Lotta Savolainen

Suo, kuokka ja Jussi

Suomalaiset sananlaskut, varsinaisia helmiä. Kertasin ystäväni kanssa useita saunanlauteilla, naurusta ei meinannut tulla loppua.

Oi Jenny Jenny!

"Muusikkona kuvittelisin, että minua häiritsisi stemmojen epävireys, mutta oikeastaan se vain piristi. Laulaminen on herkkää puuhaa ja jos lavalla monitoroinnissa on ongelmaa, on myös laulajalla ongelma."

Ensi-ilta

Kesää kohden mennään! Sen tunnistaa mm. siitä, että Teatterikorkeakoulussa pyörivät oppilastyöt täydellä tohinalla.

Kevät kuulostaa popilta!

Kevätmasennus on tänä vuonna ollut käsinkosketeltavaa. Vaikka aurinko paistaa, ei mieli jaksa pysyä perässä. Mutta hei! Onneksi on musiikki.

Kuunnellaan tarkemmin!

Mitä televisio-ohjelmien tunnusmusiikit kertovat itse ohjelmasta? Mikseivät tunnarit yllä ohjelman tasolle?

Mitä sinä muistat?

Jos tunnet hetkenkään, ettet ole elämässäsi asioita kokenut tai saavuttanut, ota kynä käteen ja kirjoita lyhyitä mieleesi pulpahtavia muistoja.

Yllätyksiä Uuteen Vuoteen

Le mince corpse de francoise, mikä ihana bändi! Olin täysin myyty kuunneltuani bändin myspace sivuilla kappaletta Bitch of the bitches.

Malja naapurille!

”Hei uusi naapuri. Seinämme ovat ohuet, ja pyytäisinkin, että et käytä kovaäänisiä olohuoneessa. Lisäksi asuntoonne kantamaanne pianoa voisitte soittaa arkisin klo 21-22. Ystävällisin terveisin seinänaapurinne”.

Vuk koveroi tyylillä

Johanna kustannuksen uusista julkaisuista löysin oivan yhdistelmän. Suomen Indietoivo Vuk, koveroi Maj Karmaa. Ensireaktioni oli innostunut. Tämähän on enemmän kuin mielenkiintoista!