yle.fi

Abba voittaa

 AP Graphics Bank / YLE
Huhtikuussa vuonna 1974 ruotsalaisyhtye Abba voitti Euroviisut Brightonissa. Suomen edustaja Carita Holmström esitti kappaleen Älä mene pois ja sijoittui kolmanneksitoista. Muistatko Waterloon? Mikä on kaikkien aikojen paras Abban kappale?

christian shoe (ei varmistettu) 29.7.2010 08:57

These Christian Louboutin Sale are duplicates but have all the style and prestige. There are lots of girls who desire Christian Louboutin Pumps . But the financial statement always gets in the way. Showrooms with wholesale Christian Louboutin Boots offers aren't difficult to find out. And there are the top quality Christian Louboutin Sandals .

The Coach Wallets is a popular choice on these shopping trips. Made out of canvas and genuine leather, Coach Ergo come in different Coach Hamptons colors and designs. A pretty and popular Coach Legacy is the Berry Leather French Purse.

You might also wish to look at a VHS to THE DREW CAREY SHOW conversion support. This THE DREW CAREY SHOW DVD takes a lot on the hassle off your back. There will be no ought to purchase THE DREW CAREY SHOW DVD COLLECTION any equipment or software.

abba! (ei varmistettu) 1.8.2009 13:00

se on niin paras kappale. ja siinä mamma mia elokuvassa se laulaa sen niin hienosti!!:-)

11v ABBA fani (ei varmistettu) 10.4.2009 08:35

Musta ABBA on SUUUUPER hyvä! Mä oon vain 11 vuotta mutta mitä väliä sillä on????? Mulla on KAIKKI ABBAn CD-levyt!!!!! ABBA on vain niin HYVÄ!!!!!

abba fani (ei varmistettu) 2.4.2009 15:06

Abba on PAAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAAAAAAAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeeee (ei varmistettu) 17.3.2009 14:44

ei parempaa ooooo AHA

taina (ei varmistettu) 16.3.2009 22:15

Euroviisut oli yksi tärkeimmistä foorumeista kuulla ulkolaista musiikkia. Äänitin aina esikuunteluohjelmatkin mikrofonilla pikkumankalle ja arvailin kuka kotimaisista artisteista saa laulettavakseen suomeksi parhaimmat biisit.
Nukahdin vihreälle kangassohvalle kesken euroviisujen pistelaskun ja heräsin kun Abba aloitti voitto-Waterloon. Olin 13 vuotias. Se meno oli jotain ihan ennen näkemätöntä.
Häpesin aina sitä meidän sohvaa ja se onneksi muutaman vuoden päästä vaihdettiinkin muodikkaisiin ruskeisiin nahkasohviin joissa oli puiset käsinojat.
Voi että se vihreä sohva olis nyt megamagee...

Liina (ei varmistettu) 16.3.2009 20:45

Olin 8-vuotias kun Abba voitti Euroviisut.

Muistan kuin eilisen päivän kun seurasimme televisiosta kilpailua.
Äitini toivoi että Shadows olisi voittanut. Se tulikin toiseksi. Hänestä Abba oli liian raju.
Sisareni ja minä jännitimme Abban puolesta.

Abban voiton jälkeen ostimme aina heidän älppärinsä kun sellainen ilmestyi.
En osaa sanoa mikä on heidän paras biisinsä, mutta erityinen fiilis on kappaleessa Dancing Queen.
Abban kappaleissa on jotain erityistä hohtoa. Niistä tulee hyvä mieli.

abba faniii (ei varmistettu) 16.3.2009 17:05

paras biisi on mamma mia!! tai gimme gimme gimme
:)

abba rules (ei varmistettu) 15.3.2009 21:58

Ei voisi olla parempaa hittiä - eikä ole ikinä tullutkaan - kuin abban waterloo. Sinä yönä kun euroviisuja - jälleen kerran -seurattiin, tiesi että jotain historiallista on tapahtumassa!!! HYVÄ ABBA!!

9.3 1999 (ei varmistettu) 9.3.2009 21:53

knowing me knowing you..se kuvaa omaa elämää

Kirjoita uusi kommentti

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <br><p><span><table><tr><td><h2><h3><h4><a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><img><hr><div><fieldset><legend><label><input>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Varmenne
Laskutehtävän tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.
5 + 1 =
Ratkaise tehtävä ja syötä vastauksesi. Jos kysymys on esim. 1+1, syötä 2
Lähetä linkki