Kuuntele hittibiisin beta-versio ja vaikuta!

Julkaistu Pe, 24/04/2009 - 11:55
  • Jonnu Aho (Kuva: Juha Kiiskinen)
  • Keskeneräisen kehitysversion avaaminen kommentoitavaksi. Beta-versio. Sellaiset ovat hyviä.

Tiiviisti työskentelen yhden sellaisen kanssa, YLE Areena betan. Betapöhinä on saanut pään liikkeelle. Ah nuo tajuntaa laajentavat analogiat.

Beta-mikävaan

Kun nykyään kaikki on vähän betaa. Sanonta "Mikäs kiire tässä on, valmiissa maailmassa" on nykyään uskottavampi muodossa "Mikäs kiire tässä on, ei maailmaa kuitenkaan koskaan valmiiksi saa". Tarttumapintaa, ei täydellisyyttä. Mahdollisuus vaikuttaa.

Beta-Minä
Hei ja tervetuloa tähän parisuhteeseen! Olen vasta beta-versio todellisesta minustani, joten toivonkin, että käytät minua testimielessä ja kirjaat huomiosi palautelomakkeeseen. Kehitän mielelläni minua risujen, ruusujen ja kehitysideoiden pohjalta!

Beta-Bussireitti
Hei ja tervetuloa tähän beta-bussiin! Emme ole vielä lyöneet lukkoon bussin reittiä, mutta hyppää kyytiin ja testaa menemmekö sinne minne sinä haluaisit mennä!

Beta-Irtisanominen
Hei ja tervetuloa tähän beta-irtisanomiseen! Emme ihan tiedä miten tämä kannattaisi nätisti hoitaa, mutta anna palautetta ja kommentteja! Voimme ottaa sinut takaisin työsuhteeseen ja irtisanoa sinut myöhemmin haluamallasi tavalla!

Beta-Eduskuntavaalit
Hei ja tervetuloa näihin beta-vaaleihin! Katsotaan yhdessä minkälainen eduskunta beta-vaaleissa valitaan ja mitä päätöksiä se alkaa tehdä. Muutetaan tulosta sitten kansalaisten palautteen perusteella! Osalistu ideoimiseen myös Beta-Laman kautta!

Beta-musiikki

Liian usein luemme arvosteluista, että: "Bändin toinen albumi ei ole niin onnistunut kuin esikoisalbumin lupaus antaisi olettaa." No mitä helvettiä? Pitäisikö tehdä sellainen kakkosalbumi, josta kuuntelijat varmasti tykkäisivät?

Beta-bändi
Tervetuloa kuuntelemaan uuden albumimme beta-versiota! Haluamme ottaa sinut, potentiaalinen kuuntelijamme, huomioon.  Haluamme saavuttaa lopputuloksen, joka miellyttää sinua niin paljon, että olet valmis maksamaan siitä. Musiikin lisäksi voit kommentoida kaikkea muutakin julkaisuumme liittyvää.

Vähän esimakua:

Hitit
"Bassokulku on ihan ok, mutta miellyttäisi mua enemmän jos se menisi näin (audio liitteenä)" "Tämäkö hitti? Lopettakaa koko bändi pliis" "Sanat ei rimmaa sitten al-kuun-kaan" "Tosi hyvä, tälle ei tarvii tehdä mitään!"

Promo-kuvat
"Olis kiva, jos oisitte vähän paremmannäkösii!!!" "Rumpali on supersöpö" " Miks aina joku vuorenjyrkänne taustalla, kysyn vaan" "Staili on hyvä, mut musa vois olla vähän parempaa"

Kannet
"Tyhmä grafiikka, ihan lapsellinen" "Toi piirtäjä ei oo kovin hyvä, tässä liitteenä mun oma versioni" "Mihin tarvitaan alastonta naista levynkannessa hä? "

Kiitokset
"Mä toivoisin, että kiittäisitte myös jumalaa" "Mä toivoisin, että kiittäisitte Elvistä koska sitä ilman teidän musaa ei todellakaan olisi" "Kiittäkää mua -  ja jos kiitätte niin lupaan ostaa ainakin 100 albumia"

Beta-elämys

Onko sellaista? Elämys lienee kuitenkin kertakokemus.

Vaikuttamisen lisäksi ihmiset haluavat edelleen vaikuttua, tulla vaikutetuiksi.
Siihen tarvitaan myös valmiita asioita. Teoksia. Intohimoisia Tätä ei muuteta -ilmauksia.
Ei kaikilta aina tarvii kaikkee kysyy.

 

Tekijä: