Kyläsairaala – kaikki kaudet

Julkaistu perjantaina 21.03.2014 8 13

Tohtori Gordon Ormerod (Robert Daws) ja sairaanhoitaja Catherine Deane (Amelia Curtis) auttavat Elsinbyn kyläsairaalassa.

TV1 maanantaista perjantaihin alkaen 26.3. - 25.7.2014 klo 17.08 - 18.00, uusinta arkiaamuisin klo 10.00

Torstain 10.4. jakso siirtyy päivällä eduskunnan välikysymyksen vuoksi.

Yle Areenassa 30 päivää

Vanha tuttu sairaala, St Aidan's Royal Free Hospital, Elsinbyn merenrantakaupungissa kutsuu taas lämminhenkiseen joukkoonsa.

Sympaattinen sarja Kyläsairaala (7) (The Royal) uusitaan nyt kokonaan. Sarjasta on tehty kaikkiaan kahdeksan tuotantokautta ja 87 osaa. Sarja sijoittuu 1960-luvun Englantiin.

 

Tutttuja hahmoja Sydämen asialla -sarjasta

Vanhojen ja uusien Sydämen asialla -sarjan ystävien kannattaa olla erityisen tarkkana, sillä Elsinby sijaitsee lähellä Aidensfieldia. Tuttuja roolihahmoja Heartbeat-sarjasta vilahtelee jo heti ensimmäisessä jaksossa.

Rooleissa: Wendy Craig, Robert Daws, Amy Robbins, Zoie Kennedy, Ian Carmichael, Linda Armstrong, Michael Starke, Amelia Curtis, Robert Cavanagh, Kari Corbett, Natalie Andersson, Michelle Hardwick, Scott Taylor, Andy Wear.

Tuotanto: ITV Studios, Britannia 2003 - 2009.

 

 

Vastavalmistunut lääkäri David Cheriton (Julian Overden) kysyy Gina Wardilta (Tricia Penrose) tietä Aidensfieldistä Elsinbyn kyläsairaalaan.

 

Suosittele13 Suosittelee

Kommentit

torstaina 27.03.2014

Voi ei, taas...

torstaina 27.03.2014

Hauskaa tosiaan, että tässä sarjassa vilahtelee tuttuja Sydämen asialla -sarjasta. Ei ole aimmin tullut tätä katsottuakaan.

perjantaina 28.03.2014

Kiitos tästä!Oli mukava yllätys löytää tämä sarja ohjelmatiedoista,kun viimeiset jaksot jäivät aikoinaan kokonaan näkemättä ja nyt ne on siis mahdollista nähdä.Hienoa!

lauantaina 29.03.2014

Kiva nähdä tästä nyt alkupää kun aikaisemmin olen nähnyt vain loppupuolen, toisin sanoen tuotantokaudet 5-8. Hauskinta oli kun mukana vilahteli Sydämen asialla -sarjan henkilöitä Alfred-koiraa myöten! Mielestäni kaikki sarjojen uusinnat pitäisi näyttää alusta alkaen eikä jostain keskeltä, on paljon helpompi ymmärtää jutun juoni tällä tavoin.

sunnuntaina 30.03.2014

Todella hienoa,että Kyläsairaala on Ylen ohjelmistossa sekä nähtävillä myös Yle Areenassa. Katsoin viikonloppuna 3 jaksoa ja odotan innolla seuraavia. Toivottavasti Yle näyttää kaikkien tuotantokausien jaksot. Pidän erittäin paljon todentuntuisista brittisarjoista, loistavista näyttelijöistä, huumorista ja brittienglannista erilaisine murteineen. Kiitos :)

maanantaina 31.03.2014

Ihan eri maata kuin esim. Emmerdale. Hienoa Yle, kun näytätte uudelleen.

tiistaina 01.04.2014

Kiva, että uusitte sarjan ihan alusta alkaen. Todella hyvä sarja, leppoista katsottavaa eikä todellakaan mitään saippuaa. Kiitos YLE!

lauantaina 12.04.2014

Mistähän löytäisi jaksojen musiikki tiedot? Osaako kukaan sanoa? Haluaisin Yksi niitä päiviä- jakson musiikkeja ylös...:) Help me!
-Marie

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä