yle.fi

Jaksot 1-12

 YLE Kuvapalvelu1. Olet kohtaloni
Eurooppa kuohuu kesällä 1968. Nuori Raija pääsee töihin Yleisradion TV-uutisiin, mutta työ ei vastaa odotuksia. Kun Neuvostoliitto miehittää Tshekkoslovakian, kaikki mullistuu.
> Tapahtui jaksossa 1 + faktaa ja triviaa

YLE Kuvapalvelu2. Ei aika mennyt koskaan palaa
Vuoden 1969 kesällä koko maailma odottaa ensimmäistä kuukävelyä ja uutistoimitus valmistelee suoraa lähetystä. Paine kasvaa, kun Keijo haluaa vältellä työtä hinnalla millä hyvänsä.
> Tapahtui jaksossa 2 + faktaa ja triviaa

YLE Kuvapalvelu3. Rötösherramarssi 
Suomen Maaseudun Puolue SMP saa äänivyöryn vuoden 1970 vaaleissa järkyttäen monia. Uutisten avulla yritetään estää kansan raivoa, kun SMP:tä ei hyväksytä hallitukseen. Raija joutuu tässä ikävään rakoon.
> Tapahtui jaksossa 3 + faktaa ja triviaa

YLE Kuvapalvelu4. Elämältä kaiken sain
Münchenin olympialaisten aikaan vuonna 1972 Raija on kovien valintojen edessä. Hän haluaisi vakinaisen työn ennen lastentekoa. Vakinaisuus olisikin tarjolla, kun vain liittyy kokoomukseen.
> Tapahtui jaksossa 4 + faktaa ja triviaa

YLE Kuvapalvelu5. Luvannut en ruusutarhaa
Kekkosen käymien salaisten Zavidovon neuvottelujen muistio vuotaa julkisuuteen, ja juuret näyttäisivät johtavan uutistoimitukseen. Martilla on pää pölkyllä ja Raija tukenaan.
> Tapahtui jaksossa 5 + faktaa ja triviaa

YLE Kuvapalvelu6. Puhu hiljaa rakkaudesta
Syksyllä 1973 Raija haluaa saada eron Pertistä ja tarkoituksen elämälleen.
Allenden johtama sosialismi Chilessä inspiroi Raijan laittamaan uransa pantiksi vedonlyönnissä.
> Tapahtui jaksossa 6 + faktaa ja triviaa

YLE Kuvapalvelu7. Rokkibeibi
Vesa yrittää parannella kolmenkympin kriisiään tekemällä erikoislähetyksen Nixonia riepottelevasta Watergate skandaalista vuonna 1974. Pian Nixon ei ole yksin myrskyn silmässä.
> Tapahtui jaksossa 7 + faktaa ja triviaa

YLE Kuvapalvelu8. Pump pump
Eletään vuotta 1976. Raija huolestuu suomalaisen aseteollisuuden osallisuudesta rotusorron ja terrorismin tukemiseen. Samaan aikaan Keijo saa tuntea julkisuuden kirot, kun Hymy-lehti esittää hänestä väitteitä.
> Tapahtui jaksossa 8 + faktaa ja triviaa


YLE Kuvapalvelu9. Häirikkö
Kesällä 1977 vaatimus poliittisesta tasapuolisuudesta tuo paineita uutishuoneelle. Raijaa melkeinpä vainotaan asian tiimoilta. Hän joutuu pelkojensa eteen, kun Aeroflotin kone kaapataan Helsinkiin.
> Tapahtui jaksossa 9 + faktaa ja triviaa

10. Syksyn sävel
Syksyllä 1978 Saloran lahjusskandaali jyllää otsikoissa. Raijan päässä jyllää vanha unelma uutisten lukemisesta. Martti alkaa olla myötämielisempi, kun luottamus Keijon kuntoon heikkenee. 
> Tapahtui jaksossa 10 + faktaa ja triviaa

11. Njet, njet
Islamistien nousu valtaan Iranissa 1979 kuohuttaa maailmaa ja kiehtoo Raijaa. Mutta Raijan osaksi jää raportoida 31 vuotta jatkunutta Kemijoen kalakiistaa. Vesalla on myös tukalat paikat.
> Tapahtui jaksossa 11 + faktaa ja triviaa

12. Pelkistettyä todellisuutta
Martin kirjoittama kirja herättää joukon kysymyksiä ja huolia. Miten toimitusta on johdettu, kenen eduksi ja minkä kustannuksella? Voiko mihinkään luottaa? Mikä on enää totta?
> Tapahtui jaksossa 12 + faktaa ja triviaa

Lähetä linkki