Uutisvuoto – jatkuu

Julkaistu torstaina 23.06.2011 8 154

Ylituomari Baba Lybeck (keskellä) jakaa pisteet, Stan Saanila ja Jari Tervo luotsaavat joukkueitaan.

TV1 lauantaisin alkaen 1.9.2011 klo 21.30 - 22.00

Yle Areenassa 7 päivää

Uutisvuoto, tuo lopunajan tietokilpailu, palaa jälleen ruutuun lauantaina 1. syyskuuta.

Ylituomarina toimii tuttuun tapaan Baba Lybeck ja kapteeneina jatkavat Jari Tervo ja Stan Saanila. Syksyn aikana Yle esittää yhteensä 18 Uutisvuotoa, joista viimeinen (29.12.) on kooste hauskimmista poisleikatuista pätkistä. 

 

Muualla verkossa

Uutisvuoto

 

Suosittele154 Suosittelee
Asiasanat:

Kommentit

perjantaina 24.06.2011

hyvä hyvä ja toivottavasti vihdoin saadaan jotain uutta ilmettä toteututkseen ja iänikuiset lavasteet vaihtoon.

maanantaina 18.07.2011

Hyvä tietää näin etukäteen, että voi hyvässä rauhassa valkata joltakin muulta kanavalta jotain katsottavaa ohjelmaa ja jos ei tule niin tv:kiinni ja nukkumaan :D Uutisvuoto on kakikkensa antanut, jäljellä enää myötähäpeä.

keskiviikkona 17.08.2011

no hyvä onkin aika jo saada jotain kunnon kotimaista ruutuun

lauantaina 03.09.2011

Saa taas vaihtaa aivot "puolivapaalle" (ei tarvitse olla täysin hereillä).

maanantaina 17.10.2011

Uutisvuoto oli hyvä ohjelma. Se oli rentouttava katsaus viikon otsikoihin ja arjen kummastuksiin. Leikkimielinen visailu ja vihjeiden pohdinta toi ajankohtaisia yhteiskunnallisia asioita uusista näkökulmista kansan olohuoneisiin.

Nykyään Uutisvuodossa vallitsee lapsellinen huuto- ja kiusaamiskulttuuri, joka tuo mieleen alakoulun tarkkailuluokan. Ennalta kirjoitetut vitsit ovat häpeällisen tökeröjä ja vailla luovaa ajattelua. Muutoinkin nokkela pohdinta on jäänyt päättömän huutelun ja hirnumisen varjoon. Turkulaisiin, poliitikkoihin sekä muihin vähäosaisiin kohdistuva pilkka ei ole enää leikkimielistä, vaan pistävää ja keksimällä keksittyä, mikä tekee siitä kiusaamista.

Ohjelma on antanut pois älyllisen substanssinsa Jari Tervoa lukuun ottamatta, ja on nyt ontumassa ruotsinkielisten juomalaulujen tahdissa kohti vääjäämätöntä loppuaan. Toki muutos voi olla tietoinenkin: ehkä tuotantoryhmä on halunnut vaihtaa kohdeyleisön niihin onnellisiin, joiden henkinen kasvu ei ole vielä alkanut.

lauantaina 03.12.2011

Uutisvuoto on järkyttävän ei-naurattavaa, surkeasti käsikirjoitettua, kaiken antanutta, tyhjiin puhallettua tylsyyttä. Myötähäpeä on oikea sana. Klisheistä, paikallaan junnaavaa. Vaan eipä ole ainoa yhtä järkyttävän huono ohjelma. Onhan Moska. Se vaan loppuu.

maanantaina 20.02.2012

Uutisvuodon juontajalle Baba Lybeckille kiitos ryhdikkäästi juonetusta ohjelmasta. Pidät hyvin "pojat"
kurissa ja huumorintajusi on mahtavaa!
19.2. sinulla oli jälleen tosikaunis vaate ylläsi. Voisitko kertoa mistä sellaisen voi ostaa? Tämä on tietenkin sivuasia katsoa juontajien vaatteita, mutta mielestäni asuja voi arvostella.

keskiviikkona 09.05.2012

Baba Lybeck on hauska juontaja mutta Uutisvuoto ohjelma ei enää ole hauska. Saanilaa katsoessa ja kuunnellessa tuntee pelkästään myötähäpeää. Jari Tervo pitää ohjelmaa jotenkuten pystyssä.
Onneksi kakkoselta tulee samaan aikaan saksalaisdekkari.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä