (Alex Kingston), Pritchard (Adrian Scarborough), Johnny Proude (Nico Mirallegro), Kentin herttua (Blake Ritson), Lady Persie Towyn (Claire Foy), Harry Spargo (Neil Jackson), Beryl Ballard (Laura Haddock) ja Eunice (Ami Metcalf).

Käsikirjoitus: Heidi Thomas. Ohjaus: Mark Jobst, Brendan Maher, Anthony Byrne. Tuotanto: BBC, Britannia 2012.

 

Muualla netissä:

Upstairs Downstairs (BBC1:n kanavasivut)

Kahden kerroksen väkeä (TV1 ensimmäinen tuotankokausi)

 

Sarjan toinen tuotantokausi seuraa tutun Eaton Placen arvotalon elämää kuuden jakson verran.

 

Suosittele87 Suosittelee

Kommentit

torstaina 10.01.2013

Ihanaa, lisää epookkia. Hyvä tv1!

keskiviikkona 06.02.2013

Erittäin mielenkiintoista ajankuvaa. Nämä historian näytellyt "dokumentit" ovat kivoja ajankuvauksia niin ihmisten ajatusten, vaatetuksen kuin koneiden esittelyn ja toiminnan esittämistä. Käsiteykset ihmisten rooleista yhteiskunnassa muuttuvat pikku hiljaa ja varmasti aina vapaampaan suuntaan. Luokkajako ei kuitenkaan katoa.

torstaina 21.02.2013

Tosi mielenkiintoinen ja viihdyttävä sarja, tykkäsin paljon! Saadanko tähän jatkoa?

keskiviikkona 30.04.2014

Sir Hallam Holland on juurikin päinvastaista mieltä, hänen mielestään Hitlerille ei pitäisi antaa myönnytyksiä. Kuka näitä esittelyjä tekee? Jos ei vaivaudu katsomaan, ni luulis että kun kopioi jonkun englannin kielisen arvostelun, ni ei menis ihan puurot ja vellit sekasin?

tiistaina 20.05.2014

Tämä sarja on erinomaista epookkia, mutta harvinainen siksi, että tavanomaisiin juonenkäänteisiin on saatu mahtumaaan oikeita poliittisen historian faktoja. Ihmeellistä, ettei uusia tuotantokausia ole tulossa.Aihetta olisi, sillä sota muutti merkittävästi brittiläistä sääty-yhteiskuntaa. Piti siis katsoa uudelleen jo kerran nähdyt jaksot. Toimi edelleen.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä